Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sınavlar iptal olsun

Başlatan CardanAdam, 23 Aralık 2020, 20:38:45
Okunma sayısı 3870 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sınavlar iptal olsun
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2020, 22:21:26 »
Gelelim şu sınav konularına.

Biliyorsunuz ki canlı derslere katılım çok az. Katılanların bir kısmı da konudan bir şey anlamıyor. Anlamadığım bir konudan kalmak istemiyorum şahsen çünkü kaldığım 7 ders daha var  :dft006: . Evet tabi ki bir not verilsin ama bu anlamadığımız bir konu üstünden değilde genel performansımızdan verilsin.

katılımın seninle bir alakası yok tek başına olsan bile o hoca dersini anlatmak zorunda
hocanın anlattığından anlamıyorsan o ders saati boyunca farklı kaynaklardan çalışma yapabilirsin canlı derse katılım zorunluluğu yok
şurada kaç dersin yazılı sınavı yapılıyor zaten allah aşkına 10-11 tane dersin yazılısı oluyor genelde
7 tanesinden kalmak için senin eylül ayından beri hiç çalışmamış olman gerekiyor

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2020, 22:53:44 »

Biliyorsunuz ki canlı derslere katılım çok az. Katılanların bir kısmı da konudan bir şey anlamıyor. Anlamadığım bir konudan kalmak istemiyorum şahsen çünkü kaldığım 7 ders daha var  :dft006: . Evet tabi ki bir not verilsin ama bu anlamadığımız bir konu üstünden değilde genel performansımızdan verilsin.

katılımın seninle bir alakası yok tek başına olsan bile o hoca dersini anlatmak zorunda
hocanın anlattığından anlamıyorsan o ders saati boyunca farklı kaynaklardan çalışma yapabilirsin canlı derse katılım zorunluluğu yok
şurada kaç dersin yazılı sınavı yapılıyor zaten allah aşkına 10-11 tane dersin yazılısı oluyor genelde
7 tanesinden kalmak için senin eylül ayından beri hiç çalışmamış olman gerekiyor

Malesef  ek dersimiz var Matematik, Almanca, İngilizce, Biyoloji, Tarih,  Edebiyat, Coğrafya , Din , Fizik , Kimya , Felsefe ,  Bilgisayar bilimi , Hz muhammedin hayatı  . 9 sınıfta 7 dersten kaldığım için kalmadığım eklenmiyen ders = Astranom gibi bir şey.

Derslere katılım zorunlu olamaz çünkü İnternet sorunları   ola bilir. Kimsenin de  sabah 8 de kalkıp tonguç izliyecek kafada olmadıkları için başka şeylere yönele bilirler. Eylülde çalışmıştım ama bizim sınav sistemimiz farklı olduğu için ve bir günde 4 sınav olduğu için motivasyon düşüşleri yaşana biliyor. En son canlı derse girdiğimde 7 kişi vardı ve ben de girmiyordum. Ek kaynaklardan bir şey öğrenip hocanın anlattığı derse girince her şey çorba ola biliyor.

Çevrimdışı Bangg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Ekim 2020, 14:01
Toplam oynama: 6 gün, 10 saat
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2020, 22:56:13 »

Canlı derslere katılma zorunluluğu yok derken? Verilen notlar sadece yazılı olarak geçmeyecek çoğu canlı derslere katılım oranından verilecek. Birde bu çalışmıyorsunuz falan fistan konuşuyorsun, çalışmamak eyvallah ama sorulan sorularda zor olmayacak sınav yaptık diyebilmek için sınav yapılacak neticesinde pek bir etkisi olmayacak. Yani insanların sınavlardan korkup sınav yapmayın demesi olanaksız birşey sağlığın ön planda olduğu ortada ki altını çiziyorum sen üniversitede okuyorsun bildiğin üzere üniversiteler bağımsızdır devlet bir şey demediği sürece MEB'e bakmaksızın yüz yüze eğitiminide açar, ortaokul ve liselerde bu durum farklı senin üniversiten önlemleri sıkı bir şekilde aldı diye tuvaletleri eğitim zamanında boktan geçilmeyen liselerin önlem almayacaklarını bütün türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak biliyoruzdur. -önlemleri sıkı şekilde alacaklar kesin- diye bir kaide yok gelip burda bilim adamı gibi çalışmıyorsunuz falan deme atlarım sana.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2020, 23:04:43 »
birader bu ülkede canlı ders falan işlemez insan gibi dersi dinliyorum mikrofon yok chatten soru soruyorum hocaya görürse bağırıyor kızıyor dersi niye bölüp soru soruyonuz dikkatim dağılıyor diye en sonunda sonu kötü bitecekte hadi hayırlısı

Çevrimdışı EmreSenseii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Aralık 2020, 21:52
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
« Yanıtla #14 : 23 Aralık 2020, 23:14:15 »
isteyen yapıyo öğreniyo sınavlarda da başarılı oluyo boş yapmayın
Onun için değil zaten

sağlık kısmı bahane asıl derdiniz çalışmamış olmak
1700 kişilik okulda sınav oldum hes kodları 1 hafta önceden adam gibi toplandı girişte ateş ölçümü yapıldı sağlıklı herhengi bir semptom göstermeyen öğrenciler daha öncesinde hazırlanan plana göre sınıflara yerleştirildi ve sınavlar yapıldı hocalar dahil bir allahın kulu orada virüs kapmadı

Bu herkes için geçerli değil, şansınız yaver gitmiştir, yine de bahane değil doğru. Tembel insanları bir kenara bırakalım şu henüz orta düzeye gelemeyen insanları düşünselim derim ben. Biraz daha uzatılmalı, öğrenciler de suçlu değil hocalar da suçlu.

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 23 Aralık 2020, 23:21:27 »
Canlı dersten hiçbir şey anlamıyorum desem yalan olur, bir kısmı anlaşılıyor ancak sürekli hocaların düşmesi, birinin saçma sapan dersi bozması, dersin ilk 10 dakikası düşen kişileri almak ve yoklama vesaire vesaire.
Kendi çalışmam ile en fazla 50-60 alacak bilgiye sahibim, benim gibi çok kişi var. Asıl iptal olmasını istememizin sebebi sağlık değil çalışmamış olmamız.
İptal olacağını sanmıyorum ama belki online olur, bir ihtimal.

Korkunun ecele faydası yok, sınavlara başlayana kadar çalışırsanız sınıfı geçersiniz en azından.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #16 : 23 Aralık 2020, 23:26:56 »

Canlı derslere katılma zorunluluğu yok derken? Verilen notlar sadece yazılı olarak geçmeyecek çoğu canlı derslere katılım oranından verilecek. Birde bu çalışmıyorsunuz falan fistan konuşuyorsun, çalışmamak eyvallah ama sorulan sorularda zor olmayacak sınav yaptık diyebilmek için sınav yapılacak neticesinde pek bir etkisi olmayacak. Yani insanların sınavlardan korkup sınav yapmayın demesi olanaksız birşey sağlığın ön planda olduğu ortada ki altını çiziyorum sen üniversitede okuyorsun bildiğin üzere üniversiteler bağımsızdır devlet bir şey demediği sürece MEB'e bakmaksızın yüz yüze eğitiminide açar, ortaokul ve liselerde bu durum farklı senin üniversiten önlemleri sıkı bir şekilde aldı diye tuvaletleri eğitim zamanında boktan geçilmeyen liselerin önlem almayacaklarını bütün türkiye cumhuriyeti vatandaşları olarak biliyoruzdur. -önlemleri sıkı şekilde alacaklar kesin- diye bir kaide yok gelip burda bilim adamı gibi çalışmıyorsunuz falan deme atlarım sana.
Bir şey ayrı yazılır canım , Türkiye Cumhuriyeti büyük yazılır, cümlenin sonuna . koy , Burda değil Burada , .

Canlı derslere eğer katılım zorunluluğu olsaydı tüm sınıf buna dahil olurdu.  Son sınavlarımı vermek için okula giderken sınav yerinde resmen insanlar bir birleri ile iç içe gireceklerdi. Bizi sınava sosyal mesafe gözetmeksizin aldılar.  Çıkışta metro kısmında resmen bir kıyamet söz konusu herkes bir birine sarılı bir şekilde hamburger ciye girdiler. Tek sorun çalışmamak olsa neyse derim.

Çevrimdışı Bangg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ekim 2020, 14:01
Toplam oynama: 6 gün, 10 saat
« Yanıtla #17 : 24 Aralık 2020, 00:26:19 »

Bir şey ayrı yazılır canım , Türkiye Cumhuriyeti büyük yazılır, cümlenin sonuna . koy , Burda değil Burada , .

Canlı derslere eğer katılım zorunluluğu olsaydı tüm sınıf buna dahil olurdu.  Son sınavlarımı vermek için okula giderken sınav yerinde resmen insanlar bir birleri ile iç içe gireceklerdi. Bizi sınava sosyal mesafe gözetmeksizin aldılar.  Çıkışta metro kısmında resmen bir kıyamet söz konusu herkes bir birine sarılı bir şekilde hamburger ciye girdiler. Tek sorun çalışmamak olsa neyse derim.
baban tdk genel müdürü falan mı hayırdır

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #18 : 24 Aralık 2020, 00:31:45 »
Bu sitede toplanan imzaların başarıya ulaştığına daha şahit olmadım, eğer öğrencilerin söylemleri dikkate alınıyor olsaydı sınav tarihiyle oyuncak gibi oynanmazdı. (YKS 2020)

Çevrimdışı Jasfrie

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 20 Nisan 2024, 20:11
Toplam oynama: 26 gün, 2 saat
Yanis Lerner Lv.20
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Nisan 2024, 23:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 24 Aralık 2020, 00:33:25 »
Aslına bakarsanız olayı bu kadar büyütmemek gerekiyor, hepimizin ailesi bir yerlerde bir işle dahası birileriyle alakadar dolayısıyla bizim gidişimiz pek bir şey değiştirmeyecek. Bakın ben bu yıl KPSS'ye girdim, dershaneye de gidiyorum maskeye ve sosyal mesafeye dikkat ettikçe bir problem olmuyor.