sunucudaki şu ıdlewooda gidipte aracına yaslananlar nasıl bir rolden keyif alıyor, yoksa gidip lean 1 yazıp escye basmadan afk mı kalıyor?
biriniz aydınlatın beni ne bu ıdlewood hastalığı? kasabalarda-başka mekanlarda değişik roller çevirseniz daha fazla zevk vermez mi? şu ıdlewoodu silmenin bi yolu falan varsa bi toplu ar-ge açalım orada toplanan "/lean 1 kitlesinden" bi kurtulalım ya.
ya da polise küfür edip kaçan insanlar "ben illegal rolcüyüm moruk" mu diyorlar kendi içlerinden, yada polisi kovalayıp sıkmanız falan, bunlar benim adlandırdığım şekilde "low rp" oluyor. çünkü polise küfür etmek/ önünde nos basıp kaçmak tamamen "saçmalık."
ha birde şu var, kendini yarış pistinde zanneden oyuncular, bu arkadaşlar kendilerini usta sürücü olarak görüyorlar ama, ıdlewooddan geçerken ortalığı yıkıp/geçiyor, iyi kullansan bile kendi şeridinen gidip düzgün sürmek çok mu zor yani, ya da elegy alıp bütün gün drift atmaya çalışanlar.
gerekirse rol sorgulamak diye adlandırın ama, yaklaşık 7 yıldır samp ortamındayım, bu hareketleri yapanlara "kanser kitle" diyorum ben, gerekirse bir ar-ge açalım şu ıdlewoodu falan kaldırtalım ne bileyim, yapılsın bişey.