Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

neden ıdlewood?

Başlatan xoduzy, 09 Temmuz 2018, 13:39:55
Okunma sayısı 2342 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
neden ıdlewood?
« : 09 Temmuz 2018, 13:39:55 »
sunucudaki şu ıdlewooda gidipte aracına yaslananlar nasıl bir rolden keyif alıyor, yoksa gidip lean 1 yazıp escye basmadan afk mı kalıyor?

biriniz aydınlatın beni ne bu ıdlewood hastalığı? kasabalarda-başka mekanlarda değişik roller çevirseniz daha fazla zevk vermez mi? şu ıdlewoodu silmenin bi yolu falan varsa bi toplu ar-ge açalım orada toplanan "/lean 1 kitlesinden" bi kurtulalım ya.

ya da polise küfür edip kaçan insanlar "ben illegal rolcüyüm moruk" mu diyorlar kendi içlerinden, yada polisi kovalayıp sıkmanız falan, bunlar benim adlandırdığım şekilde "low rp" oluyor. çünkü polise küfür etmek/ önünde nos basıp kaçmak tamamen "saçmalık."

ha birde şu var, kendini yarış pistinde zanneden oyuncular, bu arkadaşlar kendilerini usta sürücü olarak görüyorlar ama, ıdlewooddan geçerken ortalığı yıkıp/geçiyor, iyi kullansan bile kendi şeridinen gidip düzgün sürmek çok mu zor yani, ya da elegy alıp bütün gün drift atmaya çalışanlar.

gerekirse rol sorgulamak diye adlandırın ama, yaklaşık 7 yıldır samp ortamındayım, bu hareketleri yapanlara "kanser kitle" diyorum ben, gerekirse bir ar-ge açalım şu ıdlewoodu falan kaldırtalım ne bileyim, yapılsın bişey.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Ynt: neden ıdlewood?
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2018, 13:49:17 »
Sadece buranın değil genel olarak samp platformunun sorunu. Oyuncuların hepsi on yıldır Idlewood'a ısrarla gidiyor, oyuna giren olsun spawn olan olsun hastaneden ya da hapisten çıkan olsun ilk işi Idlewood'a gitmek oluyor çünkü toplanma alanı, tıpkı Kadiköy Moda gibi bir yer herkes biliyor herkes gidiyor ve her türden insan var.

Bana kalsa Idlewood'ta ki çoğu yeri mapten silerim ve inşaat objeleri eklerim, yolu kapatırım çünkü Idlewood gerçekten sıkıcı bir yer oldu on yıldır aynı şeyler rol yapan olsun saçma sapan hareketler yapan olsun yıllardır aynı şey hiç değişmiyor.

Polise küfür edip kaçanların sorunu yaşlarının küçük olmasıyla alakalı, eğlence arıyorlar.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2018, 13:51:46 »
Sadece buranın değil genel olarak samp platformunun sorunu. Oyuncuların hepsi on yıldır Idlewood'a ısrarla gidiyor, oyuna giren olsun spawn olan olsun hastaneden ya da hapisten çıkan olsun ilk işi Idlewood'a gitmek oluyor çünkü toplanma alanı, tıpkı Kadiköy Moda gibi bir yer herkes biliyor herkes gidiyor ve her türden insan var.

Bana kalsa Idlewood'ta ki çoğu yeri mapten silerim ve inşaat objeleri eklerim, yolu kapatırım çünkü Idlewood gerçekten sıkıcı bir yer oldu on yıldır aynı şeyler rol yapan olsun saçma sapan hareketler yapan olsun yıllardır aynı şey hiç değişmiyor.

Polise küfür edip kaçanların sorunu yaşlarının küçük olmasıyla alakalı, eğlence arıyorlar.

ar-ge açtım, dediklerinin benzerlerini belirttim, cevap için teşekkürler

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2018, 13:57:12 »
Bazıları var sürekli orda takılan bazıları ise çok insan olduğu için oraya giden, bu yüzden burası kalabalık oluyor tek çözümü de ya aktif rol bölgesi olarak idlewood değiştirmek ya da oyunu san fierro tarzı başka bir şehire taşımak, bana kalırsa şehir değiştirmek daha iyi olur. Kaç yıldır samp roleplay ortamındayım idlewood olsun los santos olsun görmekten bıktım ne yalan söyleyeyim.

Çevrimdışı M Hamza AKKAS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 09 Ekim 2018, 17:49
Toplam oynama: 24 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2018, 14:04:43 »
/smoke 2 toz satıomusun.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2018, 14:14:43 »
/smoke 2 toz satıomusun.
metal var mı

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2018, 14:16:11 »
Bazıları var sürekli orda takılan bazıları ise çok insan olduğu için oraya giden, bu yüzden burası kalabalık oluyor tek çözümü de ya aktif rol bölgesi olarak idlewood değiştirmek ya da oyunu san fierro tarzı başka bir şehire taşımak, bana kalırsa şehir değiştirmek daha iyi olur. Kaç yıldır samp roleplay ortamındayım idlewood olsun los santos olsun görmekten bıktım ne yalan söyleyeyim.

haritayı değiştirmezler, belki 2.şehir olarak aktif hale getirirler.

Çevrimdışı MariJC

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2018, 14:18:37 »
Zaten idlewood'un güvenli bölge olması saçmalık zaten birçok kişi "Orası güvenli bölge,kim ne yapabilirki,boşboş gezip başıma bela bulacağıma idle'da artislik yaparım yani havam olur,kanka gel idle'da kız tavlarız"algısında olduğu için orada takılıyor orası güvenli bölgeden kaldırılırsa rol ortamları artar herkes gelemez idle'ye nedenmi?

Sonuçta orası güvenli bölgeden çıkarsa oralarda herhangi bir silahlı gasp rolü,soygun rolü,drive-by rolü falan olmaya başlar zaten insanlar korkudan fazla gidemez oraya yani diyeceğim GBI'den çıkarılırsa can korkusundan dolayı çoğu kişi gitmez.

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 12:47
Toplam oynama: 66 gün, 23 saat
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2018, 14:21:23 »
o zombilere laf atmak imkânsız Murat'cım uğraşma yani  :-\ fakat sorunun cevabına gelirsek halen çözülemedi. iş adamları bu konu üzerinde hala çalışıyor ve araştırma yapıyor. aktif rol bölgesi bulamıyorsanız aktif rol bölgesi oluşturun :^)

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2018, 14:22:24 »
Zaten idlewood'un güvenli bölge olması saçmalık zaten birçok kişi "Orası güvenli bölge,kim ne yapabilirki,boşboş gezip başıma bela bulacağıma idle'da artislik yaparım yani havam olur,kanka gel idle'da kız tavlarız"algısında olduğu için orada takılıyor orası güvenli bölgeden kaldırılırsa rol ortamları artar herkes gelemez idle'ye nedenmi?

Sonuçta orası güvenli bölgeden çıkarsa oralarda herhangi bir silahlı gasp rolü,soygun rolü,drive-by rolü falan olmaya başlar zaten insanlar korkudan fazla gidemez oraya yani diyeceğim GBI'den çıkarılırsa can korkusundan dolayı çoğu kişi gitmez.

sunucu ekonomisi çok kolay olduğundan herkes tekrar gider, çünkü herkeste en az bir silah var. para bulmak zor olmalı ekonomi zorlaştırılmalı.