Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL O YÜZDEN KUTLAMAYIN

Başlatan BAŞKAN AMA EKMEK ARASI, 18 Aralık 2020, 11:44:54
Okunma sayısı 4712 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL O YÜZDEN KUTLAMAYIN
« Yanıtla #80 : 20 Aralık 2020, 04:11:28 »
Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten.
ban simdi kardesim, sen oyle bir yaziyosunki okuma yazma eylemini kaybediyoruz. Anliyomusun bni? senin dogum. gunun var bizim yok, cok kiskaniyoruz niye bizim yok diye. Ve senin cok ic paran var, cok kiskaniyoruz. Bizim niye o kadar yok yaav. Keske olsa, birde kesek senin abaza ordun gibi benimde arkadaslarim olsa. benimkinlerin hepsi rolcu, hicbiri gotumu yalamiyor para vermiyor yauuv.
Knk sen daha onun yazılarını okuma sen kaybettin gibi

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #81 : 20 Aralık 2020, 08:03:23 »
HAHAHAHAHAHAHAHAHA suan oyle bir koptum kiiii anlatamammmm :kahkaha: Yazima,türkceme laf edenlerin haline bakk :halay: Sirf gulmek icin tekrardan bu konuya girip bi bakiyim dedim sagolun cidden hayatimda hic bu kadar gulmemistim. Iste sizin gibi çoluk çocuklar olcak ki eglenelim yanii hayat bu :exactly: Birisi yine parami ve beni cekemediginden iftira atmis daha merak ediyorum ne kadar gunahimi alcaginizi cidden. Demis ki senin gibi yalakalik edip milletten para almiyoruz :kahkaha: Ya kisi kendinden bilir isi guzel kardesim bak sen boyle iftiralar atcagina bence git ders calis , sütünü ic ve uyu. Milletin hayatina mudahale olmayi bi birakin da artik kendi hayatiniza bakin lutfen madem birinin yazim kurallarina laf atip onu rezil etmekse derdin bunu yaparken kendin de yazim kurallarina uy ve turkceyi ogren lutfen rica ediyorum yani senin yerine benim yuzum kizardi. Su konuyu artik kitleyin bence daha fazla rina ailesine rezil olmayin cocuklar :hand:

Çevrimdışı merias

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2022, 21:42
Toplam oynama: 47 gün, 15 saat
« Yanıtla #82 : 20 Aralık 2020, 09:17:32 »
6 sayfa?

Çevrimdışı APFELSCHORLE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Nisan 2024, 01:55
Toplam oynama: 24 gün, 5 saat
Birlik: ***** ****nas
Köken: Alman
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:39
Toplam oynama: 420 gün, 22 saat
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 22:45
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #83 : 20 Aralık 2020, 09:58:06 »
Maşallah

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #84 : 20 Aralık 2020, 11:23:00 »
6 sayfa?
E iste bak beni cekemeyip kudurduklarindan sacma sapan yani olayi uzattilar ortada olay bile yok konu acmistim 18 aralik dogum gunum diye sonra bu beyni eksik arkadas gitmis bu konuyu acmis güya benle dalga gecmeye calisiyor da iste kendileri rezil oldu yazik neyse iyi gunler. Umarim artik kilitlerler, daha fazla rezil olmalarini istemem. :hand:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #85 : 20 Aralık 2020, 12:02:20 »
kiskabclik

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #86 : 20 Aralık 2020, 12:06:55 »
lmao
Spoiler:

Çevrimdışı merias

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Mart 2022, 21:42
Toplam oynama: 47 gün, 15 saat
« Yanıtla #87 : 20 Aralık 2020, 12:20:05 »
6 sayfa?
E iste bak beni cekemeyip kudurduklarindan sacma sapan yani olayi uzattilar ortada olay bile yok konu acmistim 18 aralik dogum gunum diye sonra bu beyni eksik arkadas gitmis bu konuyu acmis güya benle dalga gecmeye calisiyor da iste kendileri rezil oldu yazik neyse iyi gunler. Umarim artik kilitlerler, daha fazla rezil olmalarini istemem. :hand:
Anladım Hocam  :57:

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
« Yanıtla #88 : 20 Aralık 2020, 12:55:27 »
Spoiler:
Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten.
ban simdi kardesim, sen oyle bir yaziyosunki okuma yazma eylemini kaybediyoruz. Anliyomusun bni? senin dogum. gunun var bizim yok, cok kiskaniyoruz niye bizim yok diye. Ve senin cok ic paran var, cok kiskaniyoruz. Bizim niye o kadar yok yaav. Keske olsa, birde kesek senin abaza ordun gibi benimde arkadaslarim olsa. benimkinlerin hepsi rolcu, hicbiri gotumu yalamiyor para vermiyor yauuv.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA suan oyle bir koptum kiiii anlatamammmm :kahkaha: Yazima,türkceme laf edenlerin haline bakk :halay: Sirf gulmek icin tekrardan bu konuya girip bi bakiyim dedim sagolun cidden hayatimda hic bu kadar gulmemistim. Iste sizin gibi çoluk çocuklar olcak ki eglenelim yanii hayat bu :exactly: Birisi yine parami ve beni cekemediginden iftira atmis daha merak ediyorum ne kadar gunahimi alcaginizi cidden. Demis ki senin gibi yalakalik edip milletten para almiyoruz :kahkaha: Ya kisi kendinden bilir isi guzel kardesim bak sen boyle iftiralar atcagina bence git ders calis , sütünü ic ve uyu. Milletin hayatina mudahale olmayi bi birakin da artik kendi hayatiniza bakin lutfen madem birinin yazim kurallarina laf atip onu rezil etmekse derdin bunu yaparken kendin de yazim kurallarina uy ve turkceyi ogren lutfen rica ediyorum yani senin yerine benim yuzum kizardi. Su konuyu artik kitleyin bence daha fazla rina ailesine rezil olmayin cocuklar :hand:

İroni olduğunu anlamayacak kadar hücrelerini kaybeden sözde zehra bırakıyorum buraya

ogrenicen zehra bey luften kizmain

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #89 : 20 Aralık 2020, 13:17:54 »
6 sayfa?

Zaten hayattaki tek amacımız seni kıskanmak. Seni kıskanmak için dünyaya geldik