Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL O YÜZDEN KUTLAMAYIN

Başlatan BAŞKAN AMA EKMEK ARASI, 18 Aralık 2020, 11:44:54
Okunma sayısı 4722 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Angelizo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Aralık 2020, 17:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL O YÜZDEN KUTLAMAYIN
« Yanıtla #40 : 18 Aralık 2020, 19:15:01 »
Bence kendinle karistirma gayette mantikli konusuyor ve yorum yapiyorum diksiyonum iyi bunu bile cekemiyorsun kuduruyor kiskabcliktan ölüyorsun acincak haldesiniz cidden  :halay: sizin gibi çoluk çocuklarla uğraşcak vaktim yok artik hadi lak lak edin durun  :hand:
Kiskabcliktan
Hahahahaahaaaa  :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #41 : 18 Aralık 2020, 20:01:00 »
napim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #42 : 18 Aralık 2020, 20:18:35 »
Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten. 

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Marin Rei Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #43 : 18 Aralık 2020, 20:19:00 »
Keşke doğmasaydın.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #44 : 18 Aralık 2020, 20:21:58 »
Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten.
abla
klavyende
ı
ş
ç
gibi harflerde var
haberin olsun

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 18 Aralık 2020, 20:27:03 »
Hala ne diyor yaaaa cidden peygamberimin sozu o kadar dogruki cahille tartismaya girmeyin demis gercekten de oyle sadece bas agritiyorsunuz ben telefondan yaziyorum sizin gibi varliklar icin elimi yorupta on saat i yi ı ya falan cevirmekle mi ugrascam bide anlamicak kadar beynin yoksa o da senin sorunun okuma o zaman hatta yorum yapma bos insan misin git baska seyle ilgilen yorum atmami bekliyorsunuz resmen bu kadar issizsiniz saniye gecmeden yorumlarima cevap yaziyosunuz cidden acincak haldesiniz kopuyorum bu hallerinize  :halay:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 18 Aralık 2020, 20:28:43 »
Hadi devam edin keyif aliyorum bu kiskanc hallerinizden cekememezliklerinizden  :halay:

Çevrimdışı mrttes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Kasım 2022, 22:26
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 01 Kasım 2022, 23:50
Toplam oynama: 153 gün, 2 saat
« Yanıtla #47 : 18 Aralık 2020, 20:31:03 »
Sen kimsin neyini kıskanalım? 20 yaşında olup dengesiz olmanı mı? Kendine bu kadar çok güveniyorsan bir hafta süre ile mobilya dizelim. Kaç paran varki neyini kıskanalım.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #48 : 18 Aralık 2020, 20:32:15 »
bacım türkçe qwerty klavye diye bir şey var yıllar önce telefonlara eklendi ama sen bilirsin

vre bna ilgi .s

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 18 Aralık 2020, 21:03:40 »
bacım türkçe qwerty klavye diye bir şey var yıllar önce telefonlara eklendi ama sen bilirsin

vre bna ilgi .s
Ben onu sevmiyorum boyle seviyorum ı yerine i yazdigim icin cok rahatsiz oluyorsan okumazsin yorumlarimi kardesim iyi aksamlar.