Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten.