Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL O YÜZDEN KUTLAMAYIN

Başlatan BAŞKAN AMA EKMEK ARASI, 18 Aralık 2020, 11:44:54
Okunma sayısı 4766 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM DEĞİL O YÜZDEN KUTLAMAYIN
« Yanıtla #50 : 18 Aralık 2020, 21:05:14 »
Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten.
Sen kimsin neyini kıskanalım? 20 yaşında olup dengesiz olmanı mı? Kendine bu kadar çok güveniyorsan bir hafta süre ile mobilya dizelim. Kaç paran varki neyini kıskanalım.
Benle yarisa girmeye calisman da beni cekememezliginin bi gostergesi iste :hihi: Ne diyim kiii neyse iyi aksamlar. :halay:

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #51 : 18 Aralık 2020, 21:43:51 »
evet

Çevrimdışı mrttes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 01 Kasım 2022, 22:26
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Kasım 2022, 23:50
Toplam oynama: 153 gün, 2 saat
« Yanıtla #52 : 18 Aralık 2020, 21:50:57 »
Buna ileti yasağı yemeden en yaratıcı küfür edene 50k

Çevrimdışı mrttes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 18 Aralık 2020, 21:52:37 »
Yusuf ali bitti bunun gibi saçma insanlar başladı, yusuf alinin eski konularını özler olduk.

Çevrimdışı berlinatör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Ekim 2021, 16:54
Toplam oynama: 125 gün, 16 saat
« Yanıtla #54 : 18 Aralık 2020, 21:56:28 »
Buna ileti yasağı yemeden en yaratıcı küfür edene 50k

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #55 : 18 Aralık 2020, 22:01:49 »
Arkadaşlar sırf doğum günü konusu ve yazım yanlışı için birbirinize kötü ithamlarda bulunduğunuzun farkındamısınız?
Herkes yazım hatası yapabilir veya yazım konusunda kolaya kaçabilir, hani "dgko" bile diyerek karşınızdakini mutlu edebilirsiniz bunu yapınca bir yeriniz mi eksiliyor ayrıca zehra kız veya değil bunun ne önemi var insan ve onunda duyguları var o da doğun gününde mutlu olmalı, lütfen birbirinize sallamayı artık bırakın da olgun olmaya bakın.  :peace:

Yusuf ali bitti bunun gibi saçma insanlar başladı, yusuf alinin eski konularını özler olduk.

Ben konularımda eğleniyordum ve bir çok kişiyi eğlendiriyordum, keşke herkes benim gibi konu açsa.  :dft012:

Çevrimdışı mrttes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 18 Aralık 2020, 22:07:50 »
Arkadaşlar sırf doğum günü konusu ve yazım yanlışı için birbirinize kötü ithamlarda bulunduğunuzun farkındamısınız?
Herkes yazım hatası yapabilir veya yazım konusunda kolaya kaçabilir, hani "dgko" bile diyerek karşınızdakini mutlu edebilirsiniz bunu yapınca bir yeriniz mi eksiliyor ayrıca zehra kız veya değil bunun ne önemi var insan ve onunda duyguları var o da doğun gününde mutlu olmalı, lütfen birbirinize sallamayı artık bırakın da olgun olmaya bakın.  :peace:

Ben konularımda eğleniyordum ve bir çok kişiyi eğlendiriyordum, keşke herkes benim gibi konu açsa.  :dft012:
Isın sakasındayım, cansın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #58 : 18 Aralık 2020, 22:28:28 »
Hala ne diyor yaaaa cidden peygamberimin sozu o kadar dogruki cahille tartismaya girmeyin demis gercekten de oyle sadece bas agritiyorsunuz ben telefondan yaziyorum sizin gibi varliklar icin elimi yorupta on saat i yi ı ya falan cevirmekle mi ugrascam bide anlamicak kadar beynin yoksa o da senin sorunun okuma o zaman hatta yorum yapma bos insan misin git baska seyle ilgilen yorum atmami bekliyorsunuz resmen bu kadar issizsiniz saniye gecmeden yorumlarima cevap yaziyosunuz cidden acincak haldesiniz kopuyorum bu hallerinize  :halay:

1-Lan daha Türkçe bilmeyip nasıl bize cahil diye biliyorsun?
2- Telefondan yazıyorsan da düzgün yaz bari.

Çevrimdışı Angelizo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2020, 17:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #59 : 18 Aralık 2020, 22:55:22 »
Ya lutfen biraz artik olgun olun yaaa turkce bilmemekle ne alaka nerde bi yanlisim var o halde onu soyleyin onun uzerinden yorum yapin turkce bilmiyormusum hahahahahahah yemin ediyorum asiri komiksiniz yaaa iciniz disiniz kiskanclik dolu kin nefret dolusunuz halbuki dogum gunun kutlu olsun diyip de olgun mantikli bi insan gibi davranmak varken yazdiginiz seylere bak biraz insan olmayi ogrenin ve empati bilginizi gelistirin. Hayir cidden anlamiyorum dogum gunu olan bi insani sinir etmeye caliscak kadar bos bi insanmisiniz? Bu kadar mi issizsiniz? Kiskancliktan yazcagima kisknbcliktan yazmisim elim carpmis sanki siz hic yasamiyosunuz bunu yani gelmis sacma sapan dalga geccek bisi bulamamis bunla dalga geccek kadar issizsiniz iste. Hepinizi Allaha havale ediyorum umarim yasattiklarinizi yasayin bir gun. Ayrica hala kiz oldugum icin beni cekemeyenler var ismim zehra ve 20 yasima girdim bugun. Ben kanitlamam gereken dostlarima kanitladim kiz oldugumu bilen biliyor gereksiz varliklara kanitlamam gereken hicbisi yok. Ayrica yine ic parami kiskanan aptal varliklar goruyorum iftiralarinizda bogulun ben orospuluk hicbir zaman yapmadim ic de yani kisi kendinden bilir isi der susarim. Ben mimarlik tasimacilik cimento ve ticaret ile zengin oluyorum. Ticaret derken de ucuza ev yada arac alip pahaliya satmak yani cahil olanlar ticaretin anlaminida bilmez simdi bin turlu sey uydururlar... Neyse artik bu son yazimdi artik ne isterseniz onu konusun hadi yas ortalamaniz ortada zaten.
Ya abla orospuluk ne alaka şimdi deliriyorum  :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: dfogıhjadofuıhgapdouhgaedg