Evet baylar, beni tanıyan tanır ben yalancı bir insns değilim her zaman dürüst olmusumdur. Şimdi 10 gündür profilimde gezinenler bilir Michael Jackson adlı pedofili orospu evladini 15 aralık gece 3.05 de ifsalicagimi duyurmustum. Suan guvenli evimdeyim isterseniz yazima baslayayim. Şimdi baylar bu mj denen orospu evladinin (michael Jackso)160 senedir yer yüzünde oldugunu bir postumda soyledim simdi size bunu ispatlayacagim. İlk fotoya iyi bakın dostlsrim ilk fotodaki soldaki adamı herkes mj saniyor sağdaki de mjnin bir arkadaşı ama aslında mjnin en yakin arkadaşı trafik kazasinda hayatını kaybetti?? Sizce de biraz çelişkili değil mi? Ayrıca mjnin kucuklugune dair en ufak bir foto video bulamazsiniz. Mj en yakin arkadaşını öldürdü. Peki ya bunu neden yaptı? Mjnin en yakin arkadasinin burnu mjnin burnundan daha estetikti. Okulda arkadaşları mjnin burnuyla dalga geçiyordu. Onun da psikolojisi bozuldu ve rn yakın arkadaşını öldürüp onun yüzüne geçti. Ardından yaşadığı yeri 1 yıl sonra foyası ortaya çıkınca terk etti para kazandiktan sonra da bu sırrı bilen insanları öldürdü. Mj şuan nerede mi kalıyor dostlarim? Şuanlik kaldığı yer en yakin arkadaşını öldürdüğü yer, yani batı afrikada ismi bilinmeyen bir kasabada yaşıyor. İsmini tam bilmiyorum ama araştırırsanız bulursunuz baylar. Mjnin Dave olduğu falan yok amına koyayım, gotunuzden element uydurmayın. Dave planın parçasıydı. Biraz araştırdım ve buldum, michael jacksonun şuan kullandığı isim Jonathan Black baylar, Dave'in banka hesap kayitlarini amerikan bir bankacı arkadaşımdan istedim. Jonathan Black isimli biri Davein banka hesabına her ay 200 bin Dolar para yatırıyor. Sebebi ne? Bu bir sus payı. Dave benim bildiğim her şeyi biliyor. Ama susuyor! Sizleri protestoya davet ediyorum dostlarım! Bu yazımı her yerde paylaşın! Dünyayı bu durumdan haberdar edelim! Size güveniyorum!