Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Beni güldür Bronze vip kazan!

Başlatan anonymous, 15 Aralık 2020, 15:45:16
Okunma sayısı 6141 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Nada Lazic Lv.51
Köken: Sırp
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Beni güldür Bronze vip kazan!
« : 15 Aralık 2020, 15:45:16 »
Beni güldürmeyi başarana tüm samimiyetimle Bronze vip hediye vereceğim şimdiden başarılar.  :dft003:

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
Ynt: Beni güldür Bronze vip kazan!
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2020, 15:48:32 »
Maaşını dolarla mı alıyorsun?

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2020, 15:55:07 »
berat albayrak işini çok iyi yapıyordu

Çevrimdışı #McAllen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2025, 17:01
Toplam oynama: 245 gün, 7 saat
Lydia Dawson Lv.31
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Nisan 2023, 16:43
Toplam oynama: 11 gün, 20 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Nisan 2023, 14:17
Toplam oynama: 35 gün, 2 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ocak 2023, 17:01
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2020, 15:55:49 »
Al .d :
Spoiler:

Bide bu var :

Çevrimdışı ölldü

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 09 Haziran 2021, 16:27
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: **NGG
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2020, 16:03:10 »
sımdı nasıl seylere guluyon onları bılmem gerek bronze vıp benım ıcın cok onemlı sahsen sonra ne dıyebılırım bu kadar kardesım gulduremem ben senı amına, temel reıs bır gun yolda gıdıyomus bu kadar kardesım gulduysen ıletını at bronze vıpımı alıyım hadı allaha emanet gulmedıysende buraya belırt kardesım bu yılın esprısıydı hadı gorusuruk

Çevrimdışı ölldü

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2020, 16:04:51 »
Evet baylar, beni tanıyan tanır ben yalancı bir insns değilim her zaman dürüst olmusumdur. Şimdi 10 gündür profilimde gezinenler bilir Michael Jackson adlı pedofili orospu evladini 15 aralık gece 3.05 de ifsalicagimi duyurmustum. Suan guvenli evimdeyim isterseniz yazima baslayayim. Şimdi baylar bu mj denen orospu evladinin (michael Jackso)160 senedir yer yüzünde oldugunu bir postumda soyledim simdi size bunu ispatlayacagim. İlk fotoya iyi bakın dostlsrim ilk fotodaki soldaki adamı herkes mj saniyor sağdaki de mjnin bir arkadaşı ama aslında mjnin en yakin arkadaşı trafik kazasinda hayatını kaybetti?? Sizce de biraz çelişkili değil mi? Ayrıca mjnin kucuklugune dair en ufak bir foto video bulamazsiniz. Mj en yakin arkadaşını öldürdü. Peki ya bunu neden yaptı? Mjnin en yakin arkadasinin burnu mjnin burnundan daha estetikti. Okulda arkadaşları mjnin burnuyla dalga geçiyordu. Onun da psikolojisi bozuldu ve rn yakın arkadaşını öldürüp onun yüzüne geçti. Ardından yaşadığı yeri 1 yıl sonra foyası ortaya çıkınca terk etti para kazandiktan sonra da bu sırrı bilen insanları öldürdü. Mj şuan nerede mi kalıyor dostlarim? Şuanlik kaldığı yer en yakin arkadaşını öldürdüğü yer, yani batı afrikada ismi bilinmeyen bir kasabada yaşıyor. İsmini tam bilmiyorum ama araştırırsanız bulursunuz baylar.  Mjnin Dave olduğu falan yok amına koyayım, gotunuzden element uydurmayın. Dave planın parçasıydı. Biraz araştırdım ve buldum, michael jacksonun şuan kullandığı isim Jonathan Black baylar, Dave'in banka hesap kayitlarini amerikan bir bankacı arkadaşımdan istedim. Jonathan Black isimli biri Davein banka hesabına her ay 200 bin Dolar para yatırıyor. Sebebi ne? Bu bir sus payı. Dave benim bildiğim her şeyi biliyor. Ama susuyor! Sizleri protestoya davet ediyorum dostlarım! Bu yazımı her yerde paylaşın! Dünyayı bu durumdan haberdar edelim! Size güveniyorum!

Çevrimdışı ölldü

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2020, 16:06:19 »
kardesım bısey yaz ona gore bende cabalayım gulduysen yaz gulmedıysende yaz hadı.

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2020, 16:07:31 »
Spoiler:
S ve J'nin kadim dostluğu çok eskiye dayanır. Bir gün uzak dünyada eski zamanlarda birbirine rakip iki köy varmış. Bir köyde S ve ailesi, diğer köyde J ve dostları varmış. Bir gün iki köy arasındaki gerginlik giderek artmış. Öyle ki bu iki köy arasında ev, bahçe yakmalara kadar uzamış. İlk köyden yani S nin yaşadığı köyden bir kişi J'nin yaşadığı köye gelmiş. Bu duruma bir son vermeye çalışmış. Fakat J'nin yaşadığı köydeki halk S'den gelen kişiyi idam etmiş. Bunun üzerine J'nin yaşadığı köy savaşa hazırlanmış. İki tarafta birbirlerinin köyüne ajanlar yollamış. Savaş günü gelip çattığında ise S ailesinin adına savaşa gitmeye karar vermiş. J ise dostlarıyla çarpışmaya karar vermiş. İlk saldırıyı S'nin yaşadığı köy yapmış. J'nin dostlarından bir tanesi ise bu saldırıda ölmüş. J ve arkadaşları onun için bir cenaze bile hazırlayamamışken saldırıya geçmeye başlamış. Savaş 1 hafta sürmüş. İki köy de fazlasıyla zararda çıkmış. Kazanılanlar ve kaybedilenlerin arasında açık bir ara olduğu bu savaşın son damlaları gelmiş. J bir arkadaşı ile kalmış. S ise ailesini korumak adına hala hayattaymış. İki tarafta dinlenirken J arkadaşıyla konuşmaya başlamış. Arkadaşı " Bu savaşı saldırarak veya savunarak kazanamayız. İki tarafın da anlaşması gerekiyor." demiş. S ise ailesiyle konuşmuş ve J'nin arkadaşının önerisinde bulunmuşlar. Ertesi gün savaşın bitmesi gereken gündü. Bir taraf galip olacaktı. Fakat J öne çıkarak iki köy arasındaki savaşta yüksek seslerle bağırmaya çalışmış. "Savaşı bitirelim dostluk kuralım!" fakat kimse onu duymak istememiş. S ise J'nin çığlıklarına karşılık vererek ona katılmış. Savaşta iki köy de farklı köylerden iki kişinin beraber olduğunu görünce savaşı durdurmuş. Onların seslerine kulak vermişler. İki köy de verilen kayıplardan muzdarip olup savaşı bitirme kararı almış. J dostları anısına S'nin olduğu köye bir anıt yaptırmış. Bu anıt bu savaşın unutulmaması için zaman boyunca orada kalmış. İşte böylelikle S ve J'nin kadim dostluğu başlamış.

Çevrimdışı CardanAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 18:13