Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kavgada silah

Başlatan southcoast, 06 Temmuz 2018, 13:32:55
Okunma sayısı 1721 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fatboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: kavgada silah
« Yanıtla #20 : 02 Ağustos 2018, 14:59:35 »
benim silahım göbeğim böyle bi koyuyorum adam crysis'deki gibi uçuyor fiyuuuv

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #21 : 02 Ağustos 2018, 15:13:30 »
sen ar-ge açma lan salak
ULAN SENİN KAFANI TUVALET MERMERİNE PASPAS GİBİ SÜRTER KLOZET KAPAĞIYLA SURATINA GEÇİRİRİM. ZİGON SEHPA KILIKLI BEBE SENİ

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 02 Ağustos 2018, 15:15:44 »
kankam bir rolde iki tarafında zevk alması lazım bir yandan, ben bir serseriysem ve arkamda 5 kişi ile bir adama iş koyuyorsam, bu laf olsun diye değildir gerekli fear-rp'yi yapar dayak yemeden kurtulur iki göz korkutulur. o orada beni AK ile taramaya başlarsa, şahsen ben zevk almam. dediğim gibi 2 tarafta zevk alsın diye kimse laf olsun diye birbirini dövmez zaten, bu aktif edilirse herkes gezecek deagle-ak ile, birini dövecekken birden çekicek silahını tarayacak seni sonra foruma gelip yazacak- bilmem ne birliğinin serserileri tavuk gibi kaçıyor??

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Eylül 2018, 00:27
Toplam oynama: 18 gün, 23 saat
« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2018, 22:33:09 »
Kankam,şimdi sen diyorsnuki üç zenci bize bulaşıp laf atarsa silah kullanma hakkımız doğusun.Empati kur,reel hayatta 3 kişi sana bulaşıyor bir tek senin belinde silah var.Kullanırmısın?3 tane başı boş,baltaya sap olmamış heriflere sıkarmısın?Şahsen ben kafamı yere gömerim belimde silahım olsa bile.Onları vurdun diyelim,polisler peşine takılacak kameralardan bakıcaklar,diğer  o ölen üç kişinin arkadaşları senin peşine takılmaya çalışacak.Ee ne olacak?Beladan kafanı kaldıramayacaksın,kurtulamıyacaksın.Haydi bunu geçtim sana bulaşan heriflere reel hayatta belindeki tabancayı gösterdiğinde ya onlardada varsa?Oyunda emoteni verdin şimdi /me t-shirtün bel kısmını havaya doğru kaldırır ve belinde bulunan tabancasını gösterir. Onlarda emotesini verdi ve belindeki silahı gösterdi ee ne olacak Fear-RP yapmadın diye CK hakkın onların eline geçicek.Bir tanesinde silahı olması bile senin için sıkıntı yaratır reel veya oyunda.Rp serverı zaten burası empatı kurarak,gerçek hayatta böyle olursa ne olur ne yaparım diyerek,düşünerek oynaman lazım.
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 03 Ağustos 2018, 10:29:28 »
Kankam,şimdi sen diyorsnuki üç zenci bize bulaşıp laf atarsa silah kullanma hakkımız doğusun.Empati kur,reel hayatta 3 kişi sana bulaşıyor bir tek senin belinde silah var.Kullanırmısın?3 tane başı boş,baltaya sap olmamış heriflere sıkarmısın?Şahsen ben kafamı yere gömerim belimde silahım olsa bile.Onları vurdun diyelim,polisler peşine takılacak kameralardan bakıcaklar,diğer  o ölen üç kişinin arkadaşları senin peşine takılmaya çalışacak.Ee ne olacak?Beladan kafanı kaldıramayacaksın,kurtulamıyacaksın.Haydi bunu geçtim sana bulaşan heriflere reel hayatta belindeki tabancayı gösterdiğinde ya onlardada varsa?Oyunda emoteni verdin şimdi /me t-shirtün bel kısmını havaya doğru kaldırır ve belinde bulunan tabancasını gösterir. Onlarda emotesini verdi ve belindeki silahı gösterdi ee ne olacak Fear-RP yapmadın diye CK hakkın onların eline geçicek.Bir tanesinde silahı olması bile senin için sıkıntı yaratır reel veya oyunda.Rp serverı zaten burası empatı kurarak,gerçek hayatta böyle olursa ne olur ne yaparım diyerek,düşünerek oynaman lazım.
Desteklemiyorum.
Anlattığın şeylerden dolayı Amerika'da sürerliliğini koruyan çete arası savaşlar var. Ve bunları durdurmak neredeyse imkansız çünkü her taraftan ölen oluyor, intikam alma derdine bürünen insanlar var.
Oyun içerisinde yeterince sistem var (CCTV) ve gerekli rollerde kameralara vs. bakma rolleri gerçekleştiriliyor. PD'de bulunmuş birisi olarak bunu sana söylüyorum.
Her insanın karakteri değişkendir, empatiden bahsediyorsun fakat kimin karakterine göre veya kime göre?
Ben reel hayatımda agresif bir insanım, en ufak şeyden kavga çıkartma özelliğine sahibim. Sunucuda zaten FEAR RP yapmayanların CK izinleri karşı tarafa geçiyor aynı gerçek hayatta olduğu gibi.
Orada ilk kimin hızlı davrandığına bağlıdır biraz daha olay. Üçünde de silah varsa eğer yapacak bir şeyim yok. Kendi silahıma davranırım ve elimden geleni yaparım. (Empatiden bahsettin ya onu diyorum, 30 yaşında bir zenci olduğumu var sayıyorum, arkamda çetemin)

kankam bir rolde iki tarafında zevk alması lazım bir yandan, ben bir serseriysem ve arkamda 5 kişi ile bir adama iş koyuyorsam, bu laf olsun diye değildir gerekli fear-rp'yi yapar dayak yemeden kurtulur iki göz korkutulur. o orada beni AK ile taramaya başlarsa, şahsen ben zevk almam. dediğim gibi 2 tarafta zevk alsın diye kimse laf olsun diye birbirini dövmez zaten, bu aktif edilirse herkes gezecek deagle-ak ile, birini dövecekken birden çekicek silahını tarayacak seni sonra foruma gelip yazacak- bilmem ne birliğinin serserileri tavuk gibi kaçıyor??
Bak şimdi demek istediğini çok iyi anlıyorum bunların aynısı başka sunucularda başıma geldi ve boktan bir durum bu. Fakat şu şekilde düşün, belinde 9mm sdpisytol deagle falan taşıyorsun ve iki-üç kişi gelip sana küfürler ediyor vuruyor taciz ediyor falan ama sen yüz vermiyorsun. Sonrasında adamlar çizgiyi aşıyor, bıçak/sopa çekip senin orada ağzına s*çacaklar bu yüzdende orada ya dayak yiyeceksin yada kurtulmak için elinden geleni yapıp silahına davranacaksın. Kaçmakta bir seçenek sonuçta oyun içi karakterini sen belirlersin. Foruma öyle şeyler atan insanların rol bilgisinden kuşku ederim, oyunu zevk için oynarım; başkalarını aşağılamak için değil.
Fikrin için teşekkür ederim.

Çevrimdışı !Dragneel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #25 : 04 Ağustos 2018, 00:18:00 »
Normal kavgalarda kişi kavga başlatırken ufak itişmeler olduktan sonra hemen silahını çekip doğrultuyor. Karşısındaki kişide korkup geri çekiliyor. Bunları sunucuda uygulamayıp kafasına göre polat alemdarlık yapan adamlar var.(biz) Mevzu büyürse Fear-RP olayı azda olsa ihlal edilse bırakın vursun abi acımasın ya. Öyle dünya mı var herkesin polat alemdar olduğu?

Destekliyorum +1

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: