Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kavgada silah

Başlatan southcoast, 06 Temmuz 2018, 13:32:55
Okunma sayısı 1722 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
kavgada silah
« : 06 Temmuz 2018, 13:32:55 »
Selam, bu benim ikinci AR-GE'm!
Kavga
1-Kişi sayısı;Bir kavga/sataşma gibi durumlarda gerçekten önemli bir durum. Ben mesela reelde gidip altı kişiye tek başıma karışamam. Kim dayak yemek ister ki? Her neyse bunu geçelim. Oyunda bilindiği üzere çoğu kişi gruplu takılıyor ve bu gruba güvenilerek birilerine sataşılıyor, o tarafa zorunlu olarak fear rp yaptırılıyor. Peki o adamda silah varsa? Şimdi şöyle düşünelim; Dört kişi bir adama karışıyor, onun gerçekten orada ağzına s**acaklar. Ama o adam silah taşıyor (deagle/colt/sd pistol bla bla) karşı taraf kavgaya giriştiğinde ise onları vuruyor. Sonrasında ne mi oluyor? "www.rina-roleplay.com > oyuncu şikayet ofisi > yeni konu" evet, tam olarak bu oluyor. Şimdi şunu düşünelim; "ulan biz rp yapıyoruz, ben Amerika'da hakiki taşaklı birisiyim. ulan şimdi bir zenciyim, otuz yaşındayım, yaşımın ağırlığı var, hakiki gangsterim len!" bu şekilde düşününce aklıma şu geliyor; her ota/boka silah çeken zenci kardeşlerimiz. Ancak burada bu (genelleme swlerde) DM olarak değerlendiriliyor ve bu haklı bir sebep. Her neyse her neyse, konudan uzaklaştım ben asıl amacıma dönmek istiyorum;
Şimdi belimde silah var, kavgaya girecekler. Ama ben kavga etmek istemiyorum? Onları uyarıyorum, silahımı gösteriyorum ama onlar FEAR-RP yapmamakta ısrarcı. Sonra bir bakıyorsun kavgaya giriyorlar ve sonrasında BAM! FORUMDA ŞİKAYET! ama bu haksız bir şey. Belimde silah varken neden tek başıma dört kişiye gireyim ki? Silahımı çekerim, vurur öldürür atarım? Yaşımız 16-17 değil (IC) 28-30-40-50 yaşında roller yapıyoruz (bazılarımız). Yaşın verdiği ağırlık, kendini bir bok/halt sanma halleri derken silah kullanımından çekinmiyoruz.

Konudan konuya atladığımı fark ettim, kısa tutayım.
Özetle; Eğer bir kavgaya giriyorsak teke tekte silah yerine bıçak kullanabiliriz. Eğer tek kişiye karşı dört-beş kişilerse (bunun kanıtını almak gerek) onlar kavgaya girdiğinde ateşli silah kullanma iznimiz olmalı. Çünkü seni döverek öldürebilirler?

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
Ynt: kavgada silah
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2018, 13:54:43 »
Sevdim seni, desteklemem mi?

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2018, 20:15:56 »

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2018, 22:45:44 »
Silahı çekip direk taramak saçma, silahı çek adamlara doğru tut baktın durmuyorlar tara zaten durmadıkları için CK hakkın doğuyor. FEAR-RP yapılması zorunlu kural değil sadece yapmazlarsa CK olurlar ;D

Not:Silahı çekip taramak yasak bildiğim kadarıyla silahı çekmek yasak değil yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2018, 23:51:28 »
Silahı çekip direk taramak saçma, silahı çek adamlara doğru tut baktın durmuyorlar tara zaten durmadıkları için CK hakkın doğuyor. FEAR-RP yapılması zorunlu kural değil sadece yapmazlarsa CK olurlar ;D

Not:Silahı çekip taramak yasak bildiğim kadarıyla silahı çekmek yasak değil yanlış biliyor olabilirim kusura bakmayın.
Kusura bakma ama reelde 28 yaşında birisi olsam, bir çete üyesi olupta silahımı kullanmaktan kaçınmam. Dört kişiyken atarı gideri yap, silah olduğunu anlayınca Yusuf Yusuf yok öyle bir dava. Yazdığını yanlış anlamış olabilirim ama sende yanlış anlamışsın gibime geldi.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2018, 23:56:19 »

Ya bak şu düşünme tarzını sevmiyorum; "FEAR RP ZORUNLU DEĞİL, İSTER YAPARIM İATER YAPMAM" üzgünüm ama yanlış biliyorsun. FEAR RP zo-run-lu. Seninle bir kere tartışmıştım ve bunları dedin. Üzgünüm ama lütfen bu tutumu yapma😑

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2018, 00:01:38 »

Ya bak şu düşünme tarzını sevmiyorum; "FEAR RP ZORUNLU DEĞİL, İSTER YAPARIM İATER YAPMAM" üzgünüm ama yanlış biliyorsun. FEAR RP zo-run-lu. Seninle bir kere tartışmıştım ve bunları dedin. Üzgünüm ama lütfen bu tutumu yapma😑
Kuralları okuyabilirsin, yapmazsa kişiyi öldürürsün basit kural knk bu böyledir yapmak zorunda değilsin yapmazsanda CK olmayı kabul ediyorsundur. Kurallara bakabilirsin.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2018, 00:02:51 »

Kusura bakma ama reelde 28 yaşında birisi olsam, bir çete üyesi olupta silahımı kullanmaktan kaçınmam. Dört kişiyken atarı gideri yap, silah olduğunu anlayınca Yusuf Yusuf yok öyle bir dava. Yazdığını yanlış anlamış olabilirim ama sende yanlış anlamışsın gibime geldi.
Yo, yo sıkabilirsin ama serverda şu var emoteyi verdm yatın aşağı diye tarıyor direk OOC'de direk müebbet sebebi ama şöyle düşün silahı çektin adamlara tuttun ki bu OOC'de yapılan birşey adamlara korkup kaçması için silahı tutarsın üzerine gelirlerse sıkarsın :D düşüncemiz aynı ama sadece sen direk sıkıyorsun ben onu desteklemiyorum sadece

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2018, 00:07:27 »

Yo, yo sıkabilirsin ama serverda şu var emoteyi verdm yatın aşağı diye tarıyor direk OOC'de direk müebbet sebebi ama şöyle düşün silahı çektin adamlara tuttun ki bu OOC'de yapılan birşey adamlara korkup kaçması için silahı tutarsın üzerine gelirlerse sıkarsın :D düşüncemiz aynı ama sadece sen direk sıkıyorsun ben onu desteklemiyorum sadece
Silaha karşı fear uygulamayıp kendi silahını çekiyor, videoyu izle bana hak verirsin. https://m.youtube.com/watch?v=zwlYVKgRoeY

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2018, 01:25:57 »
Bak bu FEAR-RP örneği adam çekiyor, sıkarak kaçıyor. Ya benim dediğim normal kavgada silah çekmek bununla alakası yok ki