Üstünde 4m var diyenler için şunu diyebilirim atm kayıtlarınıda atabilirim şöyle birşey sizin sndıgınız 10m tak diye boşalmıyor boşalırken ss aldım 40 snaiye sürüyor boşalması felan
Kanka ATM'ye de 10myi tak diye atamıyorsun zaten :-\
İki çekimde atabilirsin maksimum, insanlara yalan söylemenin lüzumu yok bence...
Ek olarak 40 saniye de sürmüyor, hesaptan 8m azalması veya artması toplam 9 saniye sürüyor.
Paşam sen 40k ile milletin mal varlığına bakmıyormuydun ya?, ne oldu şimdide adamın parasını bildiğin
halde adama yalancısın demeye mi geldin?. komiksin.

zınk.
40k alsa da almaa da o şikayete zaten bakmak zorunda? Ben h2 iken milletin düşmanlarının yerlerini buluyodum komutla onlara veriyoduö 50k karşılığı, bu daha hiçbise yani
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum, okuduğunu anlama probleminiz var ise edebiyat kitapları okumanızı öneririm. Şikayet bakılır mı yazıyor orada? Açık açık bana atanmayan şikayetlerle benim işim yok, fakat yetkimden dolayı şikayet linki aldığım şikayete gözetleyen konumunda girip bakıp çıkabilirim. Arkadaşlarımın hepsi şikayet linki atıp sonucunda ne olur yazıyor. Bakmak istemiyorum, kalplerini de kırmak istemiyorum. Eğer "KENDİ GÖRÜŞÜMÜ" çok merak ediyorsa, 40k versin zamanımı ayırırım diyorum. Şikayetin sonucunu değiştiren bir durum yok, şikayeti kendim sonuçlamıyorum. Şikayete zaten ben atanmışsam, sonuçluyorum bunun parayla alakası yok. Hatalı sonuçladığım zaman hem FG sicilimi kirletiyorum hemde 30k para cezası yiyorum. 10k için mi böyle bir riske giricem

?