Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Paranız ne kadar merak ettim

Başlatan APFELSCHORLE, 20 Kasım 2020, 20:40:06
Okunma sayısı 7153 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hata80

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kisaki Sento Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 02 Haziran 2023, 23:04
Toplam oynama: 131 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** *lub
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ekim 2022, 22:43
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Marin Rei Lv.26
Köken: Japon
Son giriş: 18 Eylül 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Paranız ne kadar merak ettim
« Yanıtla #100 : 25 Kasım 2020, 04:19:25 »
Gecenin 4'ünde benim burda ne isim var

Çevrimdışı WaueQx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louisa Roux Lv.24
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 19:31
Toplam oynama: 127 gün, 7 saat
« Yanıtla #101 : 25 Kasım 2020, 13:26:27 »
Üstünde 4m var diyenler için şunu diyebilirim atm kayıtlarınıda atabilirim şöyle birşey sizin sndıgınız 10m tak diye boşalmıyor boşalırken ss aldım 40 snaiye sürüyor boşalması felan

Kanka ATM'ye de 10myi tak diye atamıyorsun zaten  :-\

İki çekimde atabilirsin maksimum, insanlara yalan söylemenin lüzumu yok bence...

Ek olarak 40 saniye de sürmüyor, hesaptan 8m azalması veya artması toplam 9 saniye sürüyor.
Paşam sen 40k ile milletin mal varlığına bakmıyormuydun ya?, ne oldu şimdide adamın parasını bildiğin
 halde adama yalancısın demeye mi geldin?. komiksin.

zınk.
40k alsa da almaa da o şikayete zaten bakmak zorunda? Ben h2 iken milletin düşmanlarının yerlerini buluyodum komutla onlara veriyoduö 50k karşılığı, bu daha hiçbise yani
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum, okuduğunu anlama probleminiz var ise edebiyat kitapları okumanızı öneririm. Şikayet bakılır mı yazıyor orada? Açık açık bana atanmayan şikayetlerle benim işim yok, fakat yetkimden dolayı şikayet linki aldığım şikayete gözetleyen konumunda girip bakıp çıkabilirim. Arkadaşlarımın hepsi şikayet linki atıp sonucunda ne olur yazıyor. Bakmak istemiyorum, kalplerini de kırmak istemiyorum. Eğer "KENDİ GÖRÜŞÜMÜ" çok merak ediyorsa, 40k versin zamanımı ayırırım diyorum. Şikayetin sonucunu değiştiren bir durum yok, şikayeti kendim sonuçlamıyorum. Şikayete zaten ben atanmışsam, sonuçluyorum bunun parayla alakası yok. Hatalı sonuçladığım zaman hem FG sicilimi kirletiyorum hemde 30k para cezası yiyorum. 10k için mi böyle bir riske giricem :D?

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #102 : 25 Kasım 2020, 13:34:51 »
Üstünde 4m var diyenler için şunu diyebilirim atm kayıtlarınıda atabilirim şöyle birşey sizin sndıgınız 10m tak diye boşalmıyor boşalırken ss aldım 40 snaiye sürüyor boşalması felan

İki çekimde atabilirsin maksimum, insanlara yalan söylemenin lüzumu yok bence...

Ek olarak 40 saniye de sürmüyor, hesaptan 8m azalması veya artması toplam 9 saniye sürüyor.
Paşam sen 40k ile milletin mal varlığına bakmıyormuydun ya?, ne oldu şimdide adamın parasını bildiğin

zınk.
40k alsa da almaa da o şikayete zaten bakmak zorunda? Ben h2 iken milletin düşmanlarının yerlerini buluyodum komutla onlara veriyoduö 50k karşılığı, bu daha hiçbise yani
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum, okuduğunu anlama probleminiz var ise edebiyat kitapları okumanızı öneririm. Şikayet bakılır mı yazıyor orada? Açık açık bana atanmayan şikayetlerle benim işim yok, fakat yetkimden dolayı şikayet linki aldığım şikayete gözetleyen konumunda girip bakıp çıkabilirim. Arkadaşlarımın hepsi şikayet linki atıp sonucunda ne olur yazıyor. Bakmak istemiyorum, kalplerini de kırmak istemiyorum. Eğer "KENDİ GÖRÜŞÜMÜ" çok merak ediyorsa, 40k versin zamanımı ayırırım diyorum. Şikayetin sonucunu değiştiren bir durum yok, şikayeti kendim sonuçlamıyorum. Şikayete zaten ben atanmışsam, sonuçluyorum bunun parayla alakası yok. Hatalı sonuçladığım zaman hem FG sicilimi kirletiyorum hemde 30k para cezası yiyorum. 10k için mi böyle bir riske giricem :D?
abi bi şikayet var link attım 50k da attım bakar mısın?

Çevrimdışı Papa Het

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enzo Conti Lv.21
Son giriş: 14 Şubat 2023, 16:22
Toplam oynama: 47 gün, 12 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:28
Toplam oynama: 16 gün, 18 saat
« Yanıtla #103 : 25 Kasım 2020, 13:35:10 »

zınk.

Kendine atanmayan, onun sorumluluğunda olmayan şikayete bakmak zorunda olduğunu sana kim söyledi canım?

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #104 : 25 Kasım 2020, 14:55:28 »

zınk.
Hey dostum, bana bir şikayet açıldı. Sana 40 bin dolar versem sende şikayetime baksan?

Çevrimdışı Daeslen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2022, 21:23
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
« Yanıtla #105 : 25 Kasım 2020, 15:05:19 »
dostum solda alycia winter diye bir kız var skini bence muhtesem.

Çevrimdışı Dogann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ekim 2021, 10:35
Toplam oynama: 81 gün, 5 saat
« Yanıtla #106 : 25 Kasım 2020, 15:05:36 »
kumarda 7m battım, geri başlayım dedim arkadaştan 200k borç aldım onu da battım 388 dolarım var sadece

Çevrimdışı WaueQx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louisa Roux Lv.24
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 19:31
Toplam oynama: 127 gün, 7 saat
« Yanıtla #107 : 25 Kasım 2020, 15:08:00 »
kumarda 7m battım, geri başlayım dedim arkadaştan 200k borç aldım onu da battım 388 dolarım var sadece

Bende tam olarak aynı senaryoyu yaşadım 250k borç aldım 8m yaptım sonra onu battım :d

Çevrimdışı Nurican

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 22:12
Toplam oynama: 313 gün, 14 saat
« Yanıtla #108 : 25 Kasım 2020, 17:26:18 »
Vay arkadaş konuyu ne kadar çok ilerletmişsiniz aferin size ayrıca burası oyun dışı sohbet lütfen artık şunu anlayın oyun içindeki paranız hakkında konuşmalar oyun dışı sohbet kısmında bulunamaz.

Çevrimdışı mrttes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2022, 22:26