A'dan Z'ye Tüm Ar-Ge'ye gelen yorumları kısaca ve özetleyici bir şekilde cevaplayayım.
•İn Game Jailim var diye Ar-Ge Açamayacağım,eliştiremeyeceğimi söylemesenizde Söylemiş kadar oldunuz.
•Dün Akşam saatlerinde Silahcıya gittik Mermi almaya bilenler vardır Taşıma yolunun yanındaki mermi tüccarının orda Büyük bir ağaç var,Sniper orada ve Bütün olaylar Yolda gerçekleşiyordu yol dediğimde Ağacın arkası Red Country Yolu yani biz Rolün arka tarafındayız.
•Sniper ile bize baktığında bizde silahı görmesi imkansıza yakın birşey çünki araçtayız ve oturuyoruz.Yani Kısacası kaza kurşununa gittik silahımız olmasa bile sıkacağından %99 Emindim.
•Bundan öncesinde Ansiklopedi kadar Ar-Ge ve IC/OOC Şikayet açıldı ve bunları yapan sadece 3 kişimi?
•Siyah Sultan ile 4 kişi AK-47 ile gezmek demişsiniz Şöförde AK olmaz daha Drive-By mantığını kurallarını bilmeden yorum yapıyorsunuz
•Bakıyorumda Ar-Ge'de 10'dan fazla LSPD üyesi var ve nedense bu kadar kişi yakın zamanlarda Ar-Ge'ye yanıt yazmanız sizin sadece Ar-Ge'ye Güldüğünüzü değilde Toplanıp olumsuz yorum yazmaya yöneldiğinizi gösteriyor bu tabiiki benim açımdan.
•Bana DM'ci diyen Arkadaşlarada şunu söyleyeyim DM yapmak istesem elimizin altında Ak,Sultan ve Maske var Atmak istesek OOC sicilimizde +1000 Dakika Sicil olur fakat DM bir Rol değildir'e inanıp DM'e karşı çok büyük önyargımız var.
•LSPD-LSSD'nin Yüzde 50'si Helper,OG,FG,SA,LA Bazı şeyleri Bizler Ar-Ge açmadan yapmanız gerektiğini siz daha iyi biliyorsunuz
•LSPD-LSSD yada başka bir LEGAL DEVLET KURULUŞU Tüm oyunculardan her konuda üstün olucağından ve ROLEPLAY oynadığımzdan Rol paslamak gibisinden bazı şeyler yapılabilir.
LSPD SERVERIN TEMELİDİR LSPD BOZULURSA HERŞEY BOZULUR.