Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Marcello Mob'

Başlatan #FEK, 01 Temmuz 2018, 15:17:21
Okunma sayısı 40669 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KASKA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fukuda Ota Lv.9
Köken: Japon
Son giriş: 22 Aralık 2018, 17:00
Toplam oynama: 6 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Marcello Mob'
« Yanıtla #210 : 26 Temmuz 2018, 18:43:17 »

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #211 : 26 Temmuz 2018, 18:51:56 »
26.07.2018 - Fausto Roncalli

Gercekten cok güzel rol yapiyorsunuz illegal elinizde hükümet elinizde hic bir emek vermeden dolu paraniz maliniz mülkünüz var üstüne birde adminsiniz ama bizim gibi emegiyle buralara kadar gelenleri bile direk ck edip zevkimizin icine ediyorsunuz. Neyse sonunda istediginiz oldu The Bell's birligini kapattik ve oyunu biraktik size kolay gelsin adminliginizi kullanarak emek veren oyuncularin zevkini batirmaya devam edin.

Dostum şöyle bir şey var seni anlıyorum eğlenmek istiyorsun ama roleplay sürekli sen kazanamazsın adam hood onayını hakediyordur veya haketmiyordur tartışabilirsin ama kalkıp, vali-polis-admin sizinle diyemezsin. Adamların rolleri var bağlantıları var bu rolleri yapabilirler, sende buna boyun eğmek zorunda kalırsın. Bu inkar edilemez bir gerçek birileri seni CK etti diye işte sen bu adamların emrine girmek istemiyorsun diye çocukça yazılar yazamazsın bu konuda yanlış düşünüyorsun. Başka bir konu bu birliğin kalitesini-rollerini-multimedialarını vesaire beğenmiyor desteklemiyor olabilirsin senin için b*k gibi olabilir bunun hakkında yorum yaparsın bu doğal hakkın ama kalkıp çocuk gibi ya hep sen kazanıyon ben oynamıcam diyiceksen bu oyunu oynama zaten.

Birliği savunma amaçlı bir yazı değil bu bana göre de yanlış şeyleri var vakit bulursam detaylı inceleyip yorum yapıcam ama kısacası böyle saçma ve çocukça yazılar görmek bıkkınlık veriyor.

Kısacası böyle saçma yorumlar atıp ben oyunu bırakıyorum diye saçmalamayın, adamların tanıtımını böyle şeylerle kirletmeyin.

Komiksin gercekten :D Neler gördügümüzü bir bilsen ahh. Neyse yakinda zaten size de gelirler ne anlatmak istedigimi anlarsin. Cocukca yazilar diyorsun ben saldiriyorlar diye burda laf etmiyorum sen bizim birligi görsen zaten her gün en az 3 kere saldiriya ugruyoruz. Sikayetlerin %50 si falan bizdendi zaten hep sikayet ediyorduk bize dm yapanlari. Adamlar videodan izleyip gelip saldiriyorlardi. En ufak birsey demedik ama bu en sonuncusu ck etmeler, bir aramizda olay olmamasina ragmen bize saldirmalar falan artik en sonunda yeter dedik. E adam hem vali hem admin hem baron olunca cekiyor paralari panelden aliyor silahlari dagitiyor. Simdi düsün adamin herseye imkani var sen aylarca emek verip parani kasip silahlar arabalar evler almissin ama adam 2 dakikada gelip emek vermeden aldigi silahla seni vurup seni ck ediyor ve birligine zarar veriyor. Umarim birazda olsa anlamissindir neler yasadigimizi neyse size iyi oyunlar ben sadece burada neyin ne oldugunu insanlar bilsin diye söyledim :) kolay gelsin.
Hala saçmalıyorsun, bu adamlar mı sıktı sana kardeşim sürekli? Adamların tanıtımını böyle kendi kafandaki saçmalıklar ile kirletme adamların rollerine bir şey dediğin yok tek zoruna giden silahını 48 saat kamyoncu kasarak aldıktan sonra adamların seni vurup CK etmesi şuan sadece çocukluk yapıyorsun senin daha önce ne çektiğinde önemli değil, birileri sana dm attı diye adamların tanıtımını kirletme hakkı almıyorsun.

Baylar size şunu söylim italya'da bir boss'u size türkçe anlatmak gerekirse BOSS=Aşiret ağası Bir Boss Sokak çeteleri ile konuşmaya gitmez ölüm korkusu ile çatışmaya gitmez burada bir MOB kurmuşsunuz hiç değilse rütbeleri Crew,Family veya criminal network rütbeleri yerine, Street boss veya Capo ile sınırlandırsaydınız çünkü normal bir Asso'nun veya Enforcer'ın BOSS görme ihtimali asker'de Bir çavuşun Orgeneral görme ihtimali ile eşitir belki daha düşüktür ama böyledir.

ak ile e rp 10 sayfa quest role bedeldir, 15 tane de real role
(bu sallantılı)
Al sana örnek olsun adam yapıcı şekilde yorum yapmış isterse daha sert bir dille de yapabilirdi, yazdığın yorum saçmalıktan ibaret. Daha fazla yazmak istemiyorum, şu yorum ne demek ne için yapılır beyniniz almıyor ya, ağlama duvarı mı lan burası? Kendini küçük düşürüyorsun...

Çevrimdışı KASKA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fukuda Ota Lv.9
« Yanıtla #212 : 26 Temmuz 2018, 20:54:24 »

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 20:19
Toplam oynama: 87 gün, 23 saat
« Yanıtla #213 : 26 Temmuz 2018, 21:27:10 »

ELEŞTİRİ TİME

Öncelikle videonun ilk saniyesindeki arabanın plakası güzelmiş. Ve şunu söylemek istiyorum "WAR TİME" olayı sürekli bir savaş için kullanılabilir Bence çünkü başka birliklere ve farklı adamlara sıkmak bana göre Savaş'a değil DM'ye giren bir durum.

Çevrimdışı KASKA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fukuda Ota Lv.9
« Yanıtla #214 : 26 Temmuz 2018, 21:43:46 »

ELEŞTİRİ TİME

Öncelikle videonun ilk saniyesindeki arabanın plakası güzelmiş. Ve şunu söylemek istiyorum "WAR TİME" olayı sürekli bir savaş için kullanılabilir Bence çünkü başka birliklere ve farklı adamlara sıkmak bana göre Savaş'a değil DM'ye giren bir durum.
Eleştiriniz için teşekkürler dikkate alacağım  :)

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
« Yanıtla #215 : 26 Temmuz 2018, 21:44:20 »

Gercekten cok güzel rol yapiyorsunuz illegal elinizde hükümet elinizde hic bir emek vermeden dolu paraniz maliniz mülkünüz var üstüne birde adminsiniz ama bizim gibi emegiyle buralara kadar gelenleri bile direk ck edip zevkimizin icine ediyorsunuz. Neyse sonunda istediginiz oldu The Bell's birligini kapattik ve oyunu biraktik size kolay gelsin adminliginizi kullanarak emek veren oyuncularin zevkini batirmaya devam edin.

Birinci olarak arkadaşım, su saçma sapan eleştirileriniz bana olmasın, bunun olması gereken birlik ben değilim ama açıklama yapayım. Sunucuda kurulan baron birliği, il-legallerin saçmalaması nedeniyle il-legal düzeni oturtmak amacıyla getirilmiş bir birlik. Bu birlik, il-legale yön veriyor ve düzenli bir konuma getirdiğinde zaten pasife alınacak bir birlik. Siz Pope olarak rol yapan Chaz adlı karakterin mekanınıza gelmesiyle beraber tehdit ediyorsunuz vesaire, Baron bir birliğin başında ve muhtemelen şehirin başında olduğunu biliyorsunuz. Kişi admin olduğu için orada yapılan Non-RP'leri de görüyor ve size OOC bir ceza vermemek için IC olarak yanına getirtip dinlemeye çalışıyor ve rollerinizi izliyor.Başarılı bir yol sergileyen Benjamin Bell illegal düzene uymayı kabul ettiği için zaten orada affedildi, bir daha hata yapmadığınız sürece de bu tarz bir girişimde bulunulmazdı. Bu IC olan olayları, OOC'ye dökmeniz gerçekten gereksiz ve bu rolleri yapan, yapılmasını isteyen birlik The Marcello Mob değildir. Sans Of Sin adlı MANSIMOV'un yönettiği baron birliktir. Saçma eleştirilerinizle forumda bulunan birlik tanıtımımı kirletmezseniz sevinirim, oyunu bırakmanız kimseyi ilgilendirmez, kendi kararınız iyi günler, iyi forumlar.

Çevrimdışı Lineman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mart 2024, 22:30
Toplam oynama: 146 gün, 19 saat
« Yanıtla #216 : 26 Temmuz 2018, 21:47:30 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #217 : 26 Temmuz 2018, 22:45:53 »
(bu sallantılı)
Al sana örnek olsun adam yapıcı şekilde yorum yapmış isterse daha sert bir dille de yapabilirdi, yazdığın yorum saçmalıktan ibaret. Daha fazla yazmak istemiyorum, şu yorum ne demek ne için yapılır beyniniz almıyor ya, ağlama duvarı mı lan burası? Kendini küçük düşürüyorsun...
Teamspeak adresi üzerinde bana ve ben yokken benim üzerime yapılan konuşmaları bilmediğini tahmin ediyorum. Bir daha bilmeden böyle çıkışma, ricam olur. Ağlamak istesem peçete kullanırım, çalıntı şablonlu, hikayeli, rollü bir birliğin tantımı değil xdd. Ha bu arada kim ne yapmış, yapmamış zerre umrumda değil. Bana karşı bir yorum yapılıyorsa aynı seviyede karşılık veriririm, gerçeği de ortaya koyarım. Bilmeden yorum yapma lütfen, rica ediyorum.

Çevrimdışı #FEK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 22:28
Toplam oynama: 160 gün, 17 saat
« Yanıtla #218 : 26 Temmuz 2018, 23:25:05 »
(bu sallantılı)
Teamspeak adresi üzerinde bana ve ben yokken benim üzerime yapılan konuşmaları bilmediğini tahmin ediyorum. Bir daha bilmeden böyle çıkışma, ricam olur. Ağlamak istesem peçete kullanırım, çalıntı şablonlu, hikayeli, rollü bir birliğin tantımı değil xdd. Ha bu arada kim ne yapmış, yapmamış zerre umrumda değil. Bana karşı bir yorum yapılıyorsa aynı seviyede karşılık veriririm, gerçeği de ortaya koyarım. Bilmeden yorum yapma lütfen, rica ediyorum.
Daidoksu, sus ve ağlamaya devam et.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #219 : 26 Temmuz 2018, 23:28:44 »
(bu sallantılı)
Daidoksu, sus ve ağlamaya devam et.
ASDOFLĞAPSAJDFOAKNSDMLFAÖŞAS olm ağal diyeceğine cevap versene