Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Marcello Mob'

Başlatan #FEK, 01 Temmuz 2018, 15:17:21
Okunma sayısı 40646 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı XIII or die

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Temmuz 2018, 11:12
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Marcello Mob'
« Yanıtla #200 : 26 Temmuz 2018, 11:18:43 »

Gercekten cok güzel rol yapiyorsunuz illegal elinizde hükümet elinizde hic bir emek vermeden dolu paraniz maliniz mülkünüz var üstüne birde adminsiniz ama bizim gibi emegiyle buralara kadar gelenleri bile direk ck edip zevkimizin icine ediyorsunuz. Neyse sonunda istediginiz oldu The Bell's birligini kapattik ve oyunu biraktik size kolay gelsin adminliginizi kullanarak emek veren oyuncularin zevkini batirmaya devam edin.
[/quote]
BOŞVER KARDEŞİM BUNLAR APTALIN TEKİ, İTALYAN MOBU KIZ KARAKTERLE YÖNETMEK, ASSO 1 ASSO 2 EKLEMEK, ZENCİLERİ BİRLİĞE ALMAK, BOSS TARZI YÜKSEK RÜTBE DE OLAN KİŞİLERİN GİDİP SIKMASI (KİRLİ İŞLER ALTTA KALIR, PARA VE TEMİZ İŞLER YUKARIDA KALIR.), KARDEŞİM SEN SAVAŞMAYACAKSIN Kİ, SOLDIER EKİP AYARLAYACAK O SAVAŞACAK O!

Çevrimdışı Albino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Willie Bell Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mayıs 2021, 00:41
Toplam oynama: 48 gün, 14 saat
« Yanıtla #201 : 26 Temmuz 2018, 11:29:59 »
BOŞVER KARDEŞİM BUNLAR APTALIN TEKİ, İTALYAN MOBU KIZ KARAKTERLE YÖNETMEK, ASSO 1 ASSO 2 EKLEMEK, ZENCİLERİ BİRLİĞE ALMAK, BOSS TARZI YÜKSEK RÜTBE DE OLAN KİŞİLERİN GİDİP SIKMASI (KİRLİ İŞLER ALTTA KALIR, PARA VE TEMİZ İŞLER YUKARIDA KALIR.), KARDEŞİM SEN SAVAŞMAYACAKSIN Kİ, SOLDIER EKİP AYARLAYACAK O SAVAŞACAK O!

Benim ona lafim yok hadi tamam dedim sorun degil gercekten kimin saldirdigi ama abi adamlar hem admin hem vali hem polis olarak en yüksek rütbeli e bu adamlara ne polis dokunabiliyor ne illegal dokunabiliyor kimse birsey yapamiyor birde üstüne  önüne gelenleri kafalarina göre ck ediyorlar bütün servera bildigin hükmediyorlar e böyle is mi olur biz nasil yükselicez nasil birseyler yapcaz okadarda emek verdik kendi emeklerimizle bir yerlere geldik kendi paramizla okadar silah, araba, ofis falan aldik ne oldu bunlar gitsin panelden kendilerine para versin o parayla silah alsinlar uyusturucu alsinlar araba alsinlar dagitsinlar üyelerine sonra hic emek vermeyen insanlar gelsinler bizim aylarca verdigimiz emegi bir günde bitirsinler o yüzden dün dedim kendilerine bizim birlikten bir kisi dahi ck olursa iznimiz olmadan benide banlayin cünkü birakicam dedim ve biraktim.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #202 : 26 Temmuz 2018, 14:17:21 »

Rondy Arbeit'in hayatı artık yeni başlıyordu.Çünkü onun hayatı hayalleri gerçek olurken başlardı.Artık sefil bir sokak adamı değil,bazı insanlara sözü geçen değerli bir mafya adamı.

Pt.1
Spoiler:

Pt.2
Spoiler:

Çevrimdışı AixeN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ruby Shvets Lv.25
Köken: Alman
Son giriş: 30 Mayıs 2023, 02:37
Toplam oynama: 175 gün, 2 saat
« Yanıtla #203 : 26 Temmuz 2018, 15:42:27 »

Çevrimdışı hastagcan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 20 Aralık 2021, 22:47
Toplam oynama: 107 gün, 13 saat
« Yanıtla #204 : 26 Temmuz 2018, 15:48:03 »
** Micheal ve Sasha Evlendi **

Çevrimdışı Semptly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Aralık 2021, 04:17
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #205 : 26 Temmuz 2018, 15:51:47 »
26.07.2018 - Fausto Roncalli

Gercekten cok güzel rol yapiyorsunuz illegal elinizde hükümet elinizde hic bir emek vermeden dolu paraniz maliniz mülkünüz var üstüne birde adminsiniz ama bizim gibi emegiyle buralara kadar gelenleri bile direk ck edip zevkimizin icine ediyorsunuz. Neyse sonunda istediginiz oldu The Bell's birligini kapattik ve oyunu biraktik size kolay gelsin adminliginizi kullanarak emek veren oyuncularin zevkini batirmaya devam edin.

Dostum şöyle bir şey var seni anlıyorum eğlenmek istiyorsun ama roleplay sürekli sen kazanamazsın adam hood onayını hakediyordur veya haketmiyordur tartışabilirsin ama kalkıp, vali-polis-admin sizinle diyemezsin. Adamların rolleri var bağlantıları var bu rolleri yapabilirler, sende buna boyun eğmek zorunda kalırsın. Bu inkar edilemez bir gerçek birileri seni CK etti diye işte sen bu adamların emrine girmek istemiyorsun diye çocukça yazılar yazamazsın bu konuda yanlış düşünüyorsun. Başka bir konu bu birliğin kalitesini-rollerini-multimedialarını vesaire beğenmiyor desteklemiyor olabilirsin senin için b*k gibi olabilir bunun hakkında yorum yaparsın bu doğal hakkın ama kalkıp çocuk gibi ya hep sen kazanıyon ben oynamıcam diyiceksen bu oyunu oynama zaten.

Birliği savunma amaçlı bir yazı değil bu bana göre de yanlış şeyleri var vakit bulursam detaylı inceleyip yorum yapıcam ama kısacası böyle saçma ve çocukça yazılar görmek bıkkınlık veriyor.

Kısacası böyle saçma yorumlar atıp ben oyunu bırakıyorum diye saçmalamayın, adamların tanıtımını böyle şeylerle kirletmeyin.

Çevrimdışı Albino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Willie Bell Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mayıs 2021, 00:41
Toplam oynama: 48 gün, 14 saat
« Yanıtla #206 : 26 Temmuz 2018, 17:16:04 »
26.07.2018 - Fausto Roncalli

Dostum şöyle bir şey var seni anlıyorum eğlenmek istiyorsun ama roleplay sürekli sen kazanamazsın adam hood onayını hakediyordur veya haketmiyordur tartışabilirsin ama kalkıp, vali-polis-admin sizinle diyemezsin. Adamların rolleri var bağlantıları var bu rolleri yapabilirler, sende buna boyun eğmek zorunda kalırsın. Bu inkar edilemez bir gerçek birileri seni CK etti diye işte sen bu adamların emrine girmek istemiyorsun diye çocukça yazılar yazamazsın bu konuda yanlış düşünüyorsun. Başka bir konu bu birliğin kalitesini-rollerini-multimedialarını vesaire beğenmiyor desteklemiyor olabilirsin senin için b*k gibi olabilir bunun hakkında yorum yaparsın bu doğal hakkın ama kalkıp çocuk gibi ya hep sen kazanıyon ben oynamıcam diyiceksen bu oyunu oynama zaten.

Birliği savunma amaçlı bir yazı değil bu bana göre de yanlış şeyleri var vakit bulursam detaylı inceleyip yorum yapıcam ama kısacası böyle saçma ve çocukça yazılar görmek bıkkınlık veriyor.

Kısacası böyle saçma yorumlar atıp ben oyunu bırakıyorum diye saçmalamayın, adamların tanıtımını böyle şeylerle kirletmeyin.

Komiksin gercekten :D Neler gördügümüzü bir bilsen ahh. Neyse yakinda zaten size de gelirler ne anlatmak istedigimi anlarsin. Cocukca yazilar diyorsun ben saldiriyorlar diye burda laf etmiyorum sen bizim birligi görsen zaten her gün en az 3 kere saldiriya ugruyoruz. Sikayetlerin %50 si falan bizdendi zaten hep sikayet ediyorduk bize dm yapanlari. Adamlar videodan izleyip gelip saldiriyorlardi. En ufak birsey demedik ama bu en sonuncusu ck etmeler, bir aramizda olay olmamasina ragmen bize saldirmalar falan artik en sonunda yeter dedik. E adam hem vali hem admin hem baron olunca cekiyor paralari panelden aliyor silahlari dagitiyor. Simdi düsün adamin herseye imkani var sen aylarca emek verip parani kasip silahlar arabalar evler almissin ama adam 2 dakikada gelip emek vermeden aldigi silahla seni vurup seni ck ediyor ve birligine zarar veriyor. Umarim birazda olsa anlamissindir neler yasadigimizi neyse size iyi oyunlar ben sadece burada neyin ne oldugunu insanlar bilsin diye söyledim :) kolay gelsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #207 : 26 Temmuz 2018, 18:28:20 »
ak ile e rp 10 sayfa quest role bedeldir, 15 tane de real role

Çevrimdışı Adonis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 20:19
Toplam oynama: 87 gün, 23 saat
« Yanıtla #208 : 26 Temmuz 2018, 18:37:50 »
Baylar size şunu söylim italya'da bir boss'u size türkçe anlatmak gerekirse BOSS=Aşiret ağası Bir Boss Sokak çeteleri ile konuşmaya gitmez ölüm korkusu ile çatışmaya gitmez burada bir MOB kurmuşsunuz hiç değilse rütbeleri Crew,Family veya criminal network rütbeleri yerine, Street boss veya Capo ile sınırlandırsaydınız çünkü normal bir Asso'nun veya Enforcer'ın BOSS görme ihtimali asker'de Bir çavuşun Orgeneral görme ihtimali ile eşitir belki daha düşüktür ama böyledir.

Çevrimdışı KASKA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fukuda Ota Lv.9
Köken: Japon