/jail'de verelim, yöneticiler müsait olmuyor. Siz bakarsınız taleplere?
Defrinex hayırdır sallamayı bıraktın da ileti kasamaya mı başladın? Boş yapacak yer arıyorsunuz. Ötede oynar mısın?
Yorumu anlamıyorsan bir şey diyemem. İnsanlar anlıyor. O yorumun gerçek anlamı, suistimal edilir. Helperde olmaması gereken bir yetkiyi istiyorsun anlamına geliyor. Jail örneği vermem de bu yüzden. Umarım yorumu tekrar okuyup anlayabilirsin. Senin gibi anlamsız ARGE'ler açarak ileti kasmadığım için kusura bakma, ileti kasmayı gereksiz gördüğümden olabilir.
Boş yaptığının gerçeğini değiştirmez. Suistimal edilir diyorsan, Suistimal edilir, desteklemiyorum yaz. Boş boş neyin Şovunu yapıyorsun? Sen dahil diğer ileti atanların hiçbiri AR-GE'yi okumadığına yemin edebilirim. /flipcar, AR-GE'de de belirttiğim gibi "İZİN ALINARAK" kullanılabilir diyorum. Ayrıca loglara düşecek illaki düşecek.
Anlamsız olur veya olmaz, burası boş yapıp oyun oynama bölümü değil. Adam gibi görüşünü bildir boş şova gerek yok.
O zaman helperler izin alarak jail atsın, izin alarak cban atsın, izin alarak ban atsın? Senin ARGE'ni senden daha iyi biliyorum ve hiçbir mantığını göremiyorum. Loglara düşmesi bir şey değişmiyor. Kendi aracını ters çevirmek için kullanacaklar büyük ihtimalle. Ki loglara bir admin uğraşıp baksa helperin %90'i atılır, kendi çıkarları için kullandığı için ondan gerek yok. Helperlerin yetkisi düşmesi gerekiyor, artması değil. Gereksiz yere adminlerden izin almakla insanları meşgül etmeye de gerek yok. Zaten OG ve üstü taleplere geç bakıyor, birde size izin vermekle mi uğraşacaklar? Şov falan yapan yok, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler. Belki bir gün anlarsın. Neyse daha fazla yazmacağım, burası ARGE. Desteklemiyorum, nedenlerine de üç yorumda da belirttim. Anlayan anlar, anlamayan içinde anlatacak değilim.
Boş yapmaya devam ediyorsun Defrinex. Oyun Dışı Sohbette yüz verdiler diye böyle oluyorsunuz işte.
"Loglara düşmesi bir şey değişmiyor. Kendi aracını ters çevirmek için kullanacaklar büyük ihtimalle. Ki loglara bir admin uğraşıp baksa helperin %90'i atılır, "
Gerçekten helper olan adam o yetkiyi kullanıp atılmayı göze almayacağı için suistimal edilmez. Sende bunu anlamıyorsun, herşeyi bildiğini/anladığını sanıyorsun

? Adminleri tam olarak ne kadar meşgul edecek ben anlamadım

? Yapacakları maximum 15 saniye. 15 Saniyen bu kadar değerliyse zaten ne admin olursun ne de bu platform da vakit geçirirsin. Sende umarım belki bir gün anlarsın ama bu kafayla ilerlersen imkansız.