Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/flipcar

Başlatan Luanvice, 28 Ekim 2020, 02:11:58
Okunma sayısı 2774 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elbailer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 00:23
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Köken: Rus
Son giriş: 17 Aralık 2023, 22:08
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: /flipcar
« Yanıtla #20 : 28 Ekim 2020, 11:59:55 »

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #21 : 28 Ekim 2020, 12:00:20 »
iyice los santos cop chaseye çeviriyorsunuz sizde

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #22 : 28 Ekim 2020, 12:01:50 »
Helper'ler admin değildir, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #23 : 28 Ekim 2020, 12:08:06 »
/jail'de verelim, yöneticiler müsait olmuyor. Siz bakarsınız taleplere?
Defrinex hayırdır sallamayı bıraktın da ileti kasamaya mı başladın? Boş yapacak yer arıyorsunuz. Ötede oynar mısın?
Yorumu anlamıyorsan bir şey diyemem. İnsanlar anlıyor. O yorumun gerçek anlamı, suistimal edilir. Helperde olmaması gereken bir yetkiyi istiyorsun anlamına geliyor. Jail örneği vermem de bu yüzden. Umarım yorumu tekrar okuyup anlayabilirsin. Senin gibi anlamsız ARGE'ler açarak ileti kasmadığım için kusura bakma, ileti kasmayı gereksiz gördüğümden olabilir.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 28 Ekim 2020, 12:18:04 »
Defrinex hayırdır sallamayı bıraktın da ileti kasamaya mı başladın? Boş yapacak yer arıyorsunuz. Ötede oynar mısın?
Yorumu anlamıyorsan bir şey diyemem. İnsanlar anlıyor. O yorumun gerçek anlamı, suistimal edilir. Helperde olmaması gereken bir yetkiyi istiyorsun anlamına geliyor. Jail örneği vermem de bu yüzden. Umarım yorumu tekrar okuyup anlayabilirsin. Senin gibi anlamsız ARGE'ler açarak ileti kasmadığım için kusura bakma, ileti kasmayı gereksiz gördüğümden olabilir.
Boş yaptığının gerçeğini değiştirmez. Suistimal edilir diyorsan, Suistimal edilir, desteklemiyorum yaz. Boş boş neyin Şovunu yapıyorsun? Sen dahil diğer ileti atanların hiçbiri AR-GE'yi okumadığına yemin edebilirim. /flipcar, AR-GE'de de belirttiğim gibi "İZİN ALINARAK" kullanılabilir diyorum. Ayrıca loglara düşecek illaki düşecek.
Anlamsız olur veya olmaz, burası boş yapıp oyun oynama bölümü değil. Adam gibi görüşünü bildir boş şova gerek yok.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #25 : 28 Ekim 2020, 12:29:34 »
h5 e gelsin ama pekte gerek yok

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #26 : 28 Ekim 2020, 12:29:55 »
Boş yaptığının gerçeğini değiştirmez. Suistimal edilir diyorsan, Suistimal edilir, desteklemiyorum yaz. Boş boş neyin Şovunu yapıyorsun? Sen dahil diğer ileti atanların hiçbiri AR-GE'yi okumadığına yemin edebilirim. /flipcar, AR-GE'de de belirttiğim gibi "İZİN ALINARAK" kullanılabilir diyorum. Ayrıca loglara düşecek illaki düşecek.
Anlamsız olur veya olmaz, burası boş yapıp oyun oynama bölümü değil. Adam gibi görüşünü bildir boş şova gerek yok.
:D O zaman helperler izin alarak jail atsın, izin alarak cban atsın, izin alarak ban atsın? Senin ARGE'ni senden daha iyi biliyorum ve hiçbir mantığını göremiyorum. Loglara düşmesi bir şey değişmiyor. Kendi aracını ters çevirmek için kullanacaklar büyük ihtimalle. Ki loglara bir admin uğraşıp baksa helperin %90'i atılır, kendi çıkarları için kullandığı için ondan gerek yok. Helperlerin yetkisi düşmesi gerekiyor, artması değil. Gereksiz yere adminlerden izin almakla insanları meşgül etmeye de gerek yok. Zaten OG ve üstü taleplere geç bakıyor, birde size izin vermekle mi uğraşacaklar? Şov falan yapan yok, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler. Belki bir gün anlarsın. Neyse daha fazla yazmacağım, burası ARGE. Desteklemiyorum, nedenlerine de üç yorumda da belirttim. Anlayan anlar, anlamayan içinde anlatacak değilim.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 28 Ekim 2020, 12:36:22 »
:D O zaman helperler izin alarak jail atsın, izin alarak cban atsın, izin alarak ban atsın? Senin ARGE'ni senden daha iyi biliyorum ve hiçbir mantığını göremiyorum. Loglara düşmesi bir şey değişmiyor. Kendi aracını ters çevirmek için kullanacaklar büyük ihtimalle. Ki loglara bir admin uğraşıp baksa helperin %90'i atılır, kendi çıkarları için kullandığı için ondan gerek yok. Helperlerin yetkisi düşmesi gerekiyor, artması değil. Gereksiz yere adminlerden izin almakla insanları meşgül etmeye de gerek yok. Zaten OG ve üstü taleplere geç bakıyor, birde size izin vermekle mi uğraşacaklar? Şov falan yapan yok, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler. Belki bir gün anlarsın. Neyse daha fazla yazmacağım, burası ARGE. Desteklemiyorum, nedenlerine de üç yorumda da belirttim. Anlayan anlar, anlamayan içinde anlatacak değilim.
Boş yapmaya devam ediyorsun Defrinex. Oyun Dışı Sohbette yüz verdiler diye böyle oluyorsunuz işte.

"Loglara düşmesi bir şey değişmiyor. Kendi aracını ters çevirmek için kullanacaklar büyük ihtimalle. Ki loglara bir admin uğraşıp baksa helperin %90'i atılır, "

Gerçekten helper olan adam o yetkiyi kullanıp atılmayı göze almayacağı için suistimal edilmez. Sende bunu anlamıyorsun, herşeyi bildiğini/anladığını sanıyorsun :D? Adminleri tam olarak ne kadar meşgul edecek ben anlamadım :D? Yapacakları maximum 15 saniye. 15 Saniyen bu kadar değerliyse zaten ne admin olursun ne de bu platform da vakit geçirirsin. Sende umarım belki bir gün anlarsın ama bu kafayla ilerlersen imkansız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #28 : 28 Ekim 2020, 12:39:13 »
/respawncar (id)
Araç idsi?
/gotocar (id)
((araca bin))
/go (id)

En fazla 20 saniyeni alır, diğer türlü çok suistimal edilir.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 28 Ekim 2020, 12:41:48 »
/respawncar (id)
Araç idsi?
/gotocar (id)
((araca bin))
/go (id)

En fazla 20 saniyeni alır, diğer türlü çok suistimal edilir.
Dün yaklaşık 25 dakikalık işkence çektim. Bug talebine gittim, adam aracını denizin üstüne park etmiş yanlışıkla ve her spawn olduğunda ters bir şekilde denizin üstünde kalıyor.Aracı çektiğimiz zaman yanımıza ters geliyor. Uğraş uğraş yapamadık en son bir tepeliğe kadar koştuk, aracı tepe de çekip aşağı düşürerek durmasını 5.deneyişimiz de felan yaptık. Aktif admin yok, gece saat 1 civarları.

Ayrıca ileti arka plan da kalmış. Hala ileti kasmak için aynı iletiyi alıntılayıp gönderen insanlar var.