Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

şikayet ar-ge

Başlatan naom#2, 27 Ekim 2020, 02:56:35
Okunma sayısı 1354 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
Ynt: şikayet ar-ge
« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2020, 12:24:14 »
Ne belli mix yapmadığın?

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2020, 12:35:02 »
desteklemiyorum

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2020, 12:36:50 »
Desteklemiyorum, Mixing şikayetlerinin önüne geçer. Telsiz kodunu kapatırsanız sorun olmuyor ancak bu ihlalin önüne geçer.

Çevrimdışı M4D4F4K4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2022, 14:57
Toplam oynama: 56 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 28 Ekim 2020, 13:10:15 »
Kendi yaptığın ihlalleri mi gizleyeceksin, desteklemiyorum

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2024, 17:18
Toplam oynama: 41 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2020, 23:07:59 »
yenisayfa

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2020, 23:08:41 »
Desteklemiyorum, Mixing şikayetlerinin önüne geçer. Telsiz kodunu kapatırsanız sorun olmuyor ancak bu ihlalin önüne geçer.
bir ihlalin önüne geçmiyor, iki ihlalin kapısını aralıyor. biri zaten mix yapsa şikayet yiyeceğini bilip açmaz şikayeti ve diğer ihlali yapan taraf da şikayeti yemez, iki taraf da ihlale devam eder.

ben orda ihlal yapmadım. orayı blurlamadan şikayeti atsam adam benim yanımdaki arkadaş ile ooc olarak küsecek ve arkadaşın ic rolü de zarar görecekti. ooc arkadaşlar diye rolümü baltalaması hoşuma gitmedi ve şikayet açtım, herkes mix diyor. arkadaş bu serverde her ooc olayda ic alınan ve küsenle dolu, ben ne yapayım?

lütfen sadece ileti kasmak için yorum(alıntı) yapmayın. yapan arkadaşlara girip bakıyorum ve ikisi de ileti kasıyor. iletileri full alıntı dolu sadece. kendi yorumunu kat, yorum at tamam ama böyle emek bile sarf etmiyorsun. ar-ge kısmı serveri iyileştirmek var. sizin yorumlarınız tamamen görüntü kirliliği, bir admin incelerken 20 sayfa görüyor ama içinde iki üç tane kaideye değer fikir belirten yorum var. hepsi böyleleri yüzünden.

benim sorunum zaten cevap verdiğim bir yorumu alıntılamanız. önce yukarıyı okuyun, zaten cevap vermişim ben. bir göz atmadan direkt ilk yorumu alıntılıyorsunuz.

emrerv de ileti kasıyor olabilir; fakat emrerv için dediklerim geçerli değil, birkaç ar-gede tartışmalarını görmüşlüğüm var. ileti kasıyor olsa bile gereğinde yorumunu belirtiyor.

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2020, 23:23:49 »
Ne belli mix yapmadığın?
benim bir ihlal yapmam veya yapmamam karşı tarafın ihlalini haklı çıkarmaz. kural politikaları belli. ihlal, ihlaldir bunun ötesi yok. biri sana ihlal yapıyordur ve tiksinç bir hâl alıyordur ve bunun için şikayet açmam gerekiyor olabilir. benim ihlalim veya başka bir şeyim onu ilgilendirmez. kişi yanına gelip birden bire s2selim mi diyip, rolünü baltalıyor. ona şikayet açmana niye engel olsun, sonuçta yaptığı bir ihlal değil mi ve bu şikayet paneli bunun için yok mu?

ne oldu bunun sonunda? şikayetim red oldu. adamın yiyeceği 60 dakika bir cezaydı, 60 dakika. 60 dakika ile ne olacak ya, adam afk atıp bekleyecek. sonunda ne oldu? adam ceza yemedi ve adam o iğrenç rollerine devam etti.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2020, 00:07:26 »
Ne belli mix yapmadığın?
benim bir ihlal yapmam veya yapmamam karşı tarafın ihlalini haklı çıkarmaz. kural politikaları belli. ihlal, ihlaldir bunun ötesi yok. biri sana ihlal yapıyordur ve tiksinç bir hâl alıyordur ve bunun için şikayet açmam gerekiyor olabilir. benim ihlalim veya başka bir şeyim onu ilgilendirmez. kişi yanına gelip birden bire s2selim mi diyip, rolünü baltalıyor. ona şikayet açmana niye engel olsun, sonuçta yaptığı bir ihlal değil mi ve bu şikayet paneli bunun için yok mu?

ne oldu bunun sonunda? şikayetim red oldu. adamın yiyeceği 60 dakika bir cezaydı, 60 dakika. 60 dakika ile ne olacak ya, adam afk atıp bekleyecek. sonunda ne oldu? adam ceza yemedi ve adam o iğrenç rollerine devam etti.
Sen şikayet kanıt olarak koyduğun görüntüde birisine küfür bile etmiş olsan eğer o adam şikayet açtığın adam değilse zaten ondan ceza almazsın. Kısacası PM'den küfür ettiğin adamın şikayeti açması gerekir, onu bağlayan bir şey yok çünkü. O yüzden rahat ol.

Çevrimdışı naom#2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2020, 02:04:48 »
Ne belli mix yapmadığın?

Sen şikayet kanıt olarak koyduğun görüntüde birisine küfür bile etmiş olsan eğer o adam şikayet açtığın adam değilse zaten ondan ceza almazsın. Kısacası PM'den küfür ettiğin adamın şikayeti açması gerekir, onu bağlayan bir şey yok çünkü. O yüzden rahat ol.
olay nereye döndü? kim kime küfrediyo, noluyo lan

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2020, 09:54:28 »
Ne belli mix yapmadığın?

olay nereye döndü? kim kime küfrediyo, noluyo lan
Örnek verdim ya.