Desteklemiyorum, Mixing şikayetlerinin önüne geçer. Telsiz kodunu kapatırsanız sorun olmuyor ancak bu ihlalin önüne geçer.
bir ihlalin önüne geçmiyor, iki ihlalin kapısını aralıyor. biri zaten mix yapsa şikayet yiyeceğini bilip açmaz şikayeti ve diğer ihlali yapan taraf da şikayeti yemez, iki taraf da ihlale devam eder.
Kendi yaptığın ihlalleri mi gizleyeceksin, desteklemiyorum
Kendi yaptığın ihlalleri mi gizleyeceksin, desteklemiyorum
ben orda ihlal yapmadım. orayı blurlamadan şikayeti atsam adam benim yanımdaki arkadaş ile ooc olarak küsecek ve arkadaşın ic rolü de zarar görecekti. ooc arkadaşlar diye rolümü baltalaması hoşuma gitmedi ve şikayet açtım, herkes mix diyor. arkadaş bu serverde her ooc olayda ic alınan ve küsenle dolu, ben ne yapayım?
lütfen sadece ileti kasmak için yorum(alıntı) yapmayın. yapan arkadaşlara girip bakıyorum ve ikisi de ileti kasıyor. iletileri full alıntı dolu sadece. kendi yorumunu kat, yorum at tamam ama böyle emek bile sarf etmiyorsun. ar-ge kısmı serveri iyileştirmek var. sizin yorumlarınız tamamen görüntü kirliliği, bir admin incelerken 20 sayfa görüyor ama içinde iki üç tane kaideye değer fikir belirten yorum var. hepsi böyleleri yüzünden.
benim sorunum zaten cevap verdiğim bir yorumu alıntılamanız. önce yukarıyı okuyun, zaten cevap vermişim ben. bir göz atmadan direkt ilk yorumu alıntılıyorsunuz.
emrerv de ileti kasıyor olabilir; fakat emrerv için dediklerim geçerli değil, birkaç ar-gede tartışmalarını görmüşlüğüm var. ileti kasıyor olsa bile gereğinde yorumunu belirtiyor.