Olay şu bence konu çok fazla sapmış. Hile açman kötü bir durum, "Hileci" diyenlere ic bir zararı olmasa dahi hileye karşı olabilir oyuncular. Burda ic ooc karıştırma kardeşim denilmesi ne kadar doğru bilmiyorum çünkü burası "Oyun Dışı" bir bölüm olsada bu oyunun platformuna ait bir forum sayfası. Her neyse "sen hilecisin pü kaka" diyenlerin ortaya koydukları yanıtlar can sıkıcı olsada herkesin görüşüne saygı duyulmalı. Ayrıca hile kullanma ya ne gerek var rk olcan en kötü...
dediğim gibi, benimle aynı ortamda bulunmuş, benimle takılmış kişiler benim nasıl biri olduğumu biliyor. açıklamak istemiyordum neyse, 3-5 kelimeyle dökeyim, anlaşılır olur.
sunucuda hileli birliklerle düşman olduktan sonra kendilerinin silahsız-silahlı iken vurması, boş boş icraat olarak söyleyip oraya buraya atması, can sıkması durumunda videosuz bir şekilde aynı şekilde kendilerine karşılık verdim. arada nadir olarak lspd ile çatışmalarımız oldu, bir iki çatışma videosu çıkmıştır, icraat sayılmaz. ben sadece bana hileyle sıkanlara karşılık verdim. bilgisayarımda tost yaptığımdan dolayı video çekemiyorum. her ne kadar 60-80-100fps gösterse de değerler, saniye başı drop yiyorum. çok nadir güzel oynattığı olur keratanın, onda da çektin çektin yani. hilesiz oynadığım, hilesiz kişilerle çatıştığım süre boyunca /q crash veya afk'dan hiçbir jail yemedim, düştüysem hep rk oldum. buna bir şahit göstermek gerekirse
@willisgod yeterli olur, kendisi beni iyi tanır. 1 senedir birlikte takılırız, kendisi iyi bilir.