Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

arkadas arıyorum

Başlatan clexy, 26 Ekim 2020, 00:42:10
Okunma sayısı 906 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı viteD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2024, 20:13
Toplam oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ********tal
Ynt: arkadas arıyorum
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2020, 21:25:01 »
adamın hile kullanmasından sizene birader? gül gibi bir adama dedikleriniz yakışmıyor.
ooc veya ic kininiz varsa yazmayın bitsin.
gerçekten toxic kitlesiniz ve asıl sizin oyundan veya forumdan banlanmanız gerekiyor. sadece hile kullandı diye kimseye böyle konuşamaz veya başka bir cümle sarf edemezsin. destek olmayacağınız yerde köstek olmayın.

akşam akşam tilt oldum. anlam veremediğim bir şekilde tüm çocuklar clexyi buluyor. geçen bir ar-gede de gördüm. bir salın adamı birader, zevkine baksın adam. hileyse hile, sizi ilgilendirmiyor.

tanımadığınız belli, clexy'i tanısanız bunu yazmayacağınıza eminim.
adamı tanımıyorum ama gene de sallıyorum çocuğa bu seni hiç ilgilendirmez ve yaptığı şey de sunucuda küçük bir şey değil insanlarrın hakkına girip karakterini düşürüyorsa kendisine toplum içinde ön yargı oluşturuyor bende onun kişiliğine karakterine göre davranıyorum @Hirohito

Çevrimdışı Sam Çakır

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam Cheker Lv.19
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:36
Toplam oynama: 79 gün, 7 saat
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 12:35
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2020, 01:32:27 »
adamın hile kullanmasından sizene birader? gül gibi bir adama dedikleriniz yakışmıyor.
gerçekten toxic kitlesiniz ve asıl sizin oyundan veya forumdan banlanmanız gerekiyor. sadece hile kullandı diye kimseye böyle konuşamaz veya başka bir cümle sarf edemezsin. destek olmayacağınız yerde köstek olmayın.

akşam akşam tilt oldum. anlam veremediğim bir şekilde tüm çocuklar clexyi buluyor. geçen bir ar-gede de gördüm. bir salın adamı birader, zevkine baksın adam. hileyse hile, sizi ilgilendirmiyor.

insanların oyununu bok etmeye ne hakkı var, hilecileri koruma 10 iq arkadaş

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #12 : 01 Kasım 2020, 00:03:33 »
Olay şu bence konu çok fazla sapmış. Hile açman kötü bir durum, "Hileci" diyenlere ic bir zararı olmasa dahi hileye karşı olabilir oyuncular. Burda ic ooc karıştırma kardeşim denilmesi ne kadar doğru bilmiyorum çünkü burası "Oyun Dışı" bir bölüm olsada bu oyunun platformuna ait bir forum sayfası. Her neyse "sen hilecisin pü kaka" diyenlerin ortaya koydukları yanıtlar can sıkıcı olsada herkesin görüşüne saygı duyulmalı. Ayrıca hile kullanma ya ne gerek var rk olcan en kötü...

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #13 : 01 Kasım 2020, 23:55:45 »

kanka hileyse hile sizi ilgilendirmiyor ne? clexyi tanımıyorum ama hile kullanıyorsa ve pişman değilse ne yapıyorlarsa yapsınlar hak yemiş bir kere
doru
hile açmış olabilir ama bununla yargılanmasını hoş bulmuyorum. kendilerinin oog sicilleri çok temiz gibi konuşmaları da ayrı olarak sinirimi bozuyor. konuyla hile açmasının alakası yok ama bazıları atlayıp birkaç şey diyor. biri gelip senin konunun altına hileye göz yumanlar ile konuşmuyorum dese hoşuna gider mi yani? konusunun altında boş yapmışlar, dikkatimi çekti ve konuştum. kimse bir şeyinden dolayı yargılanmayı hak etmiyor.
muteliydim ve konuya hiç bakmamıştım ama beni savunduğun için teşekkür ederim ama bunlara kafanı takma, boşver gitsin.
sunucuda hileli veya hilesiz oynamam, hileli oynarken-hilesiz oynarken zarar verdiğim kişileri ilgilendirir, bu durumla övünmedim. hiçbir zaman ban yediğimde itiraz etmedim, hatta ticket açıp ne tür olduğunu bile sordum. taşak geçmedim. ilk olarak yroum atan kişi kayra, arkadaşımdır. şakasına yazdıgı bir yorumdur, aldırış etmedim. sonrasında yanıtlayan arkadaşı tanımıyorum, hileyi kapat gel sonra konusalım olur mu demiş fakat başka bir platformda arkadaş arıyorum, rina ortamında değilim, oyun dışı sohbet olarak yazayım dedim. bu arkadaşın beni gerçekten karalamaya çalıştığını da sanmıyorum, pek sorun değil. kimseye neden kullandığımı açıklamak zorunda değilim, zoruna giden konumun altından siktirsin gitsin.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 01 Kasım 2020, 23:56:41 »

kanka hileyse hile sizi ilgilendirmiyor ne? clexyi tanımıyorum ama hile kullanıyorsa ve pişman değilse ne yapıyorlarsa yapsınlar hak yemiş bir kere
bunu yazan arkadaşımızın hileye göz yummaktan cezalandırıldığını belirtmek isterim, beni yargılamadan önce kendine bak seni fetöyle birleştirir sert sikerim

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 01 Kasım 2020, 23:57:34 »
hiç mi arkadaşın yok la?
oynadığım no more room in hell oyununda amına koyduğumun ruslarıyla oynuyorum, evet bu nmrih'te arkadaşım yok, orospu çocuğu ruslar mikrofonu ağzına alıyor.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 02 Kasım 2020, 00:01:57 »

adamı tanımıyorum ama gene de sallıyorum çocuğa bu seni hiç ilgilendirmez ve yaptığı şey de sunucuda küçük bir şey değil insanlarrın hakkına girip karakterini düşürüyorsa kendisine toplum içinde ön yargı oluşturuyor bende onun kişiliğine karakterine göre davranıyorum @Hirohito
bu sadece ön yargı, karakter düşürmeyle alakası yok. benim hangi durumlarda hile kullandığımı açıklamak gibi bir zorunluluğum yok, beni yakın çevremdekiler tanıyor zaten. kimseye kendimi izah etmek zorunda değilim. sunucuda oynarken sadece hileyle gezerek milletin canını sıkmadım. bana kim aynı şekil karşılık veriyorsa ben de elimde olanla karşılık verdim. hileyi bıraktım diyip hileyle oynamadım, hile kullanmıyorum diyip hile açıp sonrasında itiraz edip probation'da ağlamadım. tanımadığınız insanlar hakkında ileri geri konuşarak sadece can sıkıntısına sebep oluyorsunuz

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 02 Kasım 2020, 00:05:56 »
Olay şu bence konu çok fazla sapmış. Hile açman kötü bir durum, "Hileci" diyenlere ic bir zararı olmasa dahi hileye karşı olabilir oyuncular. Burda ic ooc karıştırma kardeşim denilmesi ne kadar doğru bilmiyorum çünkü burası "Oyun Dışı" bir bölüm olsada bu oyunun platformuna ait bir forum sayfası. Her neyse "sen hilecisin pü kaka" diyenlerin ortaya koydukları yanıtlar can sıkıcı olsada herkesin görüşüne saygı duyulmalı. Ayrıca hile kullanma ya ne gerek var rk olcan en kötü...
dediğim gibi, benimle aynı ortamda bulunmuş, benimle takılmış kişiler benim nasıl biri olduğumu biliyor. açıklamak istemiyordum neyse, 3-5 kelimeyle dökeyim, anlaşılır olur.
sunucuda hileli birliklerle düşman olduktan sonra kendilerinin silahsız-silahlı iken vurması, boş boş icraat olarak söyleyip oraya buraya atması, can sıkması durumunda videosuz bir şekilde aynı şekilde kendilerine karşılık verdim. arada nadir olarak lspd ile çatışmalarımız oldu, bir iki çatışma videosu çıkmıştır, icraat sayılmaz. ben sadece bana hileyle sıkanlara karşılık verdim. bilgisayarımda tost yaptığımdan dolayı video çekemiyorum. her ne kadar 60-80-100fps gösterse de değerler, saniye başı drop yiyorum. çok nadir güzel oynattığı olur keratanın, onda da çektin çektin yani. hilesiz oynadığım, hilesiz kişilerle çatıştığım süre boyunca /q crash veya afk'dan hiçbir jail yemedim, düştüysem hep rk oldum. buna bir şahit göstermek gerekirse @willisgod yeterli olur, kendisi beni iyi tanır. 1 senedir birlikte takılırız, kendisi iyi bilir.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 02 Kasım 2020, 00:07:41 »

insanların oyununu bok etmeye ne hakkı var, hilecileri koruma 10 iq arkadaş
ismi sam çakır olan birini ciddiye alamıyorum, git sütünü izlerken kurtlar vadisi izle, rina'da yapmak istediklerini önce rüyanda kurgula, hadi kardeşim.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: