Desteklemiyorum, bilgisayarı kötü olan kişiler için oyun zevki kötüleşebilir.
Bilgisayarın kötü olan kişilerin kocaman özel maplere değil de 3-5 tane objeye mi oyun zevki kötüleşecek :d?
Ayrıca abartıldığını düşünüyorum. 2GB Ram var, ekran kartım okadar eskiki bazı özel skinler bembeyaz, hud bile buglu gözüküyor. Ona rağmen ve okadar obje, kocaman maplere rağmen rahat oynuyorum.
Kasma sorunu çözülebilecek birşey.
İyi hoş cr önlensin falan demişsinde cr yi öyle önleyemezsin. İdlewood falan demişsin değil İdlewood, İdlewood Gas tan geçerken bile crash yiyiorum oraya obje yüklenmesi saçma olur. Santa Maria da zaten gerekli çalışma azda olsa yapıldı.
Deniz üstü maplere bende karşıyım. Sırp mekanı gibi olacaksa yaptırsınlar özel map.
Ancak özel mapler kaldırılsın falan diyorsan desteklemiyorum rol seçenekleri oluyor.
Amaç CR'yi azaltmak değil yazdığımdan bunu mu çıkardın? CR Örnek. Sadece ben şehir güzelleştirilsin, kocaman mapler ekleniyor da insanların bilgisayarına birşey olmuyorsa 3-5 tane obje de şehire eklesinler de şehir biraz kendine gelsin. Ayrıca anlamadığım şey okadar şehir içine ve dışına özel map yükletiliyor, kumarhane tarafı obje, araç ve insan dolu. Hiç bi birşey olmuyor? Addon, anticrasher ve birkaç FPS modlarıyla crash sorunu gayette engelleniyor. Ne kadar kötü pc bile olsa engelleniyor, ben crash sorunu yaşamıyorum son günler de 1-2 kere oldu.
Özel mapleri kaldırılmayacaksa bile şehire 3-5 tane obje eklensin. Özel mapler de rol seçenekleri nasıl oluyor anlamadım? Sadece çatışmayı seven birlikler ekletiyor. Şehir içerisine obje eklesinler rol seçenekleri daha da artar.
CR olayına değinecek olursam şehiri güzelleştirmek adına santa marina gibi bölgelere bariyer vs. eklenebilir diyorum. Buda binevi CR'yi önler demek istiyorum yani sırf CR'yi önlemek için eklensin demiyorum.
Gerçekten anlamıyorum kasma ve crash problemleri çok rahat engelleniyor arkadaşlar. Bilgisayar da sadece oyun oynamayın gidip biraz araştırın, bilgi edinin zaten kasma sorunlarını, crash sorunlarını çok büyük oran da engelleyecek bilgiye sahip olursunuz. Daha 2 ay öncesine kadar 10 FPS ile oynuyordum sunucu da, Idlewood ve Kumarhane gidemiyordum bile, bunun için çeşitli AR-GE'ler bile açtım eski iletilerimi kontrol edebilirsiniz. Sonrasında biraz araştırdım, birçok şey öğrendim şuan 90FPS rahat oynuyorum, 30FPS oynadığım oyunu 90FPS oynuyorum..
Yani FPS ve Crash sorunları halledilebilicek şeyler, bu tür şeylere takılmamanızı öneririm. Kasma sorunu olan varsa yazsın bana özel iletiden benim hazırladığım bir metin belgesi var dediklerimi yaparsa ne kasma kalır, ne drop.