Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NPR Bankası

Başlatan Zosgne, 15 Ekim 2020, 04:57:24
Okunma sayısı 4906 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: NPR Bankası
« Yanıtla #20 : 15 Ekim 2020, 23:18:36 »
Bankayla iletişime nasıl geçeceğiz?
Müşteri hizmeti almak/banka hesabı oluşturmak istediğiniz zaman konu üzerinde belirtildiği gibi iş yerine gelerek çalışanlar ile rol yapmanız veya forum üzerinden ileti göndererek E-Mail rollerini sergilemeniz gerekecek.
Kredi çekme rolleri için iletişime geçmek istiyorsanız bu durum form eklendiği zaman detaylı biçimde konuda anlatılacak ancak kısa bir özet geçmek gerekirse öncelikle kredi başvurusunda bulunacaksınız. Kredi başvurusunda bulunmak için yine aynı şekilde iş yerine gelip çalışanlar ile rol yapmanız veya forum üzerinden E-Mail rolü çevirmeniz gerekiyor. Kredi başvurusunda aşamalar şu şekilde ilerler;

1- Kredi başvurusu işletme veya mail üzerinden alınır.
2- Başvuru incelendikten sonra;
2.1- Eğer başvuru reddedildiyse reddedilme sebebi detaylı olarak forum üzerinden mail rolü ile kullanıcıya iletilir.
2.2- Eğer başvuru kabul edildiyse kredi süreci detaylı bir biçimde kullanıcıya forum üzerinden mail rolü ile anlatılır. Süreç anlatımında kredi süresi, kredi miktarı ve teker teker günü gününe faiz hesaplamaları, OOC bilgilendirmelerin tekrar hatırlatılması vb. şeyler bulunuyor. Bu detaylar belirtildikten sonra müşteriden onay/ret cevabı alınır ve eğer onay alınırsa gerekli kredi kullanıcının banka hesabına yatırılır. Taşıt ve konut kredilerinde onay cevabı alınırsa müşteri ile randevu düzenlenir ve müşteri ile buluşulduktan sonra istediği mülk banka tarafından satın alınır.

Kredi sürecinde borçlarınızı ödemek için bankayla iletişime geçmek istiyorsanız işleyiş şu şekilde olacak; kredi borcu sistemsel olarak banka hesabımıza ödenecek ve gerekli kanıtlar ile beraber forum üzerinden mail rolü çevrilecek.

Konuyla ilgili anlamadığınız bir yer varsa veya ben yanlış anlattıysam bunu belirtebilirsiniz.
Konu altından banka rollerimizle ilgili sorular sormaya devam edebilirsiniz. Bu, bizim banka sistemini hazırlarken görmediğimiz veya atladığımız detayları fark etmemize olanak sağlayabilir. Sistemi hala geliştirme aşamasındayız ve tam olarak hazır değil.

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 23:43
Toplam oynama: 105 gün, 6 saat

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 18 Ekim 2020, 16:13:02 »
Aklımıza geldiği kadarıyla tanıtımı hazırladık. Sistem yeni olduğu için aklımıza gelmeyen veya unuttuğumuz şeyler olabilir, bunlar sistemde açıklara neden olabilir. Zamanla rolleri yaptıkça ve bu olayları tecrübe ettikçe sistemimizi güncelleyeceğiz. Eğer bunları konu altından belirtirseniz sistemi güncelleyebiliriz.

An itibariyle NPR Bankası'nı faal hale soktuk. Bizimle rol yapmaya, iş yerine gelebilirsiniz. 8)

Çevrimdışı Alonzo Kral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alonzo Carty Lv.27
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Şubat 2025, 23:16
Toplam oynama: 281 gün, 19 saat
« Yanıtla #23 : 18 Ekim 2020, 19:04:14 »
Adınız: Alonzo
Soyadınız: Carty
Doğum tarihiniz: 1997
Cinsiyetiniz: Erkek
Vatandaşlığınız: İspanya/Sevilla
Eğer Amerika vatandaşı değilseniz Amerika'da ömür boyu yaşama, çalışma hakkına (greencard) sahip misiniz?: Evet sahibim.
Daha önce hapis yattınız mı? Yattıysanız neden?: Hayır, yatmadım.

E-Mail adresiniz: alonzokral.gmail.com
Telefon numaranız: 2031316
Ev adresiniz: Otelde kalmaktaydım bir süre önce atıldım.
Mesleğiniz: Bir kafede garson olarak çalışıyorum.
Mal varlığınız: Hiçbir malvarlığım bulunmamakta.

Çevrimdışı Alonzo Kral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alonzo Carty Lv.27
Köken: İspanyol
Son giriş: 18 Şubat 2025, 23:16
Toplam oynama: 281 gün, 19 saat
« Yanıtla #24 : 18 Ekim 2020, 20:12:35 »
Merhabalar, şehri terkedeceğim için başvuruyu iptal etmek istiyorum iyi günler dilerim.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #25 : 18 Ekim 2020, 20:31:13 »
Adınız: Alonzo
Soyadınız: Carty
Doğum tarihiniz: 1997
Vatandaşlığınız: İspanya/Sevilla
Eğer Amerika vatandaşı değilseniz Amerika'da ömür boyu yaşama, çalışma hakkına (greencard) sahip misiniz?: Evet sahibim.
Daha önce hapis yattınız mı? Yattıysanız neden?: Hayır, yatmadım.

E-Mail adresiniz: alonzokral.gmail.com
Telefon numaranız: 2031316
Ev adresiniz: Otelde kalmaktaydım bir süre önce atıldım.
Mesleğiniz: Bir kafede garson olarak çalışıyorum.
Mal varlığınız: Hiçbir malvarlığım bulunmamakta.

Merhaba sayın @Alonzo Carty

Yaptığınız NPR Bankası hesap başvurusu bankamızın üst yetkilileri tarafından incelenmiştir. İnceleme sonucu olarak başvurunuz geri çekildiği için reddedilmiştir.

NPR Bankası Müdür Yardımcısı John Ronchetti

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #26 : 18 Ekim 2020, 22:57:36 »
Adınız: Larry
Soyadınız: Terry
Doğum tarihiniz: 21.05.1993
Vatandaşlığınız: Amerika
Eğer Amerika vatandaşı değilseniz Amerika'da ömür boyu yaşama, çalışma hakkına (greencard) sahip misiniz?:
Daha önce hapis yattınız mı? Yattıysanız neden?:

E-Mail adresiniz: [email protected]
Telefon numaranız: 1000911
Ev adresiniz: Polis lojmanında kalıyorum.
Mesleğiniz: Polis Memuru
Mal varlığınız: 2016 Hyundai Accent (Sultan), Mercedes Benz x250d Progressive (Yosemite) sahibiyim.

Çevrimdışı Zosgne

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 19 Ekim 2020, 01:47:58 »
Bugün rollerimizi yaparken sıkça aldığımız sorulardan biri şu oldu; vadede para biriktirebiliyor muyuz? Vade faiz oranı ne kadar?
Biz de bunun üzerine @Xuneity ile beraber düşündük, eğer bir ayın sonunda yaptığımız bu roller ilgi çekiyorsa ve sistemsel maddi karımız net olarak ortaya çıkıyorsa duruma göre sistemsel vadeye rakip olacak bir rolsel vade sistemi ortaya sunabiliriz. Şimdilik rollerimiz sadece kredi rolleri ile kısıtlıdır.
Anlaşmalı roller için Discord üzerinden Zosgne#6335 veya Xuneity#1100 adreslerini ekleyebilirsiniz.

Adınız: Larry
Soyadınız: Terry
Doğum tarihiniz: 21.05.1993
Vatandaşlığınız: Amerika
Eğer Amerika vatandaşı değilseniz Amerika'da ömür boyu yaşama, çalışma hakkına (greencard) sahip misiniz?:
Daha önce hapis yattınız mı? Yattıysanız neden?:

E-Mail adresiniz: [email protected]
Telefon numaranız: 1000911
Ev adresiniz: Polis lojmanında kalıyorum.
Mesleğiniz: Polis Memuru
Mal varlığınız: 2016 Hyundai Accent (Sultan), Mercedes Benz x250d Progressive (Yosemite) sahibiyim.

Merhaba sayın @Larry Terry

Yaptığınız NPR Bankası hesap başvurusu bankamızın üst yetkilileri tarafından incelenmiştir. İnceleme sonucunda başvurunuz onaylanmıştır. Banka kartınızı hafta içi 18:30 - 19:30 arasında iş yerimize gelerek temin edebilirsiniz. Banka kartınızı aldıktan sonra iş yerimizden veya internet sitemiz/e posta adreslerimiz aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Eğer işleyiş hakkında sorularınız olursa aynı şekilde bunu iş yerimizden öğrenebilir veya e posta üzerinden müşteri hizmetlerimize sorabilirsiniz.

Banka hesap numaranız: #10100
Banka hesabınız belirtilen tarihte otomatik olarak sistemden silinecektir: 18.11.2020 02:00

Banka hesabı oluşturarak hesap yükümlülüklerimizi kabul etmiş oldunuz. Lütfen yükümlülükleri yerine getiriniz. Aksi takdirde size dava oluşturma hakkımızın olduğunu unutmayın.

Hesap yükümlülükleri
1- Banka hesabınızın kullanım süresi 1 aydır (30 gün). 1 ayın sonunda hesabınız kapatılır ve yeni bir hesap açmanız gerekir. Eğer kredi çektiyseniz ve kredi borcunuzun son ödeme tarihi hesabınızın son kullanım tarihinden uzunsa hesabınızın son kullanım tarihi kredi borcunuzun son ödeme tarihi ile eşitlenir.
2- Aktif olan banka hesabınızı süresi dolmadan kapatmak isterseniz hesabınızın kapanmasına kalan gün sayısı * 300$'lık bir miktar ödemeniz gerekmektedir. Yani kullanım süresinin bitmesine 24 gün varsa ve hesabınızı kapatmak isterseniz 7.200$ ödemelisiniz.
3- Hesap kullanım ücreti olarak eğer o hafta kredi çekmemişseniz bile her hafta düzenli olarak 5.000$ kullanım ücretleri ödemelisiniz. Aksi halde hesabınız kapatılır. Aktif işleyen bir krediniz varsa kredi iptal edilir ve ipotek satışa çıkartılır.
4- Aktif olarak bir kredi borcunuz varsa yeni bir kredi çekemezsiniz. Öncelikle aktif olan borcunuzu ödemelisiniz.

NPR Bankası Müdürü Paulie Lanzetta
planzetta

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 21:38