senin gibi gereksiz için tekrar 5-6 gün forum banı yiyemem. arkamdan sallayacak olursan peşini bırakmam haberin olsun, Oğuzhan Pamuk#6934 discorddan eklersin oradan erkek gibi yazarsın, kimseye gereksiz sallama. platformda kim ne kadar gereksiz herkes biliyor, ismini soul la blood yapıp, soul la crips varsa neden blood olmasın diye konu açan gereksizin tekisin. 14 yaşındasın yüzüne çarpıcam aklın başından gidicek
gökte eğer bir yaratıcı varsa ki olduğundan şüpheliyim eğer varsa o şahit zex arkadaşımın arkamdan ettiği tüm küfürler bana geldi xD yüzüme çarparsın eminim en son özben adlı heçkır arkadaşımıza ad soyad herşeyi vermiştim bir şey olmadı senin de bir bok yapamıyacağını herkes biliyor platforma geleli 6-7 ay olmuş ki ben bu platformda çoğu sunucuya hizmet verdim freeroam hp'nin 200 çektiği zamanlarda dm sunucularında bile yetkiliydim buradada daha siz yokken oldukça oyuncuya yardımım dokundu burada 2-3 kuruşluk rol bilginizle millete sataşmayın
SFDKLGKSJHKASDF ulan ibine benim gibi kaç kişiyle karşılaştın da bana büyük oynuyorsun, yok buraya çok emek vermiş yardımcı olmuşmuş, yaparken bana mı sordun? hayatımı devam ettirmeye çalışırken ayağımın altına geçersen seni bok böceği gibi ezerim sen kimsin laf yapıcaksın, işe gittiğim güzergah üzerindeysen, gidiş-geliş güzergahımdaysan seninle her türlü yüz yüze gelirim, boş zamanlarım olursa elbet buluşuruz allah için gel de discorddan yaz bi burada rahat olmuyor, bak gel yaz gidip mikrofon alacam la senin için