Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hard rolepilavır Taxi Cab

Başlatan 7BelaHelioS Ama Yan Char, 14 Ekim 2020, 20:13:22
Okunma sayısı 5511 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Mayıs 2020, 14:02
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Hard rolepilavır Taxi Cab
« Yanıtla #20 : 14 Ekim 2020, 21:23:10 »
senin gibi gereksiz için tekrar 5-6 gün forum banı yiyemem. arkamdan sallayacak olursan peşini bırakmam haberin olsun, Oğuzhan Pamuk#6934 discorddan  eklersin oradan erkek gibi yazarsın, kimseye gereksiz sallama. platformda kim ne kadar gereksiz herkes biliyor, ismini soul la blood yapıp, soul la crips varsa neden blood olmasın diye konu açan gereksizin tekisin. 14 yaşındasın yüzüne çarpıcam aklın başından gidicek
gökte eğer bir yaratıcı varsa ki olduğundan şüpheliyim eğer varsa o şahit zex arkadaşımın arkamdan ettiği tüm küfürler bana geldi xD yüzüme çarparsın eminim en son özben adlı heçkır arkadaşımıza ad soyad herşeyi vermiştim bir şey olmadı senin de bir bok yapamıyacağını herkes biliyor platforma  geleli 6-7 ay olmuş ki ben bu platformda çoğu sunucuya hizmet verdim freeroam hp'nin 200 çektiği zamanlarda dm sunucularında bile yetkiliydim buradada daha siz yokken oldukça oyuncuya yardımım dokundu burada 2-3 kuruşluk rol bilginizle millete sataşmayın

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 14 Ekim 2020, 21:24:41 »
ABİ SAKA GİBİ
bunu 20+11=31 mizahı yapanlar diyor.

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 14 Ekim 2020, 21:26:17 »
senin gibi gereksiz için tekrar 5-6 gün forum banı yiyemem. arkamdan sallayacak olursan peşini bırakmam haberin olsun, Oğuzhan Pamuk#6934 discorddan  eklersin oradan erkek gibi yazarsın, kimseye gereksiz sallama. platformda kim ne kadar gereksiz herkes biliyor, ismini soul la blood yapıp, soul la crips varsa neden blood olmasın diye konu açan gereksizin tekisin. 14 yaşındasın yüzüne çarpıcam aklın başından gidicek
gökte eğer bir yaratıcı varsa ki olduğundan şüpheliyim eğer varsa o şahit zex arkadaşımın arkamdan ettiği tüm küfürler bana geldi xD yüzüme çarparsın eminim en son özben adlı heçkır arkadaşımıza ad soyad herşeyi vermiştim bir şey olmadı senin de bir bok yapamıyacağını herkes biliyor platforma  geleli 6-7 ay olmuş ki ben bu platformda çoğu sunucuya hizmet verdim freeroam hp'nin 200 çektiği zamanlarda dm sunucularında bile yetkiliydim buradada daha siz yokken oldukça oyuncuya yardımım dokundu burada 2-3 kuruşluk rol bilginizle millete sataşmayın
SFDKLGKSJHKASDF ulan ibine benim gibi kaç kişiyle karşılaştın da bana büyük oynuyorsun, yok buraya çok emek vermiş yardımcı olmuşmuş, yaparken bana mı sordun? hayatımı devam ettirmeye çalışırken ayağımın altına geçersen seni bok böceği gibi ezerim sen kimsin laf yapıcaksın, işe gittiğim güzergah üzerindeysen, gidiş-geliş güzergahımdaysan seninle her türlü yüz yüze gelirim, boş zamanlarım olursa elbet buluşuruz allah için gel de discorddan yaz bi burada rahat olmuyor, bak gel yaz gidip mikrofon alacam la senin için

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 14 Ekim 2020, 21:26:50 »
aga bu ooc sohbete konu açmak veya ileti atmak için bi level zorunluluğu lazım
dm atıyor ooc gelince kuzu gibi takılıyor

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 14 Ekim 2020, 21:27:39 »
sadece bu yetmez biraderim, iq testi gerekiyor iq testi
bu -3iq beni sorguluyor, la git önce 8. sınıf sınav sorularında var olan şaşırtmacaları sorgula

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 14 Ekim 2020, 21:28:57 »
benim svye başladığım günden şu güne kadar bir kere bile dm sicil yemişliğim yok
bi de ne alakaysa
bana diyor, bu arada dm atarken gerçekten rolünü yapan, zararsız olan hiç kimseye zararım dokunmadığına yemin eder, her şikayet linkini atar kanıtlarım. dm attıklarım ise genelde burada senin gibi laf yapıp, oyuna çağırıp bir bok beceremeyen çocukların açtığı şikayetler, ya da düşen pd'nin siren açmadık diyip yetkili pdye sığınmasıdır

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2020, 21:29:27 »
sadece bu yetmez biraderim, iq testi gerekiyor iq testi
bu -3iq beni sorguluyor, la git önce 8. sınıf sınav sorularında var olan şaşırtmacaları sorgula
2019 da platforma katılmış adam beni sorguluyor 2014-20∞

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2020, 21:30:35 »
benim svye başladığım günden şu güne kadar bir kere bile dm sicil yemişliğim yok
bi de ne alakaysa
kardeşim anlamıyor musunuz adam dm sunucusunda admindi siz burada ona karşı geliyorsunuz admindi o koskoca admin rol de bilmiyorsunuz hoodu şansa aldınız, ama önemli olan bu değil o admindi admin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 14 Ekim 2020, 21:30:51 »
bi de ne alakaysa
bana diyor, bu arada dm atarken gerçekten rolünü yapan, zararsız olan hiç kimseye zararım dokunmadığına yemin eder, her şikayet linkini atar kanıtlarım. dm attıklarım ise genelde burada senin gibi laf yapıp, oyuna çağırıp bir bok beceremeyen çocukların açtığı şikayetler, ya da düşen pd'nin siren açmadık diyip yetkili pdye sığınmasıdır
? Sana dmci mi dedim ben şimdi ne güzel boşaltıyorsun kıskançlığını

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 14 Ekim 2020, 21:31:26 »
bi de ne alakaysa
kardeşim anlamıyor musunuz adam dm sunucusunda admindi siz burada ona karşı geliyorsunuz admindi o koskoca admin rol de bilmiyorsunuz hoodu şansa aldınız, ama önemli olan bu değil o admindi admin
yine bir 2019 oyuncusu ve sorgulama xD