Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[AR-GE]PD RK

Başlatan painterk, 14 Ekim 2020, 10:30:36
Okunma sayısı 5419 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mvo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jairo Inoue Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 58 gün, 11 saat
Birlik: ****** *ANG
Ynt: [AR-GE]PD RK
« Yanıtla #20 : 14 Ekim 2020, 18:28:04 »
desteklmeiyorum

Çevrimdışı Førza

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 27 Nisan 2021, 14:09
Toplam oynama: 68 gün, 5 saat
Birlik: ******* ***ups
« Yanıtla #21 : 14 Ekim 2020, 18:35:34 »
Evet, herkesi hile olarak görün. Üç kişi polise sıkın, direkt olarak sniper çeksinler ve tek atsınlar. Polisleri iyice ilah yapın ki, hilesiz oyunculara bir imkan tanımayın çünkü polisler.

Sunucuda neredeyse herkes, bütün illegal oyuncuları hile olarak görüyor. Sadece polisler DM yemiyor, bizde yiyoruz. 10 level hesap ile mekan basıyorlar, 1 level ile mekana gelip troll yapıyorlar. Bu durumlar sadece PD için olmuyor. RK olunca zaten unutma gibi bir dertleri yok, "kamera" bulunuyor zaten. Hastaneye bir tane bisiklet/motorsiklet park et. RK olunca bin, departmanına git.
gerekeni yazmış.

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #22 : 14 Ekim 2020, 18:44:43 »
Evet, herkesi hile olarak görün. Üç kişi polise sıkın, direkt olarak sniper çeksinler ve tek atsınlar. Polisleri iyice ilah yapın ki, hilesiz oyunculara bir imkan tanımayın çünkü polisler.

Sunucuda neredeyse herkes, bütün illegal oyuncuları hile olarak görüyor. Sadece polisler DM yemiyor, bizde yiyoruz. 10 level hesap ile mekan basıyorlar, 1 level ile mekana gelip troll yapıyorlar. Bu durumlar sadece PD için olmuyor. RK olunca zaten unutma gibi bir dertleri yok, "kamera" bulunuyor zaten. Hastaneye bir tane bisiklet/motorsiklet park et. RK olunca bin, departmanına git.
Sizde DM yiyorsunuz, yemiyorsunuz diyen oldu mu ki?
Ancak ASGH'den Dillimore yürümek aşırı uzun sürüyor, birim olmayan zamanlar ya da toplu RK'lar oluyor.
Zaten gelmezse "bu niye gelmedi ya" falan deneceğini sanmıyorum, ama neden ihbarlara gelmiyorsunuz falanı da bırakmalılar o zaman. Biz rol yapmaya çalışıyoruz ve çatışma bölgesindeki olayın hızlı sonuçlanması için uğraşıyoruz. Biz çok mu seviyoruz orada DM yemeyi? Herkes gibi hayır. Zaten il-legal olmayı polise sıkmak olarak görüyorsanız bu da yanlış, birlik rolleri teslimat rolleri daha iyi gibi sanki. Tabii ki polis ile çatışmada olacak ancak LSSD veya LSPD yetkililerine söylerseniz böyle bir anlaşmalı rol olabilir. Benim katıldığım bir rolde vardı, çatışma rolü kimse kimseyi RK etmeyecek, yaralıya düşen yerinden oynamayacak gibisinden ve çok da güzeldi. LSPD ile anlaşmalı rol hazırlanmıştı, bunun gibi şeylerde olabilir ama bir polise sıkmayı Infernus'dan driveby atalım olarak gördükleri için bazı şeylerde bizim için çok kısıtlanıyor. Şimdi gerçekte yapsanız canlı çıkamazsını yazsam Medium RP yazacaksın ya da yazacaklar, sizin savunduğunuz şey police pursuit serverlerinde yok. Ayrıca o kişi bir ekibi RK ettikden sonra hala orada durmuyor olur, zaten orada duruyorsa herkesi düşürmeden 100% düşürülür. Yolda giderken infernus'dan driveby atarak düşürüp, RK edip sonra kaçıyorlar, frekans başlatalım birimler gelene kadar yok olurlar. Anlık olduğu için kanıtımız yok zaten maskeliler. Umarım anlamışsınızdır. PD'yi Allah etmeyin, PD Allah demek yerine düzgün rol yapmayı denerseniz inanın eğlenirsiniz. Dillimore departmanı ya da LSPD'ye gelirseniz çok iyi roller çıkabiliyor, birlik tanıtımlarına göz gezdirebilirsiniz. Oralarda kimse yoksa illaki sahada vardır, tabii gece 3-4 gibiyse olmayabilir.
Bizim evlerimiz de hastanenin yanında değil zaten, dediğim gibi. Araç park et, departmanına git. Aracım olmayınca taksi çağırıp Montgomery gidiyorum. İki üç kere koştuğumu bile hatırlıyorum. Ayrıca illegal olarak sadece pd sıkmak olduğunu sanmıyorum. Böyle düşünenler var ise büyük ihtimal rol yapmak için girmiyorlardır zaten. İllegal birliklerin çoğu zaten ticaret yapıyor fakat bunu büyük bir şekilde kamyonlarla vesaire yapmıyor yani. Adam arabasıyla gidiyor, satıyor. Bitti, kısa bir şekilde rol ss'ini de çıkartır. Tamam, dediğiniz de haklısınız. İhbar konusuna gelirsek, zaten adam ihbar verilince ne için verildiği belli oluyor. PD ihbarına, "çatışma var" "Jefferson" yazan da var, "abi catısıyolar" yazan da var. Kişiden kişiye atılan ihbarlar değişiyor ki konu o değil zaten. Sunucuda polislerin ve şeriflerin çok op olması. Abi sen şerifsin ya? Kasabanın içinde niye M4 ile geziyorsun, neden yani? Hangi kasabada bir şerif gördünüz, üstünde pompalı, M4, Desert Eagle savaşa gidiyor gibi kuşanıyorsunuz zaten. Bir rütbeden sonra Sniper bile alıyorsunuz. Abartmaya gerek yok bu kadar, desteklemiyorum!

Çevrimdışı am i dreaming

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2025, 18:41
Toplam oynama: 271 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Şubat 2025, 19:03
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #23 : 14 Ekim 2020, 18:49:08 »

Şaka mısın sen bro? realistic düşün biraz. Amerika'da bir polise sıkıyorsun, seni yaralayıp yakalıyorlar diye bir sistem yok. Polise sıkıyorsan o cebinize sakladığınız karakterinizin cksını vereceksiniz. Rol yapıyoruz ayaklarına yatıyonuz %100 türkçe terimler havada uçuşuyor. Sunucuda hile sistemi geniş değil mi? valla bu sunucuda lawlessden aunel, illüminate ve ekibi, eko dan başka kollu görmedim yarısı slient, s0beit vb. "Unutma" demişsin fakat (genelleme yapıcam) rk olan oocden "annasını bilmem ne yaptım" deyip yedek silahını çıkarıyor ve sıkıyor. Şerifler ile roller sarıyor ben yapıyorum hoş bir şey iyimserler fakat kanser low rp yrb götü sivilceli stajyer mafya oyuncular kvp, eşikya dünyaya hükümdar olmaz, çukr, s1f1r b1r türünden diziler izleyip burada onun rollerini çeviriyorlar haksız da değiller yönetim bir şey yapmıyor 8)

Demek istediğim Ar-geyi destekliyorum.
Polise yakalanınca ooc'den kim sövüyor? Bu kadar düşen bir arkadaşım yok, o dediğin tarzda bir birlikte yok. Tamam, bir ara "Toz mu satıyo'n?" Tak. Bunu yapıyorlardı fakat o adamlar bile şuan tanıtım açtı, onayları var ve rol yapıyorlar. Rol yapıyoruz zaten sıkıntısı o değil, PD, SD zaten op bir şekilde. Diğer alıntıladığım mesajda da yazdım yani kollu görmedim demişsin fakat harbi diyorum bu kadar emin olma. Aynı muameleyi sende yapıyorsun ki, bir farkın yok yani. Belirli bir kaç isim var, onun haricinde adamlar size hiç ıskalamadan atsa "abi sobeit kapa yaa" diyeceksiniz herhalde. Harbi diyorum, bu kadar abartmanıza gerek yok. Zaten sobeitler azaldı o kadar fazla kullanan yok, var isede belli etmiyordur yani ne diyebilirim. Eskisi gibi East Beach tarafında sobeit wars dönmüyor artık.
DESTEKLEMİYORUM!

Çevrimdışı ambasingh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Major Vipery Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 14:24
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Köken: Hintli
Son giriş: 03 Temmuz 2024, 15:48
Toplam oynama: 90 gün, 23 saat
« Yanıtla #24 : 14 Ekim 2020, 18:49:57 »
ya o realistic düşün diyen arkadaş
şehirin ortasında dallasda polislere sniper ile ateş açılıyor. Yapan kişi yakalanmıyor, 5 polis ölüyor 11 tane yaralanıyor.
Siz m4 yok sniper felan diyonuzda, gerçek hayata vurucak olursa hepsinde zaten bir mermi tutturdumdu adam ölür.

Çevrimdışı ambasingh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Major Vipery Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 14:24
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Köken: Hintli
Son giriş: 03 Temmuz 2024, 15:48
Toplam oynama: 90 gün, 23 saat
« Yanıtla #25 : 14 Ekim 2020, 18:52:21 »

Ve gördüğün gibi, adamlar canının peşinde. Oturup sadece kendilerini koruyorlar, açık vermemeye çalışıyorlar. Biz bir evde polisle çatıştığımız zaman memur birleri önden üstümüze yolluyorlar. Onlara sıkana kadar mermimiz bitsin, canımız azıcıkta olsun azalsın diye.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2020, 18:53:09 »
İllegaller desteklemez çünkü işlerine gelmez boşuna mı RK ediyoruz falan derler. Destek ama muhtemelen kabul olmaz.

Çevrimdışı TheTask

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Aralık 2020, 12:05
Toplam oynama: 18 gün, 17 saat
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2020, 19:12:58 »
Katılıyorum, LSSD SD içinde, LSPD PD içinde spawn olursa çok iyi olabilir. 10 kere bize sıkıyorlarsa 8inde RK ediliyoruz.

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #28 : 14 Ekim 2020, 19:13:27 »
Özellikle polis birimlerinin HQ'da spawn edilmeleri çok iyi olur. Bu dönemde depo fullenmez

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #29 : 14 Ekim 2020, 19:45:35 »
desteklemiyorum, onlar sürekli dm yemiyor. herkes dm yiyebiliyor, o zaman rk olan seçtiği parklı aracının olduğu yerde doğsun,spawn olsun felan? herkes asgh'de spawn olsun, kimseye ayrıcalık yok.