Evet, herkesi hile olarak görün. Üç kişi polise sıkın, direkt olarak sniper çeksinler ve tek atsınlar. Polisleri iyice ilah yapın ki, hilesiz oyunculara bir imkan tanımayın çünkü polisler.
Sunucuda neredeyse herkes, bütün illegal oyuncuları hile olarak görüyor. Sadece polisler DM yemiyor, bizde yiyoruz. 10 level hesap ile mekan basıyorlar, 1 level ile mekana gelip troll yapıyorlar. Bu durumlar sadece PD için olmuyor. RK olunca zaten unutma gibi bir dertleri yok, "kamera" bulunuyor zaten. Hastaneye bir tane bisiklet/motorsiklet park et. RK olunca bin, departmanına git.
Sizde DM yiyorsunuz, yemiyorsunuz diyen oldu mu ki?
Ancak ASGH'den Dillimore yürümek aşırı uzun sürüyor, birim olmayan zamanlar ya da toplu RK'lar oluyor.
Zaten gelmezse "bu niye gelmedi ya" falan deneceğini sanmıyorum, ama neden ihbarlara gelmiyorsunuz falanı da bırakmalılar o zaman. Biz rol yapmaya çalışıyoruz ve çatışma bölgesindeki olayın hızlı sonuçlanması için uğraşıyoruz. Biz çok mu seviyoruz orada DM yemeyi? Herkes gibi hayır. Zaten il-legal olmayı polise sıkmak olarak görüyorsanız bu da yanlış, birlik rolleri teslimat rolleri daha iyi gibi sanki. Tabii ki polis ile çatışmada olacak ancak LSSD veya LSPD yetkililerine söylerseniz böyle bir anlaşmalı rol olabilir. Benim katıldığım bir rolde vardı, çatışma rolü kimse kimseyi RK etmeyecek, yaralıya düşen yerinden oynamayacak gibisinden ve çok da güzeldi. LSPD ile anlaşmalı rol hazırlanmıştı, bunun gibi şeylerde olabilir ama bir polise sıkmayı Infernus'dan driveby atalım olarak gördükleri için bazı şeylerde bizim için çok kısıtlanıyor. Şimdi gerçekte yapsanız canlı çıkamazsını yazsam Medium RP yazacaksın ya da yazacaklar, sizin savunduğunuz şey police pursuit serverlerinde yok. Ayrıca o kişi bir ekibi RK ettikden sonra hala orada durmuyor olur, zaten orada duruyorsa herkesi düşürmeden 100% düşürülür. Yolda giderken infernus'dan driveby atarak düşürüp, RK edip sonra kaçıyorlar, frekans başlatalım birimler gelene kadar yok olurlar. Anlık olduğu için kanıtımız yok zaten maskeliler. Umarım anlamışsınızdır. PD'yi Allah etmeyin, PD Allah demek yerine düzgün rol yapmayı denerseniz inanın eğlenirsiniz. Dillimore departmanı ya da LSPD'ye gelirseniz çok iyi roller çıkabiliyor, birlik tanıtımlarına göz gezdirebilirsiniz. Oralarda kimse yoksa illaki sahada vardır, tabii gece 3-4 gibiyse olmayabilir.
Bizim evlerimiz de hastanenin yanında değil zaten, dediğim gibi. Araç park et, departmanına git. Aracım olmayınca taksi çağırıp Montgomery gidiyorum. İki üç kere koştuğumu bile hatırlıyorum. Ayrıca illegal olarak sadece pd sıkmak olduğunu sanmıyorum. Böyle düşünenler var ise büyük ihtimal rol yapmak için girmiyorlardır zaten. İllegal birliklerin çoğu zaten ticaret yapıyor fakat bunu büyük bir şekilde kamyonlarla vesaire yapmıyor yani. Adam arabasıyla gidiyor, satıyor. Bitti, kısa bir şekilde rol ss'ini de çıkartır. Tamam, dediğiniz de haklısınız. İhbar konusuna gelirsek, zaten adam ihbar verilince ne için verildiği belli oluyor. PD ihbarına, "çatışma var" "Jefferson" yazan da var, "abi catısıyolar" yazan da var. Kişiden kişiye atılan ihbarlar değişiyor ki konu o değil zaten. Sunucuda polislerin ve şeriflerin çok op olması. Abi sen şerifsin ya? Kasabanın içinde niye M4 ile geziyorsun, neden yani? Hangi kasabada bir şerif gördünüz, üstünde pompalı, M4, Desert Eagle savaşa gidiyor gibi kuşanıyorsunuz zaten. Bir rütbeden sonra Sniper bile alıyorsunuz. Abartmaya gerek yok bu kadar, desteklemiyorum!