Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik lideri olmak ister misin ? | Konuyu ziyaret et.

Başlatan Bishere, 28 Haziran 2018, 18:56:40
Okunma sayısı 993 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Birlik lideri olmak ister misin ? | Konuyu ziyaret et.
« : 28 Haziran 2018, 18:56:40 »
Selamlar, dostlarım.

Bu sunucuda, kendim bir birlik kurmak istiyorum. Açık konuşacağım, birlik yeri geldiğinde legal yeri geldiğinde de il-legal olarak hareket edicek. Fakat klasik türden bir birlik olmayacak, örnek vermek gerekirse il-legal rol yaparken bu il-legal roller sayesinde legal rolleri canlandıracağız. Biliyorum, kulağa tuhaf geliyor ama bir ilki deneyeceğim. Bu sayede sunucuda başlayan "legal" rol akımına en azından bir nebze de olsa destek atmak istiyorum. Konseptini tam olarak belirleyemedim fakat önemli olan bir "kadro" oluşturmak.

Birliği kurmak için kendime / yanıma bir yoldaş arıyorum, 11 yaş ve altı olmasın yeter. Kendi düşüncem ile 14-15 yaşındaki arkadaşlarımı da birliğe yönetici olarak dahil ediceğim. Çünkü her ne olsa da az çok neyi yapabilecek / başarabilecek derecede olduklarını biliyorum. Yeter ki kişiliği ve olgunluğu yerinde olsun.

Bununla birlikte yönetici dışında kendime sağlam bir kemik kadro arıyorum. Dediğim gibi, bu kemik kadroyada 14-15 yaşındaki arkadaşlarımız dahil olabilir. Yeter ki rol seviyesini ve üstte de bahsettiğim kişiliğini / olgunluğunu belli etsin yeter.

Eğer, bu konuya yeterince cevap ve ilgi toplarsam birliği oluşturmaya karar vericeğim. Lider olmak isteyen bazı arkadaşlar sunucuda yeterli kadar aktif olmayabilir, fakat günde en az 2-3 saat takılmanız gerekicek birlik için. Ama tabii ki özel durumlarda size saygı duyarım, her türlü saygım sonsuz. Cevaplarınızı bana bu konu altından veya özel mesaj yoluyla bildirmeniz dileğiyle, teşekkürler.

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Birlik lideri olmak ister misin ? | Konuyu ziyaret et.
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2018, 18:59:26 »
Öncelikle seninde belirttiğin gibi tuhaf bir durumu deneyeceksin ve ilk olacak diyorsun, şuanda böyle bir birlik aramıyorum katılamayacağım ama yeniliğe açığız destekliyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2018, 19:01:13 »
Bu arada şunu da önemli olarak belirteceğim, kesinlikle birliğe gelicek kişiler en ufak bir şey bile olsa yaşıyla kimseye üstünlük kuramaz. Bu benim belirlediğim önemli bir kural, bu kurala şimdiden itirazı olan ve yaşı büyük olan kişiler lütfen birliğime dahil olmak istemesin. Birlik içinde bu tür olaylara çok önemli bir şekilde dikkat ediceğim.

Öncelikle seninde belirttiğin gibi tuhaf bir durumu deneyeceksin ve ilk olacak diyorsun, şuanda böyle bir birlik aramıyorum katılamayacağım ama yeniliğe açığız destekliyorum.

Hayır hayır bu şu anda benim düşüncem, konsepti de belirttiğim gibi tam belirleyemedim fakat önemli olan bir kadro. Belki de bambaşka bir konseptle ilgileniriz, bu meçhul. Ama önemli olan şey, bana bu yolda destek verecek / yanımda olacaklar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2018, 19:01:58 »
Zaten öyle bir birlik var illegal+legal Castillo şirketi.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2018, 19:04:29 »
Zaten öyle bir birlik var illegal+legal Castillo şirketi.

Burası bir reklam yeri değil, lütfen.

Dediğim gibi bambaşka bir konsept bile yapabiliriz, şu anda benim için önem taşıyan tek şey "kadro" oluşturmak. Ama  çok iyi, sıkmayacak ve oldukça da herkesi memnun bırakacak bir konsept fikirleri buldum bile. Bunları yakın zamanda göreceğiz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2018, 19:07:38 »
Reklam yapma amacında değilim sadece belirtmek istedim reklama ihtiyacım yok,iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2018, 19:13:31 »
Sadece bir örnek belirtmiş kişi reklam falan yapmamış lütfen konunuza yorum yapılınca reklam algılamayın.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2018, 19:25:35 »
Sadece bir örnek belirtmiş kişi reklam falan yapmamış lütfen konunuza yorum yapılınca reklam algılamayın.

Kendi sahip olduğu birliği ile yine kendi biriğini benim "kadro" oluşturmak için kurduğum bir konu üzerinden tanıtıyor. Bunun neresi reklam değil ki ? Fakat her neyse, bu konuyu hiç kirletmek istemiyorum dediğim gibi kadro oluşturmak için ekip üyeleri bekliyorum.

Level sınırı en az 3 leveldan başlayacak, fakat önemli olan burada kesinlikle "rol" olucak.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2018, 22:37:28 »
Konu hala aktif arkadaşlar, ortaklarımı / yoldaşlarımı bekliyorum !

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 29 Haziran 2018, 16:46:31 »
Konu hala aktif arkadaşlar, ortaklarımı / yoldaşlarımı bekliyorum !