Selamlar, dostlarım.
Bu sunucuda, kendim bir birlik kurmak istiyorum. Açık konuşacağım, birlik yeri geldiğinde legal yeri geldiğinde de il-legal olarak hareket edicek. Fakat klasik türden bir birlik olmayacak, örnek vermek gerekirse il-legal rol yaparken bu il-legal roller sayesinde legal rolleri canlandıracağız. Biliyorum, kulağa tuhaf geliyor ama bir ilki deneyeceğim. Bu sayede sunucuda başlayan "legal" rol akımına en azından bir nebze de olsa destek atmak istiyorum. Konseptini tam olarak belirleyemedim fakat önemli olan bir "kadro" oluşturmak.
Birliği kurmak için kendime / yanıma bir yoldaş arıyorum, 11 yaş ve altı olmasın yeter. Kendi düşüncem ile 14-15 yaşındaki arkadaşlarımı da birliğe yönetici olarak dahil ediceğim. Çünkü her ne olsa da az çok neyi yapabilecek / başarabilecek derecede olduklarını biliyorum. Yeter ki kişiliği ve olgunluğu yerinde olsun.
Bununla birlikte yönetici dışında kendime sağlam bir kemik kadro arıyorum. Dediğim gibi, bu kemik kadroyada 14-15 yaşındaki arkadaşlarımız dahil olabilir. Yeter ki rol seviyesini ve üstte de bahsettiğim kişiliğini / olgunluğunu belli etsin yeter.
Eğer, bu konuya yeterince cevap ve ilgi toplarsam birliği oluşturmaya karar vericeğim. Lider olmak isteyen bazı arkadaşlar sunucuda yeterli kadar aktif olmayabilir, fakat günde en az 2-3 saat takılmanız gerekicek birlik için. Ama tabii ki özel durumlarda size saygı duyarım, her türlü saygım sonsuz. Cevaplarınızı bana bu konu altından veya özel mesaj yoluyla bildirmeniz dileğiyle, teşekkürler.