Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Erotik Roleplay Animasyonları

Başlatan !, 28 Haziran 2018, 17:47:30
Okunma sayısı 9908 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Erotik Roleplay Animasyonları
« Yanıtla #60 : 01 Temmuz 2018, 20:21:09 »
Çok yorum yapmak istemezdim fakat 11-12 yaşında olupda zevklenmek isteyen çocukların yeri değil burası. Çok istiyorsan keyifli siteler var, bayramda aldığınız harçlıklarla  bir günlüğüne bir dolara özel üyelik alıp gün boyu izleyin artık.

Bu platform "rol" yapma amaçlı açılmış bir platform, bir şeyi fazla abartmayın. Sanırsam bu gidişle trollingden ban yiyeceksin en yakın zamanda.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #61 : 01 Temmuz 2018, 20:24:15 »
Çok yorum yapmak istemezdim fakat 11-12 yaşında olupda zevklenmek isteyen çocukların yeri değil burası. Çok istiyorsan keyifli siteler var, bayramda aldığınız harçlıklarla  bir günlüğüne bir dolara özel üyelik alıp gün boyu izleyin artık.

Bu platform "rol" yapma amaçlı açılmış bir platform, bir şeyi fazla abartmayın. Sanırsam bu gidişle trollingden ban yiyeceksin en yakın zamanda.

Bunu senden duymak şaşırtıcı. E-rp yapmak hatta buna sebep olmak suçsa ilk banı sen yersin büyük ihtimal :)

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
« Yanıtla #62 : 01 Temmuz 2018, 21:13:11 »
Merhabalar, yine ben. Öncelikle @Hill in yaptığı öneriyi destekleyerek ekleme yapmak istiyorum. /Sarıl 31 ve /öp 31. Yine tokalaşma gibi karşılıklı yapılacak bu animasyonlar.

Argeye gelen arkadaşlar olgun düşünemeyen kişilikler büyük ihtimal. Burası bir roleplay sunucusu olduğu için sizin gerçekte yapamadığınız şeyi düşünerek (ki benim de öyle) bir arge açtım. Reelde hıncını falan atamıyor demişler, evet atamadım kusura bakmayın. Bu arkadaşların çoğunun ya beyaz olup ak47 ve huntley çekip adam vurduğunu veya zenci olup karıya kıza atar yaptığını tahmin edebiliyorum. Roleplay anlayışınız sanırım bunlarla kısıtlı. Argemin de sonuna kadar arkasındayım. İyi oyunlar, iyi roller.

Bunu yazan kişi reelde hıncını atamadığını, bu olayı reelde gerçekleştiremeyip burada yapmak istediğini dile getirmiş. Gördüğünüz üzré bunu burada destekleyen çoğu kitle 10-15 yaş arasında daha MİLLİ olmamış kitle.
Dostum kusura bakma, SAMP ROLEPLAY'i senin MİLLİ olamayıp burada gelip zevkini attıracağın bir oyun değil. Böyle bir oyun istiyorsan Google'a "Gta sa hot coffee mod" yaz, indir ve story'de oyna. Burası rol yapma yeri, senin milli olma yerin değil. Ayrıca şuna geleyim, ne beyaz olup ak-47 ile birini tarıyorum ne de siyahi olup karılara atar yapıyorum. Ben senin gibi küçük düşünüp küçük oynamıyorum, kusura bakma dostum. Rollerimi takip edersen göreceksin tahmininin doğru olup olmadığını. Bu arada, birkaç kız ile e-rp yaptığı için kendini playboy belleyenler var. Bu'da güldürücü bir durum. :D Senin gibi milli olamayıp burada zevk attıranlara cidden acıyorum, iyi forumlar.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #63 : 01 Temmuz 2018, 21:22:23 »
Merhabalar, yine ben. Öncelikle @Hill in yaptığı öneriyi destekleyerek ekleme yapmak istiyorum. /Sarıl 31 ve /öp 31. Yine tokalaşma gibi karşılıklı yapılacak bu animasyonlar.

Argeye gelen arkadaşlar olgun düşünemeyen kişilikler büyük ihtimal. Burası bir roleplay sunucusu olduğu için sizin gerçekte yapamadığınız şeyi düşünerek (ki benim de öyle) bir arge açtım. Reelde hıncını falan atamıyor demişler, evet atamadım kusura bakmayın. Bu arkadaşların çoğunun ya beyaz olup ak47 ve huntley çekip adam vurduğunu veya zenci olup karıya kıza atar yaptığını tahmin edebiliyorum. Roleplay anlayışınız sanırım bunlarla kısıtlı. Argemin de sonuna kadar arkasındayım. İyi oyunlar, iyi roller.

Bunu yazan kişi reelde hıncını atamadığını, bu olayı reelde gerçekleştiremeyip burada yapmak istediğini dile getirmiş. Gördüğünüz üzré bunu burada destekleyen çoğu kitle 10-15 yaş arasında daha MİLLİ olmamış kitle.
Dostum kusura bakma, SAMP ROLEPLAY'i senin MİLLİ olamayıp burada gelip zevkini attıracağın bir oyun değil. Böyle bir oyun istiyorsan Google'a "Gta sa hot coffee mod" yaz, indir ve story'de oyna. Burası rol yapma yeri, senin milli olma yerin değil. Ayrıca şuna geleyim, ne beyaz olup ak-47 ile birini tarıyorum ne de siyahi olup karılara atar yapıyorum. Ben senin gibi küçük düşünüp küçük oynamıyorum, kusura bakma dostum. Rollerimi takip edersen göreceksin tahmininin doğru olup olmadığını. Bu arada, birkaç kız ile e-rp yaptığı için kendini playboy belleyenler var. Bu'da güldürücü bir durum. :D Senin gibi milli olamayıp burada zevk attıranlara cidden acıyorum, iyi forumlar.
Evet, burası rol yapma yeri. Yani ister yamyam rolü yaparım, ister fahişe rolü yaparım,istersem de nekrofili rolü yaparım. Bu rollere daha fazla örnek verilebilir. Ben ooc düşünüp ic milli olmaya gelmedim zaten. Burada adam gibi rolümü yapıyorum. O playboy lakabını da ben kendime takmadım. Ic bir şekilde bana arkadaşlarım öyle sesleniyorlar. Nasıl olsa roleplay değil mi? Rolde istedikleri gibi seslenebilirler bana,ben de Ic bir şekilde olaya ya tepkimi koyarım ya da güler geçerim. Nasıl olsa roleplay oynuyoruz. Gerçek hayatta seks falan yok herhalde, oyunda seks yapmak isteyince biz suçlu oluyoruz. Ic bir şekilde /soyun komudunun olması da erp yapmanın yasak olmadığını gösterir. Belki gerçekte cinsellikten hoşlanmayan bir insanım, benim arka planımı ne biliyorsun ki? Yazdığın laf sokmak için yazılmış sözler de hiç rol yapan birisi olduğunu göstermiyor. Dediğim şeyleri hala yaptığını düşünüyorum. İyi ROLLER.

Çevrimdışı aka raleich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Kasım 2024, 22:51
Toplam oynama: 100 gün, 15 saat
« Yanıtla #64 : 01 Temmuz 2018, 21:25:43 »
gereksiz, saçma bir şey olur

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #65 : 01 Temmuz 2018, 21:27:28 »
gereksiz, saçma bir şey olur
Bana şöyle eleştirilerle gelin, teşekkürler kanka.

Çevrimdışı NHMF

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Mart 2024, 22:21
Toplam oynama: 36 gün, 21 saat
« Yanıtla #66 : 01 Temmuz 2018, 23:37:47 »
D E S T E K L İ Y O R U M

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Simpson Lv.22
« Yanıtla #67 : 03 Temmuz 2018, 00:07:53 »
Konu güncel.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
« Yanıtla #68 : 03 Temmuz 2018, 03:55:19 »
Sevgili veya karı-koca rolü yapanlar için /sarıl - /öp komutları gelebilir.
Bunun dışında olan komutlar ciddi anlamda saçma ve gereksiz.
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman