Merhabalar, yine ben. Öncelikle @Hill in yaptığı öneriyi destekleyerek ekleme yapmak istiyorum. /Sarıl 31 ve /öp 31. Yine tokalaşma gibi karşılıklı yapılacak bu animasyonlar.
Argeye gelen arkadaşlar olgun düşünemeyen kişilikler büyük ihtimal. Burası bir roleplay sunucusu olduğu için sizin gerçekte yapamadığınız şeyi düşünerek (ki benim de öyle) bir arge açtım. Reelde hıncını falan atamıyor demişler, evet atamadım kusura bakmayın. Bu arkadaşların çoğunun ya beyaz olup ak47 ve huntley çekip adam vurduğunu veya zenci olup karıya kıza atar yaptığını tahmin edebiliyorum. Roleplay anlayışınız sanırım bunlarla kısıtlı. Argemin de sonuna kadar arkasındayım. İyi oyunlar, iyi roller.
Bunu yazan kişi reelde hıncını atamadığını, bu olayı reelde gerçekleştiremeyip burada yapmak istediğini dile getirmiş. Gördüğünüz üzré bunu burada destekleyen çoğu kitle 10-15 yaş arasında daha MİLLİ olmamış kitle.
Dostum kusura bakma, SAMP ROLEPLAY'i senin MİLLİ olamayıp burada gelip zevkini attıracağın bir oyun değil. Böyle bir oyun istiyorsan Google'a "Gta sa hot coffee mod" yaz, indir ve story'de oyna. Burası rol yapma yeri, senin milli olma yerin değil. Ayrıca şuna geleyim, ne beyaz olup ak-47 ile birini tarıyorum ne de siyahi olup karılara atar yapıyorum. Ben senin gibi küçük düşünüp küçük oynamıyorum, kusura bakma dostum. Rollerimi takip edersen göreceksin tahmininin doğru olup olmadığını. Bu arada, birkaç kız ile e-rp yaptığı için kendini playboy belleyenler var. Bu'da güldürücü bir durum.

Senin gibi milli olamayıp burada zevk attıranlara cidden acıyorum, iyi forumlar.