Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cleo varken oyun girişte donuyor

Başlatan Submarine, 28 Haziran 2018, 13:42:48
Okunma sayısı 454 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Submarine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bob Carvalho Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2019, 19:06
Toplam oynama: 41 gün, 6 saat
Cleo varken oyun girişte donuyor
« : 28 Haziran 2018, 13:42:48 »
Selam arkadaşlar cleo yüklediğim zaman oyun yanıt vermiyor.Görev yöneticisinden veya bilgisayarımın güç düğmesinden kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum.

Sistemim (Biraz eski )

*2 GB DDR2 Ram
*1.73 GHz Intel Core Duo işlemci
*128 Mb Intel  GMA 950 ekran kartı
*Windows XP Professional işletim sistemi

*Draw Distance en düşük ayarda
*Grafikler Low'da
*Frame Limit kapalı
*Pc ye yeni format attım.

Edit : 1280 x 800 ekran çözünürlüğü dışında bir çözünürlük yaptığım zaman daha fazla kasıyor.

Bunları yapmama rağmen hiçbir şekilde cleo ile giriş yaptıktan sonra hoş geldiniz ekranında donup kalıyor.Yardım edin.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Cleo varken oyun girişte donuyor
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2018, 14:54:12 »
Sorununun çözümü bende, bunu iyi oku.

Aynı sorun tıpa tıp bende vardı, sistem özelliklerim seninkinden daha düşük. Fakat bu ekranda donup kalma cleodan değil, yüklediğin hud veya herhangi bir moddan kaynaklanıyor. Aynı durumu bende yaşamıştım ve izah edeyim. Bir gun Gta V hud modu yüklemiştim, her şey iyi ve sorunsuz işliyordo. O gün oyundan çıktım ve tekrardan sunucuya giriş yapmaya çalıştığımda hoş geldin yazısında donup kaldı. Daha sonra hud modunu kaldırdım ve başka mod da bulunmadığı için sorunsuz çalışmaya başladı.

SA:MP eski bir oyun, ve kendisinie yüklenen hud modu olsun & radar modu olsun veya bambaşka modlar olsun yeri geldiğinde maalesef uyuşamıyor ve bu da objelerin yüklenmemesine / geç yüklenmesine neden oluyor.

Bunun için iki adet çözüm yolun var.

1. Eğer oyunun yedeğini aldıysan şu anda bulunan GTA San Andreas dosyalarını tamamiyle sil ve yedekteki dosyaları kopyalayıp yapıştır ( modsuz olan halini ). Fakat, eğer yedeğini almadıysan maalesef GTA'yı yeniden bir yerden temiz bir şekilde kurman gerek.

2. Bu benim kullandığım bir taktikti, ilk öncelikle sunucunun da izinli cleolar listesinde bulunan bir cleo var. Bu cleonun ismi "Memory Fix" ve kullanışlı bir cleo diyebilirim. Bu cleoyu indirip gerekli dosyaya attığın zaman oyuna girdiğinde bir ihtimal, kesin değil yüklenmeme problemin ortadan kalkabilir. Ben denediğimde sadece bir defa başarılı oldu, sonra yine sil baştan modlarımı silmek zorunda kaldım. Fakat, eğer hala mod kullanmaya kararlıysan oyundan çıkacağın zaman mümkünse bir interiora gir veya kesinlikle kalabalık olmayan bölgelerde çıkış yap. Eğer, oyundan Idlewood gibi bir bölgede çıkarsan giriş yapınca ekran yine dona kalıcaktır. Bu tavsiyelerimi dikkate al.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Cleo varken oyun girişte donuyor
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2018, 03:32:38 »
TS3 odasında Teknik&Destek bölümünden bir Helper bekleyin.Eş zamanda sizi spawnlasın,olmaz ise Helper'dan admine ulaşmasını isteyin skin bugunda olmuş olabilirsiniz.

Çevrimdışı Ozkan.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Nisan 2020, 16:50