Sorununun çözümü bende, bunu iyi oku.
Aynı sorun tıpa tıp bende vardı, sistem özelliklerim seninkinden daha düşük. Fakat bu ekranda donup kalma cleodan değil, yüklediğin hud veya herhangi bir moddan kaynaklanıyor. Aynı durumu bende yaşamıştım ve izah edeyim. Bir gun Gta V hud modu yüklemiştim, her şey iyi ve sorunsuz işliyordo. O gün oyundan çıktım ve tekrardan sunucuya giriş yapmaya çalıştığımda hoş geldin yazısında donup kaldı. Daha sonra hud modunu kaldırdım ve başka mod da bulunmadığı için sorunsuz çalışmaya başladı.
SA:MP eski bir oyun, ve kendisinie yüklenen hud modu olsun & radar modu olsun veya bambaşka modlar olsun yeri geldiğinde maalesef uyuşamıyor ve bu da objelerin yüklenmemesine / geç yüklenmesine neden oluyor.
Bunun için iki adet çözüm yolun var.
1. Eğer oyunun yedeğini aldıysan şu anda bulunan GTA San Andreas dosyalarını tamamiyle sil ve yedekteki dosyaları kopyalayıp yapıştır ( modsuz olan halini ). Fakat, eğer yedeğini almadıysan maalesef GTA'yı yeniden bir yerden temiz bir şekilde kurman gerek.
2. Bu benim kullandığım bir taktikti, ilk öncelikle sunucunun da izinli cleolar listesinde bulunan bir cleo var. Bu cleonun ismi "Memory Fix" ve kullanışlı bir cleo diyebilirim. Bu cleoyu indirip gerekli dosyaya attığın zaman oyuna girdiğinde bir ihtimal, kesin değil yüklenmeme problemin ortadan kalkabilir. Ben denediğimde sadece bir defa başarılı oldu, sonra yine sil baştan modlarımı silmek zorunda kaldım. Fakat, eğer hala mod kullanmaya kararlıysan oyundan çıkacağın zaman mümkünse bir interiora gir veya kesinlikle kalabalık olmayan bölgelerde çıkış yap. Eğer, oyundan Idlewood gibi bir bölgede çıkarsan giriş yapınca ekran yine dona kalıcaktır. Bu tavsiyelerimi dikkate al.