1. sınıfta Türkçe sınavında kopya verdiğim sıra arkadaşım sınavdan 100 alınca beni öpmüştü.
2. sınıftayken annem önce kardeşimi sonra beni alıyordu, kardeşimin okulundan dolayı yaşanan bir sorundan dolayı beni bir süre geç almıştı. O süreçte tüm okul bahçesi boşalmıştı ben de yalnız kalmıştım. Bahçede ağlarken okul müdürü beni odasına alıp döner ısmarlayıp bilgisayarda oyun oynatmıştı.
4. sınıfa giderken nöbetçilik yaptığım bir gün, komşu kızıyla aynı okuldayız. Kızın sürekli bahsettiği bir çocuk vardı ben de gıcılık olsun diye nöbetçi masasına kızın ve diğer çocuğun adıyla sınıflarını yazıp kalp koymuştum. 2 gün sonra fark ettiği zaman mahallede kozalakları toplayıp ben okuldan çıktığımda beni kozalak yağmuruna tutmuştu.
5. sınıfta okullar arası turnuva oynarken kaleye gelen topu durdurmak için ayağımı kaldırmıştım ama top ayağımdan sekip kaleciyi şaşırtarak kendi kaleme 90'dan girmişti. Evet o maçı bu gol yüzünden kaybettik.
6. sınıftayken kış tatili sonrasında bronşitim azmıştı ve 2 haftalık rapor almıştım. Raporum bittiğinde okula gittiğim ilk gün sabahın köründe aç karınla antibiyotik aldığım için sınıfta dersin ortasında bayılıp kafamı masaya vurmuştum (uyandırıldığımda kendimi boks maçından yenik çıkmış boksör gibi hissediyordum) ve o yüzden diş köküm zedelenmişti. +1 hafta daha rapor alıp 6 ay katı yiyecekleri ısıramadım.
7. sınıftayken bu üstteki olaydan 7 ay falan geçince tenefüste arkadaşlarla gezerken okulun köşesini döndük, salak çocuğun teki koşarken ağzıma çarptı. Benim yine diş köküm zedelendi çocuğun da kafası yarıldı. 12 ay katı yemek yok.
Aklıma geldikçe eklerim.
Sol kaşımın üzerinde ufak bir yara izi var. Genelde arkadaş ortamında bu yara iziyle ilgili hikayeler uyduruyorum. Ama gerçeği şudur ki, bu yara izi 7 yaşımda köyün merdivenlerinden çıkarken ayağımın takılmasıyla beraber merdivene kafa atarak kaşımı yarmamla oluştu.
2018'de arkadaşlarım doğum günü hediyesi maksadında 1'er lira toplayıp beleşe 2 saatlik halı sahaya götürmüştüler. Bu maç hayatımda oynadığım en iyi maçtı, hem istatistiğim hem de oyunum olarak.
Normalde kavga etmeyen birisi olarak 8'deyken bir çocukla kapı açma gibi saçma bir meseleden kavga etmiştik. Sol gözüme sağlam bir yumruk yemiştim. Daha sonra arkadaşlarım olaya müdahil olmuştu. O günün çıkışında eve giderken bıçaklanmıştım. (evet dava açtık ama para cezası verildi) sol gözüme yediğim yumruk yüzünden sol gözümde görüş kaybı var.