8.Sınıfta okul futbol takımına girmiştim okullar arası bir turnuva vardı ve sağ bek olarak görev alıyordum. Resmen eşleşme bizim okulca düşman olduğumuz, birbirimizi yediğimiz bir okul geldi. (GS-FB Taraftarı misali) Neyse işte maç başladı herkes gergin, maç bizim okul da oynanıyor.Tabi herkes gergin maç başladı adamlar çok sağlam girişiyor öyle böyle değil maça değil saldırmaya gelmişler. Neyse bizim arkadaş 2v1 pozisyon yakaladı aralarından sıyrılayım derken bunlardan birisi sert girişti çocuğun ayağı gitti, ayağında kırık vardı.Biz de gerildik başladık saldırmaya en son kavga çıktı 3-4 kişi ben o sırada ayakkabı bağlıyordum, kafamı bi kaldırdım bizim okulun hepsi sahaya dalmış cok güzel kavga çıktı.
Maç yarıda bitirildi iki takım da turnuvadan diskalifiye edildi, bizim okul da birdaha turnuvalara katılmadı, şöyle 2 ay felan da futbol oynatmadılar. O okul da şuan futbol oynatılıyor ama turnuvalara hala katılmıyorlar :-X
Bir diğer anım ise bir ara dışardayım 8.sınıf zamanlarım yine, arkadaşla eve gidiyoruz biraz geç kaldık gece 11 felan saat. Tabi ozamanlar bizim için çok geç saat eve nasıl gitsek diye düşünüyoruz çok sağlam azar yicez. Neyse gerginiz eve tam geldik derken ara yoldan köpek çıktı, O anki gerginlikle bir koşuyorum arkama bir baktım köpekte bizden ters yoldan kaçıyor.Köpekte bizde birbirimizden kaçtık çok tuhaf bir anımdır.