Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KENAN SIMSIR KOSESI

Başlatan a davor, 25 Eylül 2020, 09:08:37
Okunma sayısı 4018 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BlooDyKiller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2022, 18:09
Toplam oynama: 5 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: kenan şimşir abi
« Yanıtla #30 : 26 Eylül 2020, 02:05:18 »
Sana karşı yapılan ihlallerden dolayı bırakıyorsun. Ben doğru mu anladım? Çektiğin videoları git bir izle dostum. KLMASDHFLFADSLFŞDSKJASFPOFĞPSFSLDKSJGLHDFSHİŞLHFDSŞİHFDSKHFDSİŞHFSDLOH

Rinayı temelli bıraktığımı söyleyemem fakat bu konuda söyleyebileceğim söz, Rina Roleplay'de eskisi kadar fazla takılamayacağımdır.Yeni bir hesap açabilirim ve adminler dışında hiçkimse adımı bilemeyeceği için sıradan bir "Çaylak Rina Oyuncusu" olarak oyunda aranıza karışabilirim.Tabii bu yazdığım açıklamayı baz alarak fake hesap açıp kendini benmişim gibi tanıtan insanlar da olacaktır.Açıkcası bu benim işime gelir.Bu sayede, Rina ortamında anonimliğimi korumaya devam etmiş olurum.Rinayı bırakmamın sebebine gelecek olursak ki gelelim;

Zaten birçoğunuz söylemek istediğim şeyi tahmin edebiliyorsunuz fakat ben yine de açıklamak istiyorum ki biraz daha aydınlanın... Beni YouTube'dan tanıyan birçok kişi, oyunda hiçbir şekilde rol yapmadan IC'yi OOC'ye dökerek Mix kuralını ihlal etmiş oluyor.Yanıma gelip IC chatten adımı söyleyip trollemeye çalışan insanlar, aynı zamanda yaptıkları marifetmiş gibi Güvenli Bölgede değilken DM atıyorlar ve dalga geçiyorlar.İster CR kural ihlali yaparak olsun, ister S0beit açıp, ak47 ile saldırıp DM kuralını ihlal ederek olsun... Bir şekilde DM atıyorlar ve bakın bu kısım çok önemli, ciddi anlamda rollerimi baltalıyorlar.Oyunu rol yapmak için oynuyorum ve karşılaştığım manzara gerçekten çok kötü bir hal alıyor.Bunu bir hayal etmeyi deneyin...Aynı zamanda bana sayısız PM geliyor ve bu Özel mesajların hepsine bakamıyorum ki zaten eğer o sırada başka birisine mesaj yolluyorsam, /re komutu ile yolladığım için mesaj, gitmesi gereken kişiden farklı olarak bir başkasına gidiyor.Sırf nasıl olduğumu sormak için PM atanlar veya sadece troll için muhabbet etmeye çalışıp rollerimi baltalayanlar rinayı bırakmamda büyük rol oynuyor.Sadece bunlar yüzünden Rina'yı bıraktığımı sanıyorsanız, biraz daha düşünmenizi istiyorum.Videolarımı izlerken eğlendikten sonra yorumlar kısmında linç etmeye çalışan ve sadece "nankör" diye seslenebileceğimiz insanlar da bu konuda büyük rol oynamaktadır.Bu şahıslar konusunda anlam veremediğim birçok şey var.Mesela bir tanesi, bu şahıslar videolarımdan fena halde rahatsız olmalarına rağmen videolarımı izliyorlar. Eğer bu şahısların, video çekerken IC'de rollerini baltalıyorsam, şikayet açmaları gerekir.Yorumlar kısmında işlerini halletmeleri bu tarz insanları benim gözümde gerçekten acınası bir hale sokuyor.Tabii bu benim şahsi görüşümdür.Bir arkadaşıma sorduğumda bu tarz insanları sadece "1IQ" olarak nitelendiriyor.Pekala... Umarım sizlere açıklayıcı bir konuşma yapmışımdır.Açıklama kısmında bu açıklamayı yapamadım çünkü bilirsiniz... Kapanışa yakışmazdı... Kendinize iyi bakın  ;)

Çevrimdışı yahudaxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ocak 2021, 22:24
Toplam oynama: 65 gün, 22 saat
« Yanıtla #31 : 26 Eylül 2020, 03:44:02 »
Sana karşı yapılan ihlallerden dolayı bırakıyorsun. Ben doğru mu anladım? Çektiğin videoları git bir izle dostum. KLMASDHFLFADSLFŞDSKJASFPOFĞPSFSLDKSJGLHDFSHİŞLHFDSŞİHFDSKHFDSİŞHFSDLOH

Rinayı temelli bıraktığımı söyleyemem fakat bu konuda söyleyebileceğim söz, Rina Roleplay'de eskisi kadar fazla takılamayacağımdır.Yeni bir hesap açabilirim ve adminler dışında hiçkimse adımı bilemeyeceği için sıradan bir "Çaylak Rina Oyuncusu" olarak oyunda aranıza karışabilirim.Tabii bu yazdığım açıklamayı baz alarak fake hesap açıp kendini benmişim gibi tanıtan insanlar da olacaktır.Açıkcası bu benim işime gelir.Bu sayede, Rina ortamında anonimliğimi korumaya devam etmiş olurum.Rinayı bırakmamın sebebine gelecek olursak ki gelelim;

Zaten birçoğunuz söylemek istediğim şeyi tahmin edebiliyorsunuz fakat ben yine de açıklamak istiyorum ki biraz daha aydınlanın... Beni YouTube'dan tanıyan birçok kişi, oyunda hiçbir şekilde rol yapmadan IC'yi OOC'ye dökerek Mix kuralını ihlal etmiş oluyor.Yanıma gelip IC chatten adımı söyleyip trollemeye çalışan insanlar, aynı zamanda yaptıkları marifetmiş gibi Güvenli Bölgede değilken DM atıyorlar ve dalga geçiyorlar.İster CR kural ihlali yaparak olsun, ister S0beit açıp, ak47 ile saldırıp DM kuralını ihlal ederek olsun... Bir şekilde DM atıyorlar ve bakın bu kısım çok önemli, ciddi anlamda rollerimi baltalıyorlar.Oyunu rol yapmak için oynuyorum ve karşılaştığım manzara gerçekten çok kötü bir hal alıyor.Bunu bir hayal etmeyi deneyin...Aynı zamanda bana sayısız PM geliyor ve bu Özel mesajların hepsine bakamıyorum ki zaten eğer o sırada başka birisine mesaj yolluyorsam, /re komutu ile yolladığım için mesaj, gitmesi gereken kişiden farklı olarak bir başkasına gidiyor.Sırf nasıl olduğumu sormak için PM atanlar veya sadece troll için muhabbet etmeye çalışıp rollerimi baltalayanlar rinayı bırakmamda büyük rol oynuyor.Sadece bunlar yüzünden Rina'yı bıraktığımı sanıyorsanız, biraz daha düşünmenizi istiyorum.Videolarımı izlerken eğlendikten sonra yorumlar kısmında linç etmeye çalışan ve sadece "nankör" diye seslenebileceğimiz insanlar da bu konuda büyük rol oynamaktadır.Bu şahıslar konusunda anlam veremediğim birçok şey var.Mesela bir tanesi, bu şahıslar videolarımdan fena halde rahatsız olmalarına rağmen videolarımı izliyorlar. Eğer bu şahısların, video çekerken IC'de rollerini baltalıyorsam, şikayet açmaları gerekir.Yorumlar kısmında işlerini halletmeleri bu tarz insanları benim gözümde gerçekten acınası bir hale sokuyor.Tabii bu benim şahsi görüşümdür.Bir arkadaşıma sorduğumda bu tarz insanları sadece "1IQ" olarak nitelendiriyor.Pekala... Umarım sizlere açıklayıcı bir konuşma yapmışımdır.Açıklama kısmında bu açıklamayı yapamadım çünkü bilirsiniz... Kapanışa yakışmazdı... Kendinize iyi bakın  ;)

Videoların çoğunun troll amaçlı yapıldığını ve gerçek ile bir alakası olmadığını söylemeyi unutmuştum.Ama yine de bu hiç kimseye ihlal yapma hakkını vermez.Ben troll amaçlı da olsa ihlal yapmış olabilirim fakat olaya bir de benim gözümden bakıp empati yapmalısın.Zaten Rina ortamında günde 1000+ ihlal yapıldığına eminim ve bu durumda benimkiler eklense benim yaptığım ihlaller koca bir okyanusdaki bir damlacıktan farksız olur.Olaya farklı bir şekilde bakıp bir de sunucudaki ihlallerin yarısından fazlasının sana yapıldığını düşün ve üstüne üstlük bir de OOC olarak saygı görmediğini düşün... Hiç normal bir durum olmadığını göreceksin.Ayrıca Rina'yı saçma sapan sebeplerden ötürü bırakan onlarca insan varken sen geliyorsun ve benim Rina'yı bırakma sebebimi eleştiriyorsun.Eğer Rina'yı bırakanları eleştirmeyi bu kadar çok seviyorsan, sen git kumarda 10-20 bin batınca Rina'yı bırakanları eleştir o halde...

Çevrimdışı BlooDyKiller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 26 Eylül 2020, 04:03:12 »
Troll amaçlı deyip ekran başında şaklabanlık yapıyorsun. Böyle ruh hastası gibi davranıp insanları güldürdüğünü falan mı sanıyorsun? Tamam bro.

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #33 : 26 Eylül 2020, 04:10:25 »
rol yapmaya çalıştığın her an birinin gelip seninle dalga geçmeye başlaması ve senin rol zevkinin bozulması kadar kötü bir şey yok buna kendi gözlerimle gördüğüm için böyle diyorum, Kenan'ın temelde amacı sadece arkadaş ortamı için komik videolar ortaya çıkarması olduğunu düşünüyorum gelip de adam ben rol yapmak istiyorum diyorsa bırakın yapsın diğer sunuculara gitmesini beklemeyin siz siktirin gidin lütfen burada boş yapmayın

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #34 : 26 Eylül 2020, 04:12:43 »
kendisi rina oynarken eğleniyorsa ve mutlu oluyorsa konu kapanmıştır eminim ki belki hayatı boyunca bu kadar mutlu olamayan insan vardır, küçük şeylerden mutlu olmaya bakın

Çevrimdışı a davor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 22 Aralık 2024, 17:27
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Aralık 2024, 20:21
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Köken: Rus
Son giriş: 21 Aralık 2024, 17:46
Toplam oynama: 37 gün, 5 saat
« Yanıtla #35 : 26 Eylül 2020, 09:27:12 »
@BlooDyKiller  senin yaptığın adamın emeğine saygısızlık olur kah güldürür kah ağlatır bunlar başka bir şey adam rina ortamında tanındığı için bazı kişiler ona karşı daha çok ihlal yaparak yere düşürüyor günde 4 şikayet açabildiği için diğerlerine şikayet açamıyor beni gerektiği kadar güldürdü adamı küçük düşürmek yerine düzgün bir şekilde eleştirmen daha mantıklı olur. Hiç bir insan hata yapmaz değil

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #36 : 26 Eylül 2020, 09:51:22 »
Troll amaçlı deyip ekran başında şaklabanlık yapıyorsun. Böyle ruh hastası gibi davranıp insanları güldürdüğünü falan mı sanıyorsun? Tamam bro.
lul. Eğer çok iyi mizahşörsen veya komediyensen alalım seni sahneye sen başla çek bir video.

Ayrıca, o herif uzun süredir gülmeyenler insanlardan birine güldürdüğüne şahit oldum. Eğer sevmiyorsan hakkında düzgün eleştiri yapabilirsiniz ki bgy bgy diye tutturmuşsunuz eğer çok seviyorsanız orayı sizi tutan yok arkadaş. En azından çocuk ekran açıp kendisini gösteriyor ve bunu rina platformunda yapıyor o kadar sövüşçünün fotoların ssini alıp "bah bah tibe bah" diyen acınası durumda olan insanların olduğu platformda patlat bir tane Bloody ab bizde seni izleyip görelim.

Çevrimdışı BlooDyKiller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 26 Eylül 2020, 12:27:18 »
Komiksiniz gençler. :D

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 26 Eylül 2020, 12:32:22 »
Komiksiniz gençler. :D
Şuan bende gülüyorum ama bil bakalım kime

Çevrimdışı fedrahellir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Şubat 2021, 00:38
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
« Yanıtla #39 : 26 Eylül 2020, 15:31:58 »
lul. Eğer çok iyi mizahşörsen veya komediyensen alalım seni sahneye sen başla çek bir video.

Ayrıca, o herif uzun süredir gülmeyenler insanlardan birine güldürdüğüne şahit oldum. Eğer sevmiyorsan hakkında düzgün eleştiri yapabilirsiniz ki bgy bgy diye tutturmuşsunuz eğer çok seviyorsanız orayı sizi tutan yok arkadaş. En azından çocuk ekran açıp kendisini gösteriyor ve bunu rina platformunda yapıyor o kadar sövüşçünün fotoların ssini alıp "bah bah tibe bah" diyen acınası durumda olan insanların olduğu platformda patlat bir tane Bloody ab bizde seni izleyip görelim.

forumda bgyyi örnek olarak gösteren sadece ben varım arkadaşım ki bu doğru bu arkadaşın yaptığı mizah mizah değil şaklabanlık kameraya garip garip hareketler yapmanın neresi komik ki mizah senin için veya şahit olduğun arkadaş için böyle ise sizi de tutan kimse yok istediğin gibi videoları izlemeye devam edebilirsin kimse demiyor size izlemeyin şöyle yapmayın diye