Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KENAN SIMSIR KOSESI

Başlatan a davor, 25 Eylül 2020, 09:08:37
Okunma sayısı 4009 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fedrahellir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Şubat 2021, 00:38
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: kenan şimşir abi
« Yanıtla #40 : 26 Eylül 2020, 15:36:29 »
ve ayrıca birinin bir konu hakkında yorum yapabilmesi için o konuda ustalaşması gerektiği algısını bir kenara bırakmanızı öneriyorum yıl 2020 arkadaşlar lütfen bunun komik olup olmadığını söylemek için harika üstdüzey bir mizah yeteneğinizin olması gerekmiyor bir şey ya komiktir ya değildir bu kadar

Çevrimdışı jexxxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Temmuz 2024, 12:59
Toplam oynama: 92 gün, 19 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Haziran 2024, 16:38
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: *******ino
« Yanıtla #41 : 26 Eylül 2020, 17:28:52 »
turj kawg war dedıler geldım ekıpmanlarımla bırlıkte

Çevrimdışı a davor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 22 Aralık 2024, 17:27
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Aralık 2024, 20:21
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Son giriş: 21 Aralık 2024, 17:46
Toplam oynama: 37 gün, 5 saat
« Yanıtla #42 : 26 Eylül 2020, 19:33:14 »
turj kawg war dedıler geldım ekıpmanlarımla bırlıkte
50k buraya gırme ucretı 13737

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #43 : 26 Eylül 2020, 19:42:28 »
ve ayrıca birinin bir konu hakkında yorum yapabilmesi için o konuda ustalaşması gerektiği algısını bir kenara bırakmanızı öneriyorum yıl 2020 arkadaşlar lütfen bunun komik olup olmadığını söylemek için harika üstdüzey bir mizah yeteneğinizin olması gerekmiyor bir şey ya komiktir ya değildir bu kadar

Dediğim gibi "sana komik gelmiyor, bana komik geliyor" bu konu da saygınlığını göstermek zorundasın. Ustalaşmanı vurgulayacak bir cümle kurduğumu da düşünmüyorum. Eğer siz daha iyi şakrabanlık yapacaksanız alalım sahneye sen bizi güldür mutlu et. Bizde sana saygı gösterelim.

Çevrimdışı Xairon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Kasım 2023, 23:55
Toplam oynama: 25 gün, 16 saat
« Yanıtla #44 : 26 Eylül 2020, 19:57:15 »
Troll amaçlı deyip ekran başında şaklabanlık yapıyorsun. Böyle ruh hastası gibi davranıp insanları güldürdüğünü falan mı sanıyorsun? Tamam bro.
Hemde nasıl güldürüyor

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #45 : 26 Eylül 2020, 20:02:43 »
Rinayı temelli bıraktığımı söyleyemem fakat bu konuda söyleyebileceğim söz, Rina Roleplay'de eskisi kadar fazla takılamayacağımdır.Yeni bir hesap açabilirim ve adminler dışında hiçkimse adımı bilemeyeceği için sıradan bir "Çaylak Rina Oyuncusu" olarak oyunda aranıza karışabilirim.Tabii bu yazdığım açıklamayı baz alarak fake hesap açıp kendini benmişim gibi tanıtan insanlar da olacaktır.Açıkcası bu benim işime gelir.Bu sayede, Rina ortamında anonimliğimi korumaya devam etmiş olurum.Rinayı bırakmamın sebebine gelecek olursak ki gelelim;

Zaten birçoğunuz söylemek istediğim şeyi tahmin edebiliyorsunuz fakat ben yine de açıklamak istiyorum ki biraz daha aydınlanın... Beni YouTube'dan tanıyan birçok kişi, oyunda hiçbir şekilde rol yapmadan IC'yi OOC'ye dökerek Mix kuralını ihlal etmiş oluyor.Yanıma gelip IC chatten adımı söyleyip trollemeye çalışan insanlar, aynı zamanda yaptıkları marifetmiş gibi Güvenli Bölgede değilken DM atıyorlar ve dalga geçiyorlar.İster CR kural ihlali yaparak olsun, ister S0beit açıp, ak47 ile saldırıp DM kuralını ihlal ederek olsun... Bir şekilde DM atıyorlar ve bakın bu kısım çok önemli, ciddi anlamda rollerimi baltalıyorlar.Oyunu rol yapmak için oynuyorum ve karşılaştığım manzara gerçekten çok kötü bir hal alıyor.Bunu bir hayal etmeyi deneyin...Aynı zamanda bana sayısız PM geliyor ve bu Özel mesajların hepsine bakamıyorum ki zaten eğer o sırada başka birisine mesaj yolluyorsam, /re komutu ile yolladığım için mesaj, gitmesi gereken kişiden farklı olarak bir başkasına gidiyor.Sırf nasıl olduğumu sormak için PM atanlar veya sadece troll için muhabbet etmeye çalışıp rollerimi baltalayanlar rinayı bırakmamda büyük rol oynuyor.Sadece bunlar yüzünden Rina'yı bıraktığımı sanıyorsanız, biraz daha düşünmenizi istiyorum.Videolarımı izlerken eğlendikten sonra yorumlar kısmında linç etmeye çalışan ve sadece "nankör" diye seslenebileceğimiz insanlar da bu konuda büyük rol oynamaktadır.Bu şahıslar konusunda anlam veremediğim birçok şey var.Mesela bir tanesi, bu şahıslar videolarımdan fena halde rahatsız olmalarına rağmen videolarımı izliyorlar. Eğer bu şahısların, video çekerken IC'de rollerini baltalıyorsam, şikayet açmaları gerekir.Yorumlar kısmında işlerini halletmeleri bu tarz insanları benim gözümde gerçekten acınası bir hale sokuyor.Tabii bu benim şahsi görüşümdür.Bir arkadaşıma sorduğumda bu tarz insanları sadece "1IQ" olarak nitelendiriyor.Pekala... Umarım sizlere açıklayıcı bir konuşma yapmışımdır.Açıklama kısmında bu açıklamayı yapamadım çünkü bilirsiniz... Kapanışa yakışmazdı... Kendinize iyi bakın  ;)

kral iyi demişsin anonim takıl aynen

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Eylül 2020, 18:04
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #46 : 26 Eylül 2020, 20:04:22 »
Bırakması bence daha iyi olmuş, şaçma salak insanlarla uğraşıyordu.Kenanın videolarını bir kısmını izledim ve şu sonuca vardım; Kişi troll fakat orta seviyede rol bilgisi var, birçok ihlalin neler olduğunu biliyor ama ilgi çekmek için bu tarz hereketlere başvuruyor.(bknz:2015 yılının Enes Baturu)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 26 Eylül 2020, 21:06:44 »
Janti adamdı, giyinmesini ve güldürmeyi iyi bilirdi.

Çevrimdışı #EnsarAydin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2023, 00:07
Toplam oynama: 196 gün, 15 saat
« Yanıtla #48 : 27 Eylül 2020, 01:47:58 »
Kendisini iyi bilirdik yolu açık olsun.

Çevrimdışı a davor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 22 Aralık 2024, 17:27
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Aralık 2024, 20:21
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Son giriş: 21 Aralık 2024, 17:46
Toplam oynama: 37 gün, 5 saat
« Yanıtla #49 : 27 Eylül 2020, 10:03:15 »
Bırakması bence daha iyi olmuş, şaçma salak insanlarla uğraşıyordu.Kenanın videolarını bir kısmını izledim ve şu sonuca vardım; Kişi troll fakat orta seviyede rol bilgisi var, birçok ihlalin neler olduğunu biliyor ama ilgi çekmek için bu tarz hereketlere başvuruyor.(bknz:2015 yılının Enes Baturu)
orta seviyeden fazla sadece bizi güldürmek troll amaçlı çekiliyodu videolar