Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ıntıhar notum

Başlatan kuzeyliserseri, 22 Eylül 2020, 22:33:39
Okunma sayısı 2879 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Astra0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: ıntıhar notum
« Yanıtla #70 : 23 Eylül 2020, 12:17:27 »
Eğer dediklerin doğruysa Allah yardımcın olsun eğer şu an hayttaysan sana bir tavsiye Allah Teala sana canı emanet vermiş bu hayatı ise bir sınav senin intihar edip emete hıyanet etmek yerine genede şükür Allahım diyip tevekkül etmen lazım. Belki senden kötü durumda olanları var. Ve inanki intihar etmek seni cennete değil cehenneme götürür ve kabirde azap çekerken düşünürsünki benim ne güzel bir hayatım varmış neden Allahın emanetine ihanet ettim diye. O yüzden şükür et dua et yaşamana bak 17 yaşına kadar gelmişin dayanmışsın gene güzel bir işin olur inşallah paranı kazanır ablanla beraber güzel bir hayat sürersin dediklerimi sakın yabana atma. Belki yalandır bilmiyorum insanları kandırıyorsundur o senin günahın benim söyliyeceklerim bu kadar. Bide hiçbir firma 18 yaş altı almaz diye bir şey yok 18 yaş altı ağır çalıştırılamaz 15 yaş altı ise sanat vs işlerde çalışabilir.
Burger king, bim, A101 gibi firmalar için 18+ olman lazım.
Firma  dışında iş yok sanki.
Ya adam konuya burger king, bimde filan çalıştım yazmış, okumadan ileti kasmak için alıntıladığın için farkında değilsin.
hıhı evet oynamadığım sunucuda ileti kasıyorum.

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54
Toplam oynama: 83 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #71 : 23 Eylül 2020, 12:18:02 »
Eğer dediklerin doğruysa Allah yardımcın olsun eğer şu an hayttaysan sana bir tavsiye Allah Teala sana canı emanet vermiş bu hayatı ise bir sınav senin intihar edip emete hıyanet etmek yerine genede şükür Allahım diyip tevekkül etmen lazım. Belki senden kötü durumda olanları var. Ve inanki intihar etmek seni cennete değil cehenneme götürür ve kabirde azap çekerken düşünürsünki benim ne güzel bir hayatım varmış neden Allahın emanetine ihanet ettim diye. O yüzden şükür et dua et yaşamana bak 17 yaşına kadar gelmişin dayanmışsın gene güzel bir işin olur inşallah paranı kazanır ablanla beraber güzel bir hayat sürersin dediklerimi sakın yabana atma. Belki yalandır bilmiyorum insanları kandırıyorsundur o senin günahın benim söyliyeceklerim bu kadar. Bide hiçbir firma 18 yaş altı almaz diye bir şey yok 18 yaş altı ağır çalıştırılamaz 15 yaş altı ise sanat vs işlerde çalışabilir.
Ya adam konuya burger king, bimde filan çalıştım yazmış, okumadan ileti kasmak için alıntıladığın için farkında değilsin.
farkındaysan forumdasın

Çevrimdışı Astra0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #72 : 23 Eylül 2020, 12:19:54 »
farkındaysan forumdasın

Adam akılı dursana sen ya her yorumunda tartışma çıkartırıyorsun.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #73 : 23 Eylül 2020, 12:20:26 »
kardeşim öteki dünya var da, sen sabırla, Hasbünallahü ve Nimel Vekil diyerek göğsünü gereceksin.
İntihar çözüm değil, sen dünyada çektiğin sıkıntıların mükafatını ahirette görürsün.
Ama babandır, karşı gelme, hakkı vardır. Bir şeyi yaparken iki defa düşün.
Allah c.c sana, senin şah damarından daha yakındır. Seni asla yalnız bırakmaz. Her şeyi görür ve işitir. Allah'a sığın, intihardan sakın. İntihar çözüm değil.

Çevrimdışı Hu$tla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Eylül 2020, 15:21
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
« Yanıtla #74 : 23 Eylül 2020, 12:26:13 »
YALAN OLDUĞU ŞURDAN BELLİ

ÇOCUK DİYORKİ 17 YAŞINDAYIM BİM BURGER KİNG'TE FELAN ÇALIŞTIM DİYOR

18 YAŞ ALTINI HİÇBİR İŞE ALMAZLAR ALIRLARSA FİRMA AĞIR CEZA ALIR

ARKADAŞLAR KENDİNİZİ ÜZMENİZE GEREK YOK YALAN !
16 yaşından itibaren stajyer olarak bu tarz yerlerde çalışabiliyorsun, araştırmanı tavsiye ediyorum.Aama şimdi değişmişmidir bilmiyorum.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #75 : 23 Eylül 2020, 12:28:49 »
Keşke böyle şeyleri yazarken hikayeyi, 4 kere okuyup yazmış olsaydın.

Konu iyice garipleşmiş, kilitlenmesi daha iyi.