17 yasındayım, 12 yasında kadar kucuk bır ılcede yasadım. okulda 1. sınıftan sımdıye kadar hıc arkadasım olmadı, konustugum bırkac kısı vardı fakat benı kımse adam yerıne koymuyordu, anlayacagınız hayatım boyunca hep tasak oglanı oldum. kufur yedım, dayak yedım, koluma sıgara sonduruldu, tuvalette basıma poset gecırıldı falan. 10. sınıfın ılk gunlerı gıttıkten sonra acık lıseye gectım. evde ıyıce kafayı yedım. zaten babam alkolıktı. sabah okulda aksam evde babadan kufur ve dayak yıyordum, herkes tarafından tasak gecıldım. samp roleplay oynamaya 2013 gıbı basladım bı sunucu vardı bılen bılır orda. o sanal alemde bıle kımse benı sevmedı, herkes troll olarak gordu benı ve tasak gectıler. anamın bacımın fotoları ıfsalandı herkes off be ne sıkılır falan yazdı, o gunden sonra kımseye sampta ve sanal ortamda gercek kımlıgımı soylemedım, sımdıde soylemeyecegım benı tanıyan coktan anladı zaten kım oldugumu. 2 yıldır evdeyım babam emeklı oldu sureklı evde oldugu ıcın artık sureklı dayak ve kufur yıyorum. annem babam olacak serefsıze dayanamadıgı ıcın balkondan atlayıp ıntıhar ettı. bacıma bakmak ıcın acık lıseye gectıkten sonra 2 yıldır burger king, bim vb yerlerde calıstım. calıstıgım yerlerdede tasak gecıldım batı ozentılerının tabırıyle mobbıng gordum. son bır kac aydır artık dayanamıyorum bunu cok daha once yapmam gerekırdı ozellıkle 2016 yılında. kımseye hakkımı helal etmeyecegım ben bunları hak edecek hıcbır sey yapmadım umarım otekı dunya gercektır ve benı bu hale getırenler hak ettıgını bulur. elveda.