Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çukur izleyip etkisiyle rinaya girenler

Başlatan Togii, 22 Eylül 2020, 19:05:22
Okunma sayısı 2036 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BlooDyKiller

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2022, 18:09
Toplam oynama: 5 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Çukur izleyip etkisiyle rinaya girenler
« Yanıtla #40 : 25 Eylül 2020, 00:48:32 »
Bunu gerçekten anlamıyorum bir oyun oynuyoruz arkadaşlar siz Dm atıp /s"X *censored*(küfür var burada)" tarzı şeyler yazdığınızda elinize bir şey geçmiyor sadece şikayet yiyip dm sicili ekleniyor gerçek hayatta kimse size diz çökmüyor veya mafya babası olarak kabul edilmiyorsunuz bunlar gerçekten komik, böyle videolar yapmayın bunları bırakın insanlar platformda Dmci değil rolcü diye bahsetsin sizden yapacağınız her ney varsa rol ile yapın lütfen.

Atılan cezalar ne kadar caydırıcı olursa insanlar bir o kadar gelip sunucuya kafa dağıtmak, dm atmak için gelmeye devam edeceklerdir. Dediklerinde haklısın, ama bu DM olayının önüne geçilmesi için katı kurallar uygulanması lazım. Medium-RP deyip düşük ceza atılıyor ihlallere. Aslında çoğu kişinin rol bilgisi var, dm atmak-trollemek için girdikleri bariz.  Rol bilgisi olmayanlarda DM atan, trolleyen kişilere uyuyor.

Rol öğrenmek isteyen, Medium-RP'e giren adam DM atmaz, sürekli olarak agresif yapıp küfür etmez. Öğrenmeye çalışır, sakin takılır. Kimin rol öğrenip-öğrenmemeye çalıştığını fark edebilmek kolay. Bir adam biliyorum-tanıyorum; Rol bilgisi düşük, çoğu zaman Idlewood'da boombox'tan müzik açıp /smoke 2 atıp, gelenlerle takılıyor, rol öğrenmeye çalışıyor. DM amaçlı kişiler ise, böyle rol öğrenmeye çalışanlara kışkırtıp güvenli bölgeden çıkartıyor, vurup kaçırıp gasp ediyor. Adam sunucuya yeni başlamışsa, pek bir bilgisi yoksa sunucuyla alakalı şikayet bile açamıyor. Bir yetkili bunu fark ettiğinde adama maks. uyguladığı 90-150dk (bu trollingten gördüğüm süre.)

Forumda bile "a*k,  si*erim" tarzı küfürlere hiçbir işlem uygulanmıyor. Herkes rahat, kafasına göre takılıyor. Forum Oyunlarında sürekli bel altı muhabbetler dönüyor, bunlara karşı bir eleştiri yaptığımızda yaşı küçük olanlar hemen saldırıyor "boş yapma agzını yuzunu sr*m" bu bir örnekti.

Genel olarak çoğu kişinin üslubu bozuk, katı kurallar olmadığı için herkes rahat takılıyor.

Burada dediklerim; yönetimi ve sunucuyu kötüleme amaçlı değildir. Sadece olanı söylüyorum. Katı kurallar getirilmeli, çok rahat takılıyor insanlar. Sürekli olarak DM atan kişilere direkt kalıcı yasaklanma uygulanmalı. Yönetim ekibinde bulunan kişiler genel olarak forumdaki tavrını biraz ciddileştirmeli. Herkese karşı çok samimi takıldıklarını düşünüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Hill Lv.23
Son giriş: 23 Ağustos 2021, 05:17
Toplam oynama: 125 gün, 4 saat
« Yanıtla #41 : 25 Eylül 2020, 01:12:09 »
Spoiler:
Bunu gerçekten anlamıyorum bir oyun oynuyoruz arkadaşlar siz Dm atıp /s"X *censored*(küfür var burada)" tarzı şeyler yazdığınızda elinize bir şey geçmiyor sadece şikayet yiyip dm sicili ekleniyor gerçek hayatta kimse size diz çökmüyor veya mafya babası olarak kabul edilmiyorsunuz bunlar gerçekten komik, böyle videolar yapmayın bunları bırakın insanlar platformda Dmci değil rolcü diye bahsetsin sizden yapacağınız her ney varsa rol ile yapın lütfen.

Atılan cezalar ne kadar caydırıcı olursa insanlar bir o kadar gelip sunucuya kafa dağıtmak, dm atmak için gelmeye devam edeceklerdir. Dediklerinde haklısın, ama bu DM olayının önüne geçilmesi için katı kurallar uygulanması lazım. Medium-RP deyip düşük ceza atılıyor ihlallere. Aslında çoğu kişinin rol bilgisi var, dm atmak-trollemek için girdikleri bariz.  Rol bilgisi olmayanlarda DM atan, trolleyen kişilere uyuyor.

Rol öğrenmek isteyen, Medium-RP'e giren adam DM atmaz, sürekli olarak agresif yapıp küfür etmez. Öğrenmeye çalışır, sakin takılır. Kimin rol öğrenip-öğrenmemeye çalıştığını fark edebilmek kolay. Bir adam biliyorum-tanıyorum; Rol bilgisi düşük, çoğu zaman Idlewood'da boombox'tan müzik açıp /smoke 2 atıp, gelenlerle takılıyor, rol öğrenmeye çalışıyor. DM amaçlı kişiler ise, böyle rol öğrenmeye çalışanlara kışkırtıp güvenli bölgeden çıkartıyor, vurup kaçırıp gasp ediyor. Adam sunucuya yeni başlamışsa, pek bir bilgisi yoksa sunucuyla alakalı şikayet bile açamıyor. Bir yetkili bunu fark ettiğinde adama maks. uyguladığı 90-150dk (bu trollingten gördüğüm süre.)

Forumda bile "a*k,  si*erim" tarzı küfürlere hiçbir işlem uygulanmıyor. Herkes rahat, kafasına göre takılıyor. Forum Oyunlarında sürekli bel altı muhabbetler dönüyor, bunlara karşı bir eleştiri yaptığımızda yaşı küçük olanlar hemen saldırıyor "boş yapma agzını yuzunu sr*m" bu bir örnekti.

Genel olarak çoğu kişinin üslubu bozuk, katı kurallar olmadığı için herkes rahat takılıyor.

Burada dediklerim; yönetimi ve sunucuyu kötüleme amaçlı değildir. Sadece olanı söylüyorum. Katı kurallar getirilmeli, çok rahat takılıyor insanlar. Sürekli olarak DM atan kişilere direkt kalıcı yasaklanma uygulanmalı. Yönetim ekibinde bulunan kişiler genel olarak forumdaki tavrını biraz ciddileştirmeli. Herkese karşı çok samimi takıldıklarını düşünüyorum.
Paintball sistemi boşa mı var kardes??????????????????????????

Çevrimdışı weareblessed

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 12:32
Toplam oynama: 247 gün, 16 saat
Rhea Adkins Lv.31
Son giriş: 17 Ocak 2024, 17:40
Toplam oynama: 2 gün, 23 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 03:03
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #42 : 25 Eylül 2020, 01:12:27 »
hera clıente sıfırbır ve cukur ızleyenlerı tespıt etme getırmelı bence

Çevrimdışı TayipxD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Ocak 2022, 12:07
Toplam oynama: 83 gün, 15 saat
« Yanıtla #43 : 25 Eylül 2020, 02:04:09 »
S1F1R B1R, Cukur gıbı dızılerı ızleyenler tespıt edılırse banlanmalı, en azından cukur veya sıfır bır rolu yapanlara agır ceza verılmelı.

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
« Yanıtla #44 : 25 Eylül 2020, 10:14:45 »
Bu sorun 2019 ve 18den beri var ve yönetim bunu bildiği halde bir şey yapmamaya devam ediyor  :(

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 25 Eylül 2020, 19:37:30 »
Hera bunlar gibi uğraşanlar yerine şu ileti kasan kitleye bir şey yapmalı, forumun anasını siktiler.
eyv

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı