Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

DM'yi %79 engelleyebilecek öneri

Başlatan Falconn, 20 Eylül 2020, 22:40:08
Okunma sayısı 2014 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Ynt: DM'yi %79 engelleyebilecek öneri
« Yanıtla #70 : 22 Eylül 2020, 14:04:10 »
Hayır... Tek taraflı dağıtım tek taraflı güç meydana getirir. Tekelciliğe hayır çoğulculuğa evet. Krallık değil cumhuriyet istiyoruz.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #71 : 22 Eylül 2020, 14:06:37 »
maddi çok sıkıntı olacağını sanmam yazmışsın da sunucunun gelir kaynağının çoğu vip satışlarından geliyor
Kendi kararları birçok kişi DM attı diye gidip sunucuyu kötüleyenler için açtım ben bunu. Daha fazla mesaj yazmayacağım, her şeyi anlattım desteklemeyenlere ve destekleyenlere ilgileri için teşekkür ediyorum. Dediğim gibi cezayı 1 yıldır artırdıkça artırıyoruz bir şey değişmiyor o kişiler hala alt tab atıp geri gelip afk bırakıp para kasıp silah alıp tekrarlayacaklar. Sicili DM ile kabarmış kişiler kastımdır. Caydırıcı olan tek şey güç ve imkan.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
« Yanıtla #72 : 22 Eylül 2020, 14:08:29 »
https://prnt.sc/ulqjsr
Ajanlık için demedim gülüm, il-legaller o birliğe girmeye çalışacak anlamında söyledim. İki saydığım maddeden ajanlığa takılmak dikkatimi çekti, sorduklarıma mantıklı bir çözüm bulunmaz bence. Onun için desteklemiyorum.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #73 : 22 Eylül 2020, 14:10:08 »
maddi çok sıkıntı olacağını sanmam yazmışsın da sunucunun gelir kaynağının çoğu vip satışlarından geliyor
Kendi kararları birçok kişi DM attı diye gidip sunucuyu kötüleyenler için açtım ben bunu. Daha fazla mesaj yazmayacağım, her şeyi anlattım desteklemeyenlere ve destekleyenlere ilgileri için teşekkür ediyorum. Dediğim gibi cezayı 1 yıldır artırdıkça artırıyoruz bir şey değişmiyor o kişiler hala alt tab atıp geri gelip afk bırakıp para kasıp silah alıp tekrarlayacaklar. Sicili DM ile kabarmış kişiler kastımdır. Caydırıcı olan tek şey güç ve imkan.
sicilde 15-20 dm olan kişiyi banlamak için birinin ticket açmasını beklememesi gerekiyor yönetimin, kişide 1 ay içerisinde 6-7 dm sicili varsa sürekli sicilden ban yemesi gerekiyor. silah satma olayı gelirse vip ve dm atmayanlar için sıkıntı olacak

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #74 : 22 Eylül 2020, 14:16:51 »
Yorumları biraz daha okudum, millet amacımı sanki pd olup illegal kısma kin besliyormuş gibi anlamış konuyu. Sıkılmadınız mı realistiğe 3 yıldır aykırı olan sistemin suistimal edilmesinden? Ben de illegal oldum ve gidip de "f*ck lspd" "****ler/lar s**er" demedim. Onaylı hoodlarda biz de CK olmamak için devriye rotamızı değiştirip, illegal olan OOC olarak illegal iş yaptığını bildiğimiz bölgeye gidip kişileri tutuklamadıysak onların da racon kesmesi ve sebepsizce ateş açmaması lazım. Biraz objektif, sadece PD SD değil ama; diğer kişilerden de bıkıldı.

Konu daha fazla "Sunucuyu kötüleme" "Ayrımcılık" "kin besleme" durumuna gelmeden kitlenmeli. Öyle de yapıyorum, yöneticiler arşive alacağı zaman buraya sonucu ve nedenini de yazsın lütfen. Hadi Allah'a emanet olun sanal ortam olduğunu unutmayın.