İllegal rol yapan arkadaşlarıda düşünmek gerekiyor, aktif olarak 650-700 çeken bir sunucuda silah akımını bir kişinin veya bir kaç kişinin elinden yapmak ne kadar mantıklı? DM'e ancak sert ve katı jail veya ban gibi şeyler ile önüne geçilebilir, DM atmayan güzel bir şekilde illegal rol yapanların payı nerede? DESTEKLEMİYORUM.
İllegalin sadece silahtan ibaret olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. İllegal sadece silahtan ibaret değildir. En çok destek gören mafya oluşumlarına baktığınızda, üyelerin silahtan bile bahsetmediğini fark edeceksiniz. İllegallerin payı geniş düşüncedir, DM ihlalinin cezalarının artırılması hatta isterseniz DM atana ban atın fakat yine de sunucu zarara girer. Benim dediğim yöntemle illegaller aklını kullanarak da rollerini sürdürebilir. Sürekli sizi takip eden ve sürekli sizi sebepsizce yaralayıp bazen 180 saniye bekleten kişilere sadece cezanın yeterli olacağını düşünüyorsanız düşünedebilirsiniz.
Ufak bir bilgi geçeyim çünkü herkes sanki 1 kişi teker teker dağıtacakmış gözüyle olaya bakıyor. Gerçek hayattasınız, bir grubunuz var ve grubunuzla illegal faaliyetler gerçekleştireceksiniz. Adamın birisi gelip sizden silah almak isteyecek gerçek dışı bir biçimde. Dedektif olabilir, ajan olabilir vesaire. Gerçek hayatta ruhsatsız silah barındırınca yüksek süreli hapis cezası alırsınız. Gerçeği hesaba kattık, adama neden silah satasınız? Uyuşturucu satın? O adam mutlaka bir grupta olmaya çalışır ve silahı edinir. İstesem 2 dakikada silah kaparım fakat durumumdan dolayı almıyorum.
En azından şöyle olabilir; birlik moderatörü gibi bir kişi birliklerle IC olarak ağ kurar, belirli bir senaryo ile
BİRLİKLERE TOPLU SİLAH DAĞITIMI sağlar. Maksimum 14-15 silah dağıtılır ve 20 kişiden sadece kıdemlilere gider.
Bir iş yapılmadığı sürece imkansız görünür.
vip üyeliği insanların çoğunluğu silah ticareti için alıyor, sunucuda ciddi bir maddi açık olur. Bu kadar adamı kalkındıracak bir makineyi almak ise dünyanın parası yani bu ar-ge imkansız
Sunucu yöneticileri VIP için DM'yi engellemeyecekse kendi kararları. Maddi çok sıkıntı olacağını sanmam fakat olur diye reddediliyorsa yaptıklarının mantıksız olduğunu savunurum.
Polisler ne yapacak? Herkes silah satan birliğe girmeye çalışacak. DM'yi azaltmak yerine user azaltır, desteklenmedin.
Ajanlık yok sunucuda ama sen bilirsin.
illegaller silahlı rollerde ekmek mi yesin? Bence saçma olur, desteklemiyorum.
İllegaller aklını silah olarak kullanabiliyorsa ekmekten vazgeçer.