Olayın hala bir ideolojiye inanmak veya belli sebeplerden ötürü bir tarafı tutmak vb. olduğunu zannedenler var herhalde, onlar için ufak bir açıklama yapayım. Şayet gelecekte zaman makinesi icat edilirse 2017'ye gitmenizi ve malum tanıtımın 150. sayfalarına bakmanızı öneririm. Sadece geçmişi yad ediyoruz ve o dönemdeki komik olayları anıyoruz. Aradaki ironileri anlamamanızı, Hitler fotoğrafını ilk paylaştığımız andan itibaren bazı kişilerin her paylaşımı üzerine alınmasını ve olayı taraf tutup kapıştırmaya çevirmesini anlıyorum.
Bu hitler mevzusunun nerden çıktığını sende bende biliyoruz burayı manipüle etmeye gerek yok imalı konuşmaya da gerek yok. İçinde benim ve şu an oyuna devam edenlerin de bulunduğu 6 ay öncesinde kural ihlali neticesinde oluşmuş bir şeyde itirazımız olmadığı için role dökmeniz hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor ne benim ne de arkadaşların umrunda bu durum ki attığın ss lerin tamamı kendini tekrar eden farklı perspektifteki ssler bu konuda "yok şundan düştük bundan düştük" demiyorum olayın içinde olan kişilerin bilmesi yetiyor. Ne için yazdığımı hiçbir şekilde en ufak zerresini bilmediğiniz "tik tak" yazısına ithafen click clock adı altında bunu atıyorsun sonra efendi hazretleri cevap vermemem için kitliyor tanıtımını, hiçbir şekilde sansürlü olsun veya olmasın sizi en ufak ilgilendiren mühim bir durum olmadığı sürece "anıları tazeleyelim wqlekasedpajks" adı altında saçma sapan ssleri birleştirtip sana "attırıyorlar". Birlik tanıtımlarının malum şahsın yönetimindeki dönemin kirli konuşmalarınıda biliyoruz ve o kayıtları bekletiyoruz. Uğraşacak insanlar arıyorsanız kendinize sizin deyiminizle sözde "OOC Kin" yapan bizlere ooc bir biçimde değil IC bir şekilde başlatmaya çalışın. Vur kaç işiyle olmuyor o iş, daha iki üç hafta öncesinden başka platformda ayrı burada ayrı davranmaya da gerek yok. Rollerde başlıyoruz, ediyoruz, hazırız, gidiyoruz ibareleri kullanıp yerinizde saymayın arkadaşlar. Birlik savaşı açtınız çekildiniz bitti, tanıtımda gönderme yapmak etik değil. Bu mevzuya cevap dahi vermek istemiyorum iyi roller.