https://www.upload.ee/image/12551154/hazirliklar.png
Olayın hala bir ideolojiye inanmak veya belli sebeplerden ötürü bir tarafı tutmak vb. olduğunu zannedenler var herhalde, onlar için ufak bir açıklama yapayım. Şayet gelecekte zaman makinesi icat edilirse 2017'ye gitmenizi ve malum tanıtımın 150. sayfalarına bakmanızı öneririm. Sadece geçmişi yad ediyoruz ve o dönemdeki komik olayları anıyoruz. Aradaki ironileri anlamamanızı, Hitler fotoğrafını ilk paylaştığımız andan itibaren bazı kişilerin her paylaşımı üzerine alınmasını ve olayı taraf tutup kapıştırmaya çevirmesini anlıyorum.
Bu hitler mevzusunun nerden çıktığını sende bende biliyoruz burayı manipüle etmeye gerek yok imalı konuşmaya da gerek yok. İçinde benim ve şu an oyuna devam edenlerin de bulunduğu 6 ay öncesinde kural ihlali neticesinde oluşmuş bir şeyde itirazımız olmadığı için role dökmeniz hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor ne benim ne de arkadaşların umrunda bu durum ki attığın ss lerin tamamı kendini tekrar eden farklı perspektifteki ssler bu konuda "yok şundan düştük bundan düştük" demiyorum olayın içinde olan kişilerin bilmesi yetiyor. Ne için yazdığımı hiçbir şekilde en ufak zerresini bilmediğiniz "tik tak" yazısına ithafen click clock adı altında bunu atıyorsun sonra efendi hazretleri cevap vermemem için kitliyor tanıtımını, hiçbir şekilde sansürlü olsun veya olmasın sizi en ufak ilgilendiren mühim bir durum olmadığı sürece "anıları tazeleyelim wqlekasedpajks" adı altında saçma sapan ssleri birleştirtip sana "attırıyorlar". Birlik tanıtımlarının malum şahsın yönetimindeki dönemin kirli konuşmalarınıda biliyoruz ve o kayıtları bekletiyoruz. Uğraşacak insanlar arıyorsanız kendinize sizin deyiminizle sözde "OOC Kin" yapan bizlere ooc bir biçimde değil IC bir şekilde başlatmaya çalışın. Vur kaç işiyle olmuyor o iş, daha iki üç hafta öncesinden başka platformda ayrı burada ayrı davranmaya da gerek yok. Rollerde başlıyoruz, ediyoruz, hazırız, gidiyoruz ibareleri kullanıp yerinizde saymayın arkadaşlar. Birlik savaşı açtınız çekildiniz bitti, tanıtımda gönderme yapmak etik değil. Bu mevzuya cevap dahi vermek istemiyorum iyi roller.
Eğer eski mevzuları bilen bir arkadaşınız varsa paylaşımı kendisine sorabilirsiniz, veya bizzat bana gelin ben size açıklayayım. Paylaşımları en başta üzerinize alınmanız, bizim Nazi tarafını maskot olarak belirlediğimizi sanmanız ve daha ortada dönmüş bir rol bile yokken açıklamalar yapmanız, sovyetleri ve geçmiş tarihi atarak karşılık vermiş gibi yapmanız zaten komikti. Tik tak yazısına ithafen click clock mu? "Geç kaldılar" paylaşımını, o dönemde yapılan savaşı bilmemeniz ve oradaki göndermeyi anlamamanız gayet doğal ona bir şey diyemem fakat onları geçersek click clock paylaşımını bundan 7 ay önce de yaptık zaten. Dikkat ettiğiniz zaman "v2" de yazıyor orada, bunu da mı fark etmediniz de paylaşımı kendi üzerinize alındınız? Ek olarak ekran görüntülerinin birbirini tekrar ettiğini düşünüyorsanız ilgili kişilerden bizim adımıza izin alın ve sansürsüz görüntüleri de paylaşalım. Click clock paylaşımlarınınn savaş öncesi yapıldığını bilmemenizi, haliyle bunu bizim şu an savaş hazırlığı içinde olmamızla bağdaştıramamanızı da anlıyorum. Tanıtım cevap vermemeniz için değil, bir nevi clickbait bazında gören kişi sayısı daha çok olsun siye kilitleniyor.
Diğer bir konuya gelirsek ki bu kişisel olarak beni ilgilendirdiğinden farklı bir paragraf altında yanıt veriyorum, ben 1 aya yakındır rol yapmıyorum. Kaldı ki illegal rollerden de ayağımı çekme kararı almıştım fakat kısıtlamaların yeniden gelmesi, arkadaşlarımın geri dönmesiyle ben de ekibimi kurup rollere katılık sağlama kararı aldım. Bu bağlamda bir devam ediyoruz paylaşımı yaptım ki bunu her oyunu bırakıp yeniden başladığımda yaparım. Üzerinize niye alındınız anlamadım. Kimseye diğer mecralarda farklı ve burada farklı davranmam. Eğer farklı bir platformda çözüm odaklı konuşmuş olmamı ve bazı konularla ilişkin özür dileyip bazı yanlış anlaşılmaları tartışarak açıklığa kavuşturmamızı farklı bir davranış olarak gördüyseniz buna bir şey diyemem çünkü insanlarımız medeni değil, bu tip davranışlara yabancı olmanızı anlayabiliyorum. Hele ki yanınızda en ufak bir tartışmayı bile kavgaya çevirip ana avrat kayan adamları bulundururken.
Bu konuyla ilişkin forumda polemiğe girmeye gerek yok, keza Discord adresim herkese açık ve ulaşılabilir bir durumda. Herkese keyifli roller.