onu bunu boşverinde herşeyden vazgeçtim ben Atatürk gibi bir adamın yönettiği Türkiyede yaşamak isterdim 
Bende osmanlının yönettiği bir türkiyede
Osmanlı devletinde yaşamak isterdim.
Keşke şunu söyleseydin "Keşke lale devrinden önce dünyaya gelseydim"
Şimdi neden diyeceksin?
İngiliz ajanlarının kol gezdiği, bağımsız bir yönetimi olmayan ve çift başlılığın hüküm sürdüğü. Çeşitli ülkelere kapitilasyon tanındığı ve ülkenin ordusunun bile eskisi kadar güçlü olmadığı bir ülkeyi devam ettiremezsin.
İmparatorlukların dönemi bitti tabi ben osmanlıya imparatorluk değil "Devlet-i Aliye" diyorum, 21`inci yüzyılda bir imparatorluk hayatta kalamaz. Dünya savaşlarının amacı düzenleri yıkmaktır, malesef 1 dünya savaşındada İmparatorluklar yıkıldı çünkü bu olmak zorundaydı. Ama tabi ben "Fahişe" kelimesinin bile kullanılmadığı çünkü buna layık bir kadının olmadığı Osmanlıda yaşamak isterdim. Onur ve Namus kavramlarının gerçek olduğu osmanlıda, yani gerçek dünya lideri olan Osmanlıda yaşamak isterdim. Ama 21 yy`da değil. Atatürk`te zaten bunun farkında olduğu için CUMHURİYET`i seçti. çünkü Cumhuriyet`in ilkeleri halka dayalıdır Halk ne isterse o olmalıdır, ama günümüzde bu düzende bozulmaya başladı çünkü ana ilkelerinden dışarıya çıktı, Halk hipnotize edilerek yani gerçeklerin dışına çıkarak oy veriyor ve bunun sonu bir devrinde sona ermesi oluyor yani 3 dünya savaşında bu düzende değişecek tabi dünya diye biryer kalırsa.