3-) Swatlar devriye atıyor. Şunu bir anlamamakta ısrarlılar SWAT'lar devriye atamaz, operasyon olduğunda atarlar. Ticket açmıştım bu konu hakkında attıkları videoları görseniz, benim dediğimi haklı çıkarır nitelikte.
4-) Sniper'i yoldan geçen her polise vermişler, neyse versinler önemli değil. Polisler suçlu dibinde Sniper ile vuruyor. Sniper'in nasıl bir silah olduğunu bilmiyorlar sorunca "Nabza göre şerbet" derler.
5-) Oyunları yönetimin elle dolandırması bak burasıda çok güzel. Eskiden böyleydi şuan bilmiyorum hala böyledir ama ARGE bile açmıştım. Şimdi Kefalet dakika başı 300 dolar üzerinden hesaplanıyor. Ancak zamanın yönetimi (Hala aynı yönetim) hatalı IC jail işlemlerine 150$ dolar üstünden kefalet ödenmesini kabul ediyor ona göre işlem uyguluyorlar. Şimdi sunucuda anlama konusunda bir sıkıntı var aynı ARGE'yi anlayamamışlardı, iki üç kere detaylı yazdım. Sen 90 dakika hapse giriyorsun, normalde 60 dakika girmen lazımdı. 30 dakika fazla girdin yani. Kefalet ücretin 30 dakika ÇARPI 300$, 9000 dolar yapar. Sana 30 dakika ÇARPI 150$ dolardan hesaplıyorlar. 4500$ dolar veriyorlar. Mağduriyetin karşılanmıyor. Bergy'e ticket açıyorum, bir hata var diye, "Lütfen" diyor. Neyse ARGE açıyorum diyorum redediliyor, Ticketten neden red olduğunu soruyorum, öyle uygun gördük mü ne tarzında cevap veriyorlar, Hera yanlışsa düzeltir, tam hatırlamıyorum eski bir olay.
6-) Yönetimin kural tanımazlığı, şimdi kurallarda yazmayan durumlardan uyduruktan işlem uyguluyorlar. Forumda da geçerli, oyunda da. Fast-RP kuralı ortada yokken rolü falan fast geçebiliyorsun. Daha bir çok olay varda, foruma erişemiyorum.
7-) PD'in eleştirmeme neden olan bir şeylerden, şimdi PD yaralı duruma düşer adam hemen kelepçe takar arkasına PD kelepçeleniyor(Bunun bir açıklaması var da mantıklı mı siz karar verin) neyse adamı araca attın, hastaneye daha gelmeden yaklaşınca, /do Aktif LSMD yok fast-rp tedavi? /do + hoop tekrar çatışmaya gidelim. Adam hastaneye bile bakmadı, içeride doktor olduğu halde bunu yapan PD vardı. Ceza da almıyor.