Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fonollosa Crime Family

Başlatan Yumurta, 30 Ağustos 2020, 20:56:02
Okunma sayısı 7921 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yumurta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2021, 18:13
Toplam oynama: 37 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Fonollosa Crime Family
« : 30 Ağustos 2020, 20:56:02 »
Fonolossa Crime Family

Fonolossa Family Adındanda anlaşılacağı üzere Aile içerisinde kurulmuş bir oluşumdur. Kurucuları Thomas Fonollosa,Salvatore Fonollosa,Luis Fonollosa'dır.

1990 yılında Sicilya adasında tamamen hakim olan ve her geçen gün daha da güçlenerek gelişen tek sektör ‘şiddet ve suç’ sektörü olduğu görülür. Çünkü gizli cemiyetler istediklerini yapabilecek kadar güçlü idiler.
İşçilerin gelirlerini paylaşmaktan, suçluları ve toplumdan dışlanmışları korumaya kadar yaptıkları bütün işler İtalyan hükümet raporlarında da ifade edilir.
Sicilya Mafyasına katıldıklarında kendilerinden Aile adına bir kişi öldürmelerini istediler, çaylakları böyle kabul ediyorlardır.
İlk önce bunu kardeşleri Luis kabul etmemiş ancak başka seçenekleri olmadığı için,kuzenleri olan Leonardo'yu vahşice öldürüp kameraya çekmişlerdi. Kamerayı mafya mensuplarına vermiş ve ilk aşamayı geçmişlerdi. İkinci olarak Aile içi yemin töreni;
Thomas,Salvatore ve Luis kardeşlere bir gün verdiler o gün içerisinde belirli mafya mensupları toplanıp yemin töreni yapıcaklardır. O gün geldi çattı kardeşler güzel elbiselerini giymiş ve buluşma noktasına gitmişlerdir.
Beş mayfa mensubu onları karşılamış ve onları birer sandalyeye oturtmuş gözlerini bağlamışlardır.O sırada şu sözler duyulmuştur. Ben ve tüm kardeşlerim aile üzerine yemin ederiz.Yemin töreni bitince, onlara artık Sicilya mafyasına asker rütbesinde olduklarını söylemişlerdir.
Standart bir mafyanın yaptığı herşey burada yapılıyordu.Kumar,yolsuzluk,uyuşturucu ticareti,İnsan kaçakcılığı gibi daha bir çok şey. Fonollosa kardeşler bu mafya içerisinde 10 yıl kadar çalışmışlar  Saygınlıkları ve paraları azımsan miyacak şekilde artmıştır.
2000 yılının kış gecesi Silah ticareti için bir sevkiyat yapılıcaktı, bu sevkiyata Fonollosa kardeşlerde katımıştı. Karşı taraf ile anlaşma yapılıp konuşulurken Swat ekipleri tarafından baskına uğramışlardır.
Mafya ve polis arasında ağır bir çatışma çıkmış ancak sayıcı üstün olan polisler savaşı kazanmıştır.Bu çatışmada kardeşleri Salvatore Ağır yaralanmış, diğer kardeşler polis tarafından içeriye alınmıştır.Polisler kardeşlerinin kurtarılmayacağını söyleyip kardeşleri derinden üzmüştür.
Kardeşleri Salvatore'de iyileşmiş hapishaneye atılmıştır.Tabikide mafyanın kolu uzun olduğu için 5 yıl sonra 2005 yılında çıkmışlardır ancak Fonollosa kardeşler hapishane çok düşünmüş ve akıllanmışlardır.Artık mafya için çalışmayacaklardır ama bu çok zor olucaktır. Mafya üzerine Yemin ettikleri için mafya peşlerine düşücek ve infaz ediliceklerdir.
Bu yüzden ülkeden profösyönelce kaçış planı hazırlamışlardır. Rotalarında Los Santos vardır.Mafya içerisindede bir kaç adam toplayıp tonlarca para ile uçak aracılığıyla Los Santos'a kaçmışlardır.
Kirli işlerden bıkmış bir kaç arkadaş ile soyadları olan Fonollosa olduğu için Fonollosa Crime Family adında bir Oluşum,bir kurum,bir kuruluş oluşturmuşlardır.Başlıca hedefleri Ülkede fakirliği azaltmak, işi olmayanlara Resmi dairelerde iş vermek ülkede her türlü illegel işe savaş açmaktır.İşinden ayrılan polisler ve bir çok ordu mensubunun'da katıldığı Fonollosa Family ülke bazında çokca tanınmış ve halk kahramanları olarak nitelendirilmiştir.
Los Santos içerisinde polis ile bir çok operesyona katılmış ve başarı ile sonuçlanmıştır.
Sokak çetelerinin Los Santos içerisinde uyuşturucu satmak için kullandığı yolları tespit edip polise bildirmişlerdir.
Günümüzde hala faliyetdedir.

Gerçekler Acıdır
? Evet işyerine gittiğimde ve tırlarda ki mallara baktığımda hiç de insan yardımına benzemiyordu. Malların arasına ufak paketler sıkıştırılmıştı. Açıp baktığımda ise silah mermileri ve parçalanmış silahları gördüm. O sırada bir ses duydum ve birisi bana kim var orada diye seslendi. Hemen saklanmıştım ve gelen bekçiydi. Elinde el feneri ile sağa sola bakıyordu, bir şeylerden şüphelenmişti. Bende çok korkmuştum ve hemen bir yere saklanmıştım. O duyguyu sizlere anlatamam, o korku, yakalarsa ne olacaktı, acaba bana ne yapacaktı? Babamdan dolayı belki de bir şey olmayacaktı. Bu konuyu babama açtım ve gece gittiğimi anlattım, kafamda çok şeyler vardı, biz ne iş yapıyorduk, ne işlere bulaşmıştık? Babam beni bir keresinde kenara çekti ve olayları bana bir bir anlattı. Şaşırmıştım, olaylardan haberim yoktu ve daha önce hiç böyle bir şeye bulaşacağımızı yada bulaştığımızı aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Artık her şeyini benimle paylaşıyordu. Bende artık merak olayı tamamen bitmişti, kendimi yükseklerde görüyordum. İşleri öğrenecektim ve kaliteli arabalara binecektim. Maddi durumumuz iyi olsa da daha fazla para gelecekti ve günümü gün edecektim. Babamda tamamen bizim içim çabalıyordu. Büyük sevkiyatı yapmışlardı ve patron çok mutluydu. Herkese prim veriyordu ve işlerini tamamen gizlilikle yürütüyordu. Sert bir adam olsa da ona hayranlık duyuyordum. Hayran olunmayacak gibi bir adam değildi.

Kaldığımız yerden devam...

Gerçekler Acıdır 2

? Belkide işinde en iyisiydi. İtalya'da sözü geçiyordu ve herkes ona saygı duyuyordu. Babamda onun tüm işlerini yürütüyor ve onu ayakta tutuyordu. Bir gün 3 tane adam geldi ve ofise patronu sordu. "Patron burada tok geç gelir" diye cevap verdim. Kendileri siyah bir zarf bıraktı ve açmadan ona iletmemi söylediler. Bende zarfı aldım ve çekmeceye koydum.

Patron geldiğinde ona ilettim ve odasına çekildi. Babama sorduğumda baba neden siyah zarf ve neden siyah takım elbiseli adamlar geldi diye. Babam bana cevap verdi "Öğreneceksin evlat" diye cevap verdi. Gerisini anlatmaya başladı. Bu büyük bir toplantı ve senede bir kez olur dedi. Mafyalar arası toplantıymış. İlk duyduğumda bir irkildim, bizim patron mafya imiş de haberimiz yokmuş. Bu kadar sert ve otoriter olduğundan belliydi aslında. Neyse konuyu fazla uzatmayacağım iş konusunun temelini anladınız ve kimlerin yanında çalıştığımı biliyorsunuz artık.

Thomas Fonollosa

İtalyanın Sicilya şehrinde dünyaya gelen Thomas ailenin ortanca çocuğudur.Sadece ilk okula gitmiştir.Daha çocukluktan işe başlamış Thomas sokaklarında bulunan bir Terzide işe başlamıştır.
2 yıl kadar çalışıp işten çıkmıştır.O dönem latinler tarafından yönetilen sokaklar uyuşturucu tacirleri ile doluydu.Sokak arkadaşları ile bir gün sokakta oyun oynarken, yanlarına en yakın arkadaşı gelmiştir.
Elini arkadaşlarına doğru açmış ve elindeki uyuşturucu göstermiştir.Aralarında şu sözler geçmiştir. 'Beyler deneyin çok iyi' Hep birlik te arkadaşın uzattığı uyuşturucuyu kullanmışlardır. Akşam eve geldiğinde yatağa yatmak için odasına çıktığında başının ağrıdığı fark eder,
Soğuk terler akıtan bedeni buz tutmuştu. Canı aşarı şekilde uyuşturucu çekmişti.Babasına bu olayı anlattığında babası çok kızmış, hemen hastaneye götürmüştür.27 yaşına geldiğinde pek çok işte çalışmış çıkmıştır. O sıralar boşta olan abisi ve kardeşi işsiz oldukları için Sicilya mafyasına katılmaya karar vermişlerdir.
Yakın bir arkadaşı Sicilya mafyası ile bir buluşma ayarlamıştır.Buluşma yerine varan Fonollosa kardeşler'e iki sınava tabi tutulacakları söylenmiştir.Bu iki sınavı geçtikten sonra Mafya içerisinde Asker rütbesiyle işe başlamışlardı. Yıllar sonra bir sevkiyatta polis baskınında yakalınmış ve hapise atmışlardır.Kolu uzun olan mafya sayesinde 5 yıl yatım çıkmışlardır.
Ancak hapishane içerisinde akıllanmışlardır. Mafyadan ayrılmalarının bedeli ölümdür Kötülükten bıkmış bir kaç adam ile profösyönelce bir plan hazılarlamış ve yüklü bir para ile Vice şehrine kaçmışlardır.
Burada soyadları  Fonollosa olan, Fonollosa Family adında bir oluşum,bir kurum, bir kuruluş kurmuşlardır.
Başlıca amaçları Fakirliği azaltmak, işsizlere resmi dairelerde iş vermek ve her türlü illegale savaş açmaktır.
Los Santos polis ile çok kez polis ile operasyonnlara katılmış ve başarı ile sonuçlanmıştır.
Günümüzde hala faliyetteler.

Salvatore Fonollosa

İtalyanın Sicilya şehrinde dünyaya gelen Salvatore ailenin ilk çocuğudur. İtalyan aksanıyla konuştuğu için söylediği kelimelerden bazıları anlışmamaktadır.İlk okul ve orta okulu italyada okuduktan sonra liseye başlamadan geçim sıkıntısı sebebiyle okul hayatını bırakmıştır.
Salvatore'nin okulu bırakması ilk yıllarda sıkıntı olmamıştı.Ancak babası'nında vefhatı üzerine Evde boş boş oturmasını doğru bulmadığı için kendi sokaklarında berberin yanında çırak olarak işe başlamıştır.3 yıl kadar berberde çalışmış ve ustalığa kadar çıkmıştır.Soğuk bir kış akşamı
kasadan para sızdırıldığı muhabbeti dükkan içerisinde dönmeye başlamıştır.Şüpheliler tek tek incelenmiş ifadeleri alınmıştır.Salvatorenin de ifadesi alındıktan sonra sebebi verilmeden işten çıkarılmıştır.Diğer kardeşleri olan Thomas ve Luis'de işsiz olduğu için sıkıntılı günlerin geldiğini düşünürler.
1 aylık iş bulma sürecinde çokca dükkana iş başvurusunda bulunmuş ancak geçmişteki hırsızlık olayından işe alınmamıştır.Kardeşleri ile birlikte o dönemler adı haberlerden düşmeyen bir mafya organizasyonuna katılmayı düşünmüşlerdir.Sicilya bölgesini tamamıyla ele geçiren bu mafyaya ulaşmak çok zor olucaktır.
Thomas'ın arkadaşı Sicilya mafyasının yerini bildiğini onları götürebileceğini söylemiştir.Mafya ile bir buluşma ayarlamıştır.Buluşmaya giden kardeşler'e 2 adet sınava tabi tutulacakları söylenir.Bu 2 sınavı geçen kardeşle Sicilya mafyasında asker olarak iş başlamıştır.
Zaman rütbeleri yükselen Fonollosa kardeşlerin, bir gün sevkiyat sırasında polis baskını sebebiyle içer alınmışlardır. Sicilya mafyasının kolu uzun olduğu için 5 yıl yatıp çıkmışlardır ancak içeride akıllanan kardeşler yüklü bir para ile Los Santos'a kaçmışlardır.
Orada kardeşleri ile soyadları olan Fonollosa adında Fonollosa Family adında bir oluşum,bir kurum,bir kuruluş kurmuşlardır.Başlıca icraaetleri yardım etmek, işsizlere iş vermek ve hertürlü illegal işlere savaş açmışlardır.
Los Santos zencilerin uyuşturucu ağını tesbit edip polise bildirmiş,Polisler ile çeşitli operasyonlara katılmışlardır.

Luis Fonollosa

İtalyanın Sicilya şehrinde doğan Luis ailenin en küçük çocuğudur.İlk okul ve Orta okula gitmiş Liseye ailesinin geçim sıkıntısı sebebiyle liseye devam edememiştir.
Abileri çalıştığı için kendisinde çalışma gereğini düşünmemiştir.Sokaklarda arkadaşları ile top oynayan kızların peşinden giden bir gençtir.
Yaz akşamı sokakta top oynarken Abileri ile karışılaşır. Aralarında tartışma çıkar ve Luis ertesi gün evi terk etmiştir.1 yıl kadar sokakta yaşamıştır.
Çöpcü gibi hayatı sürdüren Luis arkadaşları tarafından hor görülmüş, pişman olup abilerinden özür dilemiştir.O dönem boşta olan abileri ile birlikte Sicilya mafyasına katılmıştır.
Yıllar sonra Bir sevkiyatta polisler tarafından vurulmuş, hastane ardındanda hapishaneye gönderilmiştir.
5 yıl yatıp çıkmışlardır.Hapishanede akıllanan Abileri ile birlikte Los Santos'a kaçmayı planlarlar.
Los Santos'a vardıklarında,soyadları Fonollosa olan Fonollosa Family'i kurarlar.
Başlıca amaçları yardım etmek,işsizlere iş vermek ve hertürlü illegale savaş açmaktır.
O dönemler sokakları kontrol eden sokak çetelerinin uyuşturucu ağını tesbit edip polise vermişler ve çok kez polis ile operasyona katılmışlardır.

Çevrimdışı st.highfeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mart 2022, 21:06
Toplam oynama: 4 gün, 12 saat
Ynt: Fonollosa Crime Family
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2020, 20:59:06 »
Kanka yazı rengini siyah yap, tanıtımsda sadece resimler var sandım.

Çevrimdışı Yumurta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2020, 21:05:53 »
Kanka yazı rengini siyah yap, tanıtımsda sadece resimler var sandım.
Benim ekranımda bir mod olduğu için yazılar beyazdı düzelttim teşekkürler :)

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2020, 21:08:58 »
Başarılar.

Çevrimdışı nevır maynd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Patel Lv.29
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:58
Toplam oynama: 243 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Mart 2023, 16:35
Toplam oynama: 57 gün, 12 saat
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 20:30
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2020, 21:11:59 »
Dur buradan yer alayim. Satılık yorum.

Çevrimdışı Yumurta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2020, 22:23:30 »

Çevrimdışı Wacky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 14 Mart 2024, 14:08
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 06 Mart 2024, 23:41
Toplam oynama: 59 gün, 6 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:01
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2020, 23:13:02 »
Başarılar, devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03