Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fonollosa Crime Family

Başlatan Yumurta, 30 Ağustos 2020, 20:56:02
Okunma sayısı 7935 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Johan Vogl Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Nisan 2023, 14:43
Toplam oynama: 142 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Fonollosa Crime Family
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2020, 20:22:41 »
alıntı içerikleri ve görüntüleri bildirsen daha iyi olabilirmiş

Çevrimdışı Yumurta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2021, 18:13
Toplam oynama: 37 gün, 22 saat
« Yanıtla #21 : 31 Ağustos 2020, 20:51:29 »
Tanıtımı yapan arkadaş belli çok emek vermiş, çalıntı tanıtım kullanmanıza ne gerek vardı? birde utanmadan alıntı diyorsunuz bu nasıl bir saygısızlıktır.
Paragrafların hepsi bize ait sadece "Gerçekler acıdır - Gerçekler acıdır 2" Bize ait değildir hiç bir birlik tanıtımında fotoğraflar yapanları kendileri çekmemiştir herkes bir yerden almaktadır eğer bir şikayetiniz varsa ticket üzerinden şikayetinizi belirtin bu dediklerinizi birlik tanıtımına sergilemenizi hiç hoş bulmuyorum.

Çevrimdışı Yumurta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 31 Ağustos 2020, 21:09:04 »
Tanıtımı yapan arkadaş belli çok emek vermiş, çalıntı tanıtım kullanmanıza ne gerek vardı? birde utanmadan alıntı diyorsunuz bu nasıl bir saygısızlıktır.
Paragrafların hepsi bize ait sadece "Gerçekler acıdır - Gerçekler acıdır 2" Bize ait değildir hiç bir birlik tanıtımında fotoğraflar yapanları kendileri çekmemiştir herkes bir yerden almaktadır eğer bir şikayetiniz varsa ticket üzerinden şikayetinizi belirtin bu dediklerinizi birlik tanıtımına sergilemenizi hiç hoş bulmuyorum.
Hiçbir insan bir senaryo yazamayacak kadar beceriksiz olmamalı orasını herkes yapar zaten.Tanıtımda kullanılan fotoğrafları başkasından çalmanız yanlış zaten oradan bahsediyorum o fotoğrafları çıkarınca tanıtımın bir anlamı kalmıyor çünkü.İnternetten hazır fotoğraf alıp koysanız ne farkedecekti? emeğe saygı olmuyor bu resimleri yapan ben olmadığım için Ticket açsamda bir amaca ulaşamam bunu sizden biliyorsunuz.
Biz Rinadan almadık başka bir serverda ki birlik tanıtımından aldık fotoğrafları dediğim gibi kimse kendi çekipte atmıyor fotoğraflarını eğer devam ederse zaten arada değiştiririm bu kadar büyütülecek bir konu yok bir çok tanıtım inceledim adamlar'da almış başkalarından ama genellikle "Başarılar" terimini kullanmışsınız eğer çalıntıysa çalıntı diye bir Ticket oluşturun Rinadaki hangi birlik kullandıysada onun tanıtımını koyarsınız birlik kapanır lütfen birlik tanıtımında bunu uzatmanın bir mânası yok.

Çevrimdışı nevır maynd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Patel Lv.29
Son giriş: 19 Mart 2024, 21:58
Toplam oynama: 243 gün, 3 saat
Son giriş: 22 Mart 2023, 16:35
Toplam oynama: 57 gün, 12 saat
Son giriş: 13 Mayıs 2023, 20:30
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
« Yanıtla #23 : 31 Ağustos 2020, 21:53:03 »
Hiçbir insan bir senaryo yazamayacak kadar beceriksiz olmamalı orasını herkes yapar zaten.Tanıtımda kullanılan fotoğrafları başkasından çalmanız yanlış zaten oradan bahsediyorum o fotoğrafları çıkarınca tanıtımın bir anlamı kalmıyor çünkü.İnternetten hazır fotoğraf alıp koysanız ne farkedecekti? emeğe saygı olmuyor bu resimleri yapan ben olmadığım için Ticket açsamda bir amaca ulaşamam bunu sizden biliyorsunuz.
Biz Rinadan almadık başka bir serverda ki birlik tanıtımından aldık fotoğrafları dediğim gibi kimse kendi çekipte atmıyor fotoğraflarını eğer devam ederse zaten arada değiştiririm bu kadar büyütülecek bir konu yok bir çok tanıtım inceledim adamlar'da almış başkalarından ama genellikle "Başarılar" terimini kullanmışsınız eğer çalıntıysa çalıntı diye bir Ticket oluşturun Rinadaki hangi birlik kullandıysada onun tanıtımını koyarsınız birlik kapanır lütfen birlik tanıtımında bunu uzatmanın bir mânası yok.
Diğerleri fotoğrafları internetten alıp en fazla editleyip yazı koyuyor arkadaş bu fotoğrafı yaparken emek vermiş.Ve bende emeğe saygısızlık olduğunu belirttim fotoğraf benim değilki neden Ticket açayım? ve zaten fotoğrafı Rina'daki birinden alsaydın adam çoktan tanıtımı uğramıştı.
Senin de kullandığın profil fotoğrafı başkası tarafından yapıldı o zaman sende emeğe saygısızlık yapıyorsun.

Çevrimdışı Gwyndolin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 19:40
Toplam oynama: 87 gün, 5 saat
Birlik: ******** ***ily
« Yanıtla #24 : 31 Ağustos 2020, 23:13:59 »
Diğerleri fotoğrafları internetten alıp en fazla editleyip yazı koyuyor arkadaş bu fotoğrafı yaparken emek vermiş.Ve bende emeğe saygısızlık olduğunu belirttim fotoğraf benim değilki neden Ticket açayım? ve zaten fotoğrafı Rina'daki birinden alsaydın adam çoktan tanıtımı uğramıştı.
Senin de kullandığın profil fotoğrafı başkası tarafından yapıldı o zaman sende emeğe saygısızlık yapıyorsun.
Başkası tarafından yapılmadı bizzat çekildi ve internete konuldu, fotoğraf asırlık bir fotoğraf olduğu için koyan şahıstan izin alma şansım olmadığı için birşey yapamam.Ve profil fotoğrafı yapmayı bilmiyorsam hazır koymam doğal ama arkadaş birlik tanıtımı açmayı bilmiyorsa açması garip birlik tanıtımına hazır foto bilemi bulamıyor internetten başkasının emek verdiği fotoyu alıyor?

Çevrimdışı nevır maynd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Patel Lv.29
« Yanıtla #25 : 01 Eylül 2020, 14:33:44 »
OOC Alımlar açılmıştır katılmak isteyenler Kişisel İleti gönderebilirler, IC Rol olarak da rol dönecektir.

Çevrimdışı #FARHEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Şubat 2024, 19:24
Toplam oynama: 284 gün, 8 saat
« Yanıtla #26 : 01 Eylül 2020, 15:51:50 »

Çevrimdışı Holyeg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 16:34
Toplam oynama: 137 gün, 0 saat
Birlik: ****** *ond
Köken: Rus
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 13:47
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
« Yanıtla #27 : 01 Eylül 2020, 16:14:47 »

Çevrimdışı Yumurta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 01 Eylül 2020, 23:28:28 »
Cs-------6 PLZ
Cs6 kullanıyoruz zaten merak etme, sorun varsa düzeltiriz.

Çevrimdışı nevır maynd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Robert Patel Lv.29
« Yanıtla #29 : 02 Eylül 2020, 17:42:35 »
Cs-------6 PLZ
Zaten oradan editledim neden bu kadar saçma editledim bende bilmiyorum.