Adamlara demediğin kalmamış kanka, sunucu için "zaman kaybı" gibi terimler bile kullanmışsın. Buna ne yapsınlar? Bu mu üslup ile açılan eleştiri?
Gayet belirtebilirim Orhangutan, ben sinir krizleri geçiriyorum. Elimde kanıtlar olduğu geçirdim, haklı olduğum halde haksız duruma düşürüldüm. Bunlar gerçekler kardeşim, herkes biliyo' ama yapmıyolar. Al sana oyuncuların şikayeti, neler yaşamışlar görüyosun ya. Ben neler yaşadım aynı konuyu bi' kere daha açtım, bişey demediler. Zaman kaybı, oyunlar zaman kaybı kardeşim, ben sırf arkadaşım için giriyorum normal hayatımda işim var benim biliyo' musun? çalışıyorum güzelce. Onla eğlenmek istiyoruz, 1 haftadır yaşamadığımız kalmadı. Haklı bi' isyan? Sana buraya istiyorsan dökeyim bütün oyuncuların kanıtlarını vs. ne dersin?
Oynamak zorunda değilsin sevmediysen, şu üslup konusunda da eğitim almalısınız bence.
Sen bana hiçbir şekilde üslup konusunda eğitim al diyemezsin, senin o üslubunle güzel şeyler yaparım küçük kardeşim. Ben kişiye göre, ortama göre dilimi değiştiririm kardeşim, emin ol o sana düşmez. Günlük hayatta karşımda olamayacak birisisin, gelip üslubum hakkında laf edemezsin. Dediğim gibi klasik laflarınız bi' gram umrumda değil.
ŞU EGOYA BAKAR MISIIIIIN ALLAH GİBİ TAKILIYOR LÜTFEN BIRAK SUNUCUYU
Kanka boşver, ben bıktım görüşürüz deyip kapattım muhabbeti.. Hiç girme o topa.
Bıkmaktan değil o, kaldıramamaktan.
Basit bir kimse en küçük bir eleştiriye çıldırır, akıllı adam ise kendini eleştirenlerin, kendisiyle tartışanların düşüncelerini kapmaya çalışır. - Hubbard