Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Genel Sohbet Kuralları

Başlatan Turkz, 24 Aralık 2018, 20:57:23
Okunma sayısı 19119 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RN-RP

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Genel Sohbet Kuralları
« : 24 Aralık 2018, 20:57:23 »
GENEL SOHBET
GENEL KURALLAR

• Genel forum kuralları geçerlidir.
  • Hakaret/küfür içerikli konular ve yorumlar silinecek, sahiplerine işlem uygulanacaktır.
  • Gidiyorum, geliyorum, geri döndüm tarzı konular yasaktır.
  • Belirli konular için farklı bölümler vardır. Bunları bu bölümde(tıkla git) en yukarıda görebilirsiniz. Eğer açacağınız konu, buradaki konulardan birine giriyorsa konuyu o bölüme açmalısınız.
  • Rina Roleplay harici sitelerin linklerini göndermek yasaktır.
  • Çekiliş konuları tamamen yasaktır.
  • Görüntülenme kasmak amacıyla kendi videolarınızı paylaşmak yasaktır.
  • Tek bir kişiyi ilgilendiren konular yasaktır(X'in doğum günü kutlu olsun, X'e şunlar olmuş vb). Ancak baş sağlığı dilemek için açılan konular yönetim inisiyatifinde bir süre bölümde bulunabilir.
  • Tartışma başlatacak, kışkırtmaya yönelik konular arşive kaldırılır.
  • Kişiler yaptıkları paylaşımdan kendileri sorumludur, Rina Roleplay'ı sorumlu tutamazlar.
  • Oyunda yaşadığınız bir olay, gördüğünüz işlem veya bbuna benzer durumlar için buraya konu açmayın. Ticket oluşturmayı veya şikayet açmayı deneyin. Bu tarz konular kaldırılacaktır.

eggy

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid